dysfunksjonell.no
25Sep/120

I ain’t dead..

I'm not sick or dead or anything, there's just a little too much going on with making the apartment ready for viewing, packing up everything. My life is kind of upside down at the moment. We'll be getting our keys on November 21st. I'll be back shortly, I promise!

Posted by Shamini on September 25, 2012 – 7:48 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Godt å høre at du er i live hvertfall Wink Gleder meg til du er tilbake igjen! Smile

 2. Kjenner meg litt igjen her! Jeg har heldigvis ikke et hus å flytte inn i, men herre så lang tid det skal ta for å flytte hele livet sitt over fra et sted til et annet. Det føles ut som at det tar evigheter. Det blir kjekt når alt er ferdig da!

  Lykke til med flytting!

  • Per akkurat nå er det ikke selve flyttingen som tar tid, men det å gjøre leiligheten klar for fotografering og visning. Vi får jo ikke nøklene før om 19 dager – ja, jeg har nedtelling – så vi får ikke flyttet så mye før det, men siden alle personlige eiendeler osv. ikke skal være her når den skal vises, så måtte vi leie lager.. and all that jazz. Dette er 4. gangen jeg flytter siden jeg flyttet til Trondheim i 2007, nå får det jammen meg være nok.

   Hjertelig takk for det, og lykke til videre med din egen flytting! Smile

 3. Jeg forstår deg godt, selv om du er savnet Wink

 4. We’ll wait no problem. Smile I’m already excited to read your stories of the dogs in the new house.


Leave a comment

No trackbacks yet.