dysfunksjonell.no
25Jul/120

Laura Mercier Blending Brush

Laura Mercier er et nytt merke hos Parfymelle Solsiden, og selv om jeg ikke er veldig kjent med merket syns jeg det var morsomt å se at det er såpass tilgjengelig. Mens jeg stod og kikket på utvalget oppdaget jeg en kost som umiddelbart fanget interessen min: «Blending», en kost lagd for å 'buffe' pudder inn i huden. Siden jeg nylig har begynt å bruke mitt eksklusive Chanel Poudre Universelle Libre har jeg vært på jakt etter en pudderkost som fungerer for meg, og denne lille skjønnheten sjarmerte meg i senk med sitt korte skaft.

Jeg oppdaget jo, etter å ha kommet hjem med min nye lille skatt, at den har fått slakt jevnt over - men jeg merket meg også at de aller fleste av disse anmeldelsene var fra 2009 og bakover. Jasså, tenkte jeg, hvorfor har ingen skrevet noe i senere tid? Hovedgrunnen til at den fikk strykkarakter hos de aller fleste var at den røytet, og folk mente jo at en såpass dyr kost ikke skulle slippe hår på en sånn måte. Her er det verdt å nevne at denne koster 375,- kroner i Norge, og 244,- kroner i USA. Nå er jo kosten min flunkende ny, men den røytet ikke et eneste hår under første vask. Den slapp bittelitt farge, men det var så lite at det egentlig ikke er verdt å nevne. Det er ikke den mykeste kosten jeg har kjent, men jeg liker den kjempegodt og håper den kan bidra med å gjøre livet mitt litt enklere. Ja, iallfall når det kommer til påføring av pudderprodukter.

Laura Mercier Blending Brush

..in English

Laura Mercier is a fairly unknown brand to me, and it has suddenly become part of the stock at my local beauty boutique. While there yesterday I noticed this little brush, which I thought would be perfect to use with my powder products as I didn't really have a suitable brush to use with my Chanel Poudre Universelle Libre. However, when I did a quick search to find reviews online I did discover much hate. Apparently people in general experienced a lot of shedding with this brush, which is quite unacceptable with a price tag of $40 (or $62 as we pay here). Mine is (obviously) brand new, but when I washed it late last night it didn't shed a single hair, and bled so little color it's not even worth mentioning. It might not be of the softest brushes out there, but I'm really liking it so far - and I'm hoping it'll make my life a little easier, at least when it comes to applying my powders.

Foto © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on July 25, 2012 – 4:20 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Så kjekt at den har så kort skaft Smile Selv har jeg ingen erfaring med kostene fra LM, men er jo et veldig bra merke, så forundrer meg ikke at kostene er gode også Smile

  • Ja, for meg er det en stor fordel at skaftet er kort. Det gjør kosten mye lettere å håndtere, men samtidig vet jeg jo at mange merker har ‘short handle’-koster som er av mye lavere kvalitet enn de vanlige kostene. Håper denne er like god som det virker, så langt syns jeg den er topp! Gleder meg veldig til neste pakke fra USA, for i den ligger det to Caviar Stick Eye Color. Wink

   • Hvilke farger har du bestilt av Caviar Stick ? De er kjempegode Smile

    • Prøvde å ikke gå helt bananas, så jeg bestilte «Turquoise» og «Khaki». Sistnevnte fordi den så ut som en perfekt hverdagsfarge som ikke krever allverden på en dag hvor jeg ikke orker allverden. Smile Så bra at du liker dem! Hvordan bruker du dem? Kom gjerne med tips. Smile

 2. Har Khaki Smile Jeg bruker de jeg har både som base og som eyeliner (Coco er mer enn mørk nok til å gå som eyeliner alene). De sitter “som bein” men fjernes lett med f.eks MAC servietter.

  • Jeg swatchet seks av fargene hos min lokale Parfymelle samme dag som jeg kjøpte kosten i innlegget, og jeg forelsket meg i nesten alle fargene. Dessverre syns jeg at 240,- kroner er litt i overkant, så jeg klarte (!) å holde selvkontrollen såpass i sjakk at jeg fikk bestilt meg to på nett istedet (og sparte ca. 100,- kroner per CS). «Khaki» var den jeg så for meg at jeg ville bruke mest, selv om «Plum» og muligens «Sapphire» var de to jeg ikke klarte ta øynene fra (typiske Shami-farger). Swatchene mine satt som støpt på hånden, helt til jeg vasket dem av dagen etter – ganske imponert ja!

   Hvilke farger har du? Hvilke er favorittene dine? De hadde ikke «Jungle», «Cocoa», «Sterling» eller «Turquoise» på Parfymelle, så disse fikk jeg ikke swatchet. Jeg var, og er, litt skeptisk til at de er såpass kremete – tørker de ut fort? Jeg bruker ikke produkter som dette så ofte, så jeg er redd for å kaste penger ut vindu. Foretrekker absolutt ting som kan ligge “til evig tid”, og kjøper derfor svært få krembaserte produkter.

   • Etter noen shadesticks fra MAC som sliter godt i øyelokket etter kun kort tid var jeg litt skeptisk på disse men etter etpar måneders bruk kan jeg ikke si at jeg kjenner noen forskjell på konsistensen og det er jo bra Smile

    Jeg har Khaki, Jungle, Plum, Amethyst, Cocoa, Sapphire, Steel og Smoke.

    Smoke og Cocoa har vært flittig brukt som eyelinere og jeg er superfornøyd med hvor godt de sitter på øyelokkene mine (jeg har øyne som vanner for ingenting og dermed tar med seg sminke uansett hvor godt jeg sikrer den :S )

    Ser for meg at disse glatt kunne ha erstattet MAC Paintpot for meg – om jeg bare ikke hadde vært helhekta på MAC ;D

    Jeg kjøpte noen på Gimle og så har jeg bestilt via Strawberrynet og Vivamondo; begge har bedre prising på disse enn i butikk. Begge nettbutikkene refunderer evt fortollingsutlegg på pakker.

    • Jeg innrømmer glatt at jeg ikke har brukt M·A·C Shadesticks, selv om jeg eier opptil fler. Jeg vet ikke? Jeg bruker aldri base når jeg gjør en look, jeg har iallfall ikke gjort det hittil, kanskje det endrer seg med LM sine CS? Jeg ble helt fascinert over hvor myke og enkle de var å jobbe med.

     Nå har jeg ganske fete øyelokk som er avhengig av primer under, uansett hva jeg bruker. Jeg regner med at jeg må det med CS også, men det hadde vært morsomt å prøve både med og uten, bare for å se hvor god holdbarheten egentlig er. Grin

     Vivamondo har jeg aldri hørt om, så hjertelig takk for tips! Strawberrynet bruker jeg ikke. Det er en prinsippsak, og når jeg vet at folk har mottatt både fake og gamle produkter orker jeg ikke bruke pengene mine der. Kjøpte begge mine fra Nordstrom. Om det viser seg at jeg liker dem – og bruker dem (!) – blir det helt sikkert fler. «Smoke» var lekker, men hadde likt den bedre uten skimmer. Gleder meg til å få dem!

 3. Jeg må også bruke base under først ellers blir det bare striper/øyenskyggen(e) blir borte gjennom en arbeidsdag.

  Disse kan nok ikke erstatte verken Too Face eller UDPP for meg men de er fine “på egenhånd” og som enten base for eller som fargeforsterker under andre skygger.

  Ser mye skryt av mineralproduktene for ansikt for Laura Mercier-merket så jeg vurderer å prøve meg på disse når jeg går tom for MSF Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.