dysfunksjonell.no
7Aug/120

It’s my birthday!

jackjackoo // weheartit.com

Posted by Shamini on August 7, 2012 – 12:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer så mye med dagen! Grin

 2. Gratulerer med dagen! Grin

 3. Gratulerer med dagen Smile

 4. Gratulerer med dagen!! c:

 5. Gratulerer med dagen! Håper du har en eventyrlig dag Smile

 6. Weeee…gratulerere med dagen Smile som var i går…. jeg har også bursdag, den 17. yay gleder meg…som etbarn..selvom jeg er over 30 Razz

  • Tusen takk skal du ha, M! Det er lov å glede seg til bursdag, uansett hvor gammel en måtte være. Jeg har ingen tradisjon for å feire hverken bursdag eller jul, og gave fra kjæresten fikk jeg for en ukes tid siden, men det er utrolig koselig å motta meldinger fra fjern og nær fra folk som ønsker meg en fin bursdag da! Grin

   • Du må feire bursdag da Smile Jeg venter og venter i evigheter til bursdagen min, håper på at alle husker det og gratulerer meg og venter på gaver, hahaha. Jeg må vokse opp! Razz

    • Jeg ser vel egentlig ingen grunn til å feire, alder er jo bare et tall. Jeg syns vel egentlig jeg er for gammel til å forvente gaver, men bursdagshilsninger har jeg fått et hav av. Smile Æsj, du har ingen hast med å vokse opp. Voksen blir du før eller siden uansett, nyt heller at du ikke er helt der enda? Wink

 7. Grattis med dagen som var! Grin Håper du hadde en super dag!

 8. Gratulerer så mye med overstått bursdag Grin

 9. Gratulerer med overstått! Grin

 10. Litt sent, men: Labbetuss har bursda’! Grin Shamini har bursda’! *blåse fløyte*


Leave a comment

No trackbacks yet.