dysfunksjonell.no
2Sep/120

Member Evening at Make Up Store #2

I have managed to accumulate quite a nice selection of brushes from MUS, and I'm really pleased with the ones I've got. A while back I purchased the synthetic angled brush, but we have not managed to become friends as of yet. My plan was to used it with the MUS Tri Brow, but I haven't found a suitable technique and I think it's too soft in general. 110 Eyeshadow Brush Angle has somewhat shorter bristles, which makes it a little stiffer and it's made from natural hairs. The 105 Eyeshadow Brush Small is just what the name says, a small eyeshadow brush, and it doesn't need any explanation. 112 Blending Mini will be very useful now that I've stopped being terrified of ending up looking like a panda, and enjoy applying color under my eye as well. 103 Lipliner is the teeniest tiniest little brush! I kid you not, it's super small, and my hope is that it'll help me nail that eyeliner. Forever an optimist, you know!

Make Up Store: 103, 112, 110 and 105103 · 112 · 110 · 105

Make Up Store: Konjac SpongeKonjac Sponge

You know how I despise everything skincare? I wash my face with a washcloth and water, then I moisturize. That's it. Problem is I need a special washcloth rough enough to make me feel like I've scrubbed my face clean, or else I'll go around all day feeling greasy (it's all in my head, I know). So when I discovered the new MUS Konjac Sponge, I felt I had to give it a shot. The photo above doesn't say much, but this is what its label says;

"The kojac sponge is a facial sponge made from the konjac herb. This 100% natural konjac sponge helps to clean, exfoliate the skin and it's ideal for sensitive skin. Soak sponge in warm water until fully soft. Apply one of Make Up Store's cleanser onto the wet sponge and gently massage to skin in a circular motion. Rinse the sponge with clean water after use. Store the sponge in a cool and ventilated area to air dry."

«Perfect Match» was a spontaneous decision, yet one I'm very pleased with. Unfortunately I'm unable to give you many details on this lipstick apart from the obvious, it's pink. Its packaging is golden, making it completely different from the two other lipsticks I already have from MUS (and my OCD is killing me), and it's really nice. I have no idea which finish it has, it's not mentioned anywhere, nor why it's golden as opposed to black. There's not much left to say: this is an obvious perfect match, the very first pink lipstick I've really liked.

Make Up Store: Perfect MatchPerfect Match

Make Up Store: DeadlyDeadly

Earlier this week I stopped by KICKS to use two coupons for 50,- NOK each, in addition to a coupon entitling me to 20% off a makeup product of my choice. Naturally I picked up two items from their Make Up Store isle; «Deadly» og «Crazy Lazy» (seen here). It would be too bad to let those coupons go to waste, no? «Deadly» is a matte brown, good as a transition color or a crease color. When it comes to «Crazy Lazy» I somehow messed up the names on my wish list, so I'm not quite sure if I got the pencil I wanted? It's a gorgeous metallic blue-green turquoise, a little less blue than «Sparkling Beach» (seen here) and sans sparkles.

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on September 2, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg har ikke prøvd MUS sine sminkebørster jeg. Er det noen av dem som er verdt å titte litt ekstra på? Perfect Match så ut som en veldig fin rosafarge, tror den blir kjempefin på deg altså Smile

  • MUS har vel egentlig de samme kostene som de aller fleste andre merker, men jeg er veldig glad i 114 Soft Touch, 109 Blending Brush Small, 115 Brush Angled Shading, 116 Globe Shading Brush og 217 Blending Eyeliner Brush. De fire nye har jeg ikke fått prøvd ut enda, så jeg kommer tilbake til dem etterhvert. Har et arsenal med koster, trenger neppe mer enn en brøkdel av dem, men disse står fremme og er stadig i bruk. Smile

   Tusen takk! Jeg syns selv «Perfect Match» passet godt til meg, og når til og med kjæresten poengterer at dette muligens er den leppestiften han syns har passet best til meg så langt.. så må det vel være noe i det? Wink Den er ikke veldig fargesterk, noe jeg ser på som en stor fordel, så jeg håper den kan være med på å bidra til å gjøre leppefarge mindre skremmende.

 2. Hihi, ja jammen er den kosten TINY! Grin Håper du får nytte av den, og det andre du har kjøpt. Smile Jeg er enig med kjæresten din; rosa på leppene kledde du veldig godt! Når Make Up Store hadde 15-årsjubileum laget de utvalgte produkter (de som selger best) i Gold Edition. So that’s why. Wink Rart det ikke står hva slags finish den har.. Uansett er det veldig fin og absolutt en bestselger! Smile

  • Nå har det skjedd så mye siden jeg var innom hos dere sist at jeg ikke har fått lekt meg med de nye kostene enda, men jeg har vasket dem sånn at de er klare til bruk – og jeg er helt sikker på at den bittelille kosten kan hjelpe meg med den fordømrade lineren. Wink

   Se der ja, jeg visste du ikke kom til å svikte! Grin Gold Edition er kult, jeg elsker alt som er spesielt, det er bare så synd at ikke leppestiftene er like.. selv ikke de to svarte jeg har. Skjønner godt at «Perfect Match» er en bestselger, den er superfin (og det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle si om en rosa leppestift altså). Grin

   • Hehe, jeg tenker det samme! Vil at alt skal se likt ut.. Men det er litt praktisk med gull og da. Lett å finne i veska. Wink

    Vi har fått inn flere nyheter siden du var her sist. Microshadow Spellbinding og Glitterliner Dark Sapphire er mine favoritter!! Grin

    God helg! <3

    • Godt å høre at jeg ikke er alene om disse tidvis plagsomme OCD-tendensene mine da! Wink Av de to leppestiftene jeg har i svart hylse er den ene lagd av plast, mens den andre virker som er en type metall.

     SPELLBINDING! Jeg kommer så snart jeg har penger på konto igjen, altså rundt den 20.. Wink Da må du vise meg glitterlineren også! Gleder meg allerede, jeg – å dra innom dere er alltid et høydepunkt.

     God helg til deg også! <3

 3. Jeg liker også kostene fra MUS, de jeg har prøvd i alle fall. De smale skaftene gjør dem gode å jobbe med, og kvaliteten er god. Også er de fine!

  • Jeg er helt enig ang. skaftene, og jeg liker at de er gummierte. Dessuten er de ikke så tunge, som gjør dem lettere å bruke for meg. Har som sagt ikke prøvd de fire nyeste enda, men jeg kommer helt sikkert til å skrive en snutt om dem når jeg har en dom å komme med. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.