dysfunksjonell.no
4Oct/120

Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencil

For some odd reason I haven't blogged about the Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencil yet. I've owned the black one for quite a while now, and it's the creamiest, blackest and smoothest black eyeliner pencil I have in my collection, no joke. You can smudge it before it sets, but when it has set.. it stays. It doesn't irritate my eyes, I can use it while wearing contacts, and it doesn't leave me looking like a raccoon. I find it kind of funny as these pencils cost £6.00, or 56,- NOK with today's exchange rate, but it's hands down one of the best black eyeliner pencils I've tried. And quite inexpensive! You can also be lucky enough to catch them on sale, like the one Avon has now where they offer these pencils at £3.00 a piece. A bargain, and definitely worth the money.

Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencil: Silver, Golden Fawn and Cobalt

Because I love my black SuperShock pencil I decided to look for a few other colors as well; «Silver», «Golden Fawn» and «Cobalt». The first and the last are quite self-explanatory, but «Golden Fawn» is just a gorgeous light metallic taupe. I have seen it compared to, and called a dupe for Chanel Rose Platine, although without the pink tinge. Taupe seems to be somewhat of a magic word, because everything taupe has to be checked out if you ask me. I looove these pencils, and I'll add swatches when I regain access to my camera and photo lights.

Have you tried any of the Avon SuperShock Gel Eyeliner Pencils?

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on October 4, 2012 – 9:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hvor kjøper du avon fra? Har fått inntrykk av at det er et slikt merke som kun selges gjennom “representatives”.

  • Det var vel sånn det fungerte med Avon før iallfall, men nå får man kjøpt Avon i forskjellige butikker i England – og på websidene deres. Jeg kjøper mine på eBay, det er veldig enkelt og greit. Smile

 2. Wow, de så kremet og shiny ut! Grin Likte veldig godt “Silver”!

  • De er heeeelt fantastiske, det er iallfall min mening. Jeg aner ikke når jeg skal få bruk for en sølvfarget liner, men jeg måtte jo ha den? Wink Har du tips? Forslag til kombinasjoner kanskje?

 3. Kanskje disse må testes.. Har enda ikke funnet en eyeliner jeg er 100% fornøyd medThinking

  • Smaken er jo veldig forskjellig når det kommer til eyelinere, hva som sitter, hva man liker og hva man forventer av en eyeliner, men jeg anbefaler iallfall disse varmt. Smile Flyavsted selger én svart SuperShock-liner i bloggsalget sitt, og det finner du her.

 4. Jaa…har Avons supersjokkerende gele liner Smile og den er den beste, til og med bedre enn MAC’s smolder. Et alternativ til avon sin er MAx factor sin liner, tror den heter noe slik som Max Factor Liquid Effect Pencil, som er nesten like myk og enkel å påføre, samme gele type. Det som er så bra med disse er at man kan “smudge” de ut med svart øyekskygge for å få de til sitte bedre. Enten påføre med lett hånd på linjen, eller gni litt for å sote det ut. Jeg kan desverre ikke, shamini, la min tørke eller bare ha liner på. Jeg for UANSETT raccoon eyes. Gudene vet hvorfor, menj eg fant ut at når jeg ler (noe jeg gjør ofte) så rynker øyet mitt seg og h uden nær lineren, slik at ting bare flyter ut Smile

 5. Så fine de så ut. Spesielt Golden Fawn så nydelig ut, den kunne jeg nok helt klart tenkt meg å hatt Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.