dysfunksjonell.no
8Sep/120

Haul: Rouge in Love and a weird eyeliner?

I haven't had the frequent visits from Mr. Postman lately, and strangely enough it feels fine. I did however order two things from FeelUnique a week ago, and today a tiny package arrived in my mailbox. As usual I ripped it open with passion, and inside I found one Lancôme Rouge in Love lipstick in 159B «Rouge in Love», which is supposed to be the lipstick that gorgeous Emma Watson wears in the ad, and a Clarins 3-Dot Liner in 01 «Black».

One lipstick I have fallen deeply in love with is the Lancôme Rouge in Love, no pun intended. A while back I purchased a lipstick from the mood range named Boudoir Time; 146B «Miss Coquelicot» - and here's what Lancome says about this mood; «Trendy, punchy 'it' shades that give color to the lips thanks to the intense contrasted mother-of-pearl. These shades offer an intense bright color reflection. Perfect to start the evening right.».

It's not an overwhelmingly pigmented lipstick, and it doesn't look like you've piled color onto your lips when wearing it, but it still gives of a lot of radiant color - and the orange 146B is perfect in my opinion. So when I was going to order from FeelUnique anyway I quickly popped 159B «Rouge in Love» into my cart, and I can't say I regret it! I could have talked about these lipsticks forever, but I'll do a more thorough review in a separate post - and try to add swatches as well.

Lancome Rouge in Love: 159B Rouge in Love

Clarins 3-Dot Liner

I saw the liner mentioned by Fleur De Force about a week ago, and I was intrigued. It's not your traditional eyeliner, but it's designed to fill in the spaces between your lashes, accentuating your eyes and adding volume to your lashes. If you want to see it in action, click the link above. Maybe it'll do absolutely nothing, or maybe it'll be a fun product to try out. It is however limited edition, so I have no idea how long it'll be available. It might be best not to fall in love with it.

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on September 8, 2012 – 7:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Alltid gøy med pakker i posten! Grin Leppestiften så kjempefin ut! Tror ikke jeg kommer til å kjøpe eyelineren, mest fordi jeg sannsynligvis ikke kommer til å bruke den (så jeg er flink og dropper det, selvom konseptet er morsomt!).

  • Pakker i posten er nesten det beste i verden! Kvalifiserer man som shopoholiker da, mon tro? Wink Leppestiften er nydelig, og det samme er den andre jeg har. Store favoritter hos meg, og det sier litt! Det er nok ikke utenkelig at det blir et par til etterhvert, men nå har jeg ikke råd til ukontrollert sminkeshopping lenger – og det er helt greit. Smile Jeg syns du er kjempeflink som dropper lineren, jeg burde vel kanskje gjort det samme, men jeg skal gi den en sjanse og rapportere hva jeg syns om den.

 2. Jeg har ikke tall over hvor mange ganger jeg har vært å sett på de Rouge in Love-leppestiftene. Jeg har enda ikke fallt for fristelsen, selv om det ikke har vært langt unna. Wink

  Jeg mener å ha lest at Too Faced nettopp har sluppet/skal slippe en lignende eyeliner også. Tror jeg leste om den før den fra Clarins faktisk. Jeg er veldig usikker på om jeg skal orke å prøve den… Har ganske mange eyelinere fra før nemlig Razz

  • Vel, hadde det ikke vært for at man er så forskjellige når det kommer til hva man liker, og hvordan et produkt oppfører seg på hver enkelt, så hadde jeg sagt: “slutt å nøle, kjøp den!”, for jeg er virkelig glad for å ha oppdaget denne leppestiften. Jeg elsker alt ved den, til og med lukten, som minner meg om Brynhilds Bringebærdrops fra barndommen. Jeg kan ikke forestille meg at jeg stopper med to, selv om huskjøp setter en stor stopper for impulsiv ukontrollert shopping. Wink

   Eyelinere har jeg også uendelig mange av, sikkert fordi det er et favorittprodukt, men jeg er vel ganske sikker på at kronene for denne kunne vært spart. På en annen side, da hadde det ikke blitt noen «Rouge in Love» på meg!


Leave a comment

No trackbacks yet.