dysfunksjonell.no
31Aug/120

English? Norwegian? English!

Jeg skulle så gjerne ha lyttet til leserne mine og blogget på norsk istedet for engelsk, men jeg innser at aktiviteten her har blitt veldig laber etter at jeg byttet språk. Jeg sliter med inspirasjonen, og jeg syns det er vanskelig å gjøre tankene om til ord på norsk. En uke eller mer mellom hvert innlegg er for dårlig, spesielt når jeg faktisk har ting å skrive om! Det er nå 2,5 måned siden jeg postet mitt første innlegg på norsk, og jeg har siden det klart å produsere usle 21 innlegg. Jeg har ikke sett noen endringer i statistikken min, jeg har heller færre lesere nå enn da jeg skrev på engelsk. Jeg har ikke fått noen nye kommentatorer, ei heller fler og jeg ser egentlig ingen fordeler med å fortsette å stikke kjepper i mine egne hjul. Derfor har jeg besluttet å gå tilbake til å blogge på engelsk, og håper at de av dere som måtte være nye lesere fortsatt vil følge meg videre fremover.

In English, let's make it a habit!

There's nothing I'd rather do than listen to my readers, but I've lost my inspiration to write after switching from English to Norwegian. I don't know how to put my thoughts into words in my own language. Pretty sad, huh? It's been 2.5 months of blogging in Norwegian and all I have to show for it is a mere 21 posts. I haven't seen any changes in my statistics, I actually seem to have less readers now then when I was writing in English. I haven't had any new commentators, or even more feedback than before and I don't see any reason why I should keep making it difficult for myself. So I have decided to go back to blogging in English and I hope that those of you who might be new followers will stick by me.

To all my readers; I adore and appreciate every single one of you! Thank you so much for following me through thick and thin, it means a lot to me. If you have any suggestions, wishes, ideas or anything else you'd like to share with me - drop me a comment, or send me an e-mail.

Posted by Shamini on August 31, 2012 – 9:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Som jeg sa på Twitter, så kommer jeg til å lese uansett hvilket språk du skriver på! Smile Ønsker meg sminkekolleksjonsbilder (men det blir kanskje veldig mye jobb?) og flere bilder av looks, du er jo så flink! Smile

  2. Signerer alt Marie skriver her! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.