dysfunksjonell.no
19Jul/120

From Borlänge to Härjedalen

Jeg hadde én plan for dagen, nemlig å stoppe innom Kupolen Köpcentrum i Borlänge. Hvorfor akkurat der? Make Up Store! Selv om jeg fant noe på KICKS i Uddevalla måtte jeg nesten ta turen innom Make Up Store når jeg først var i Sverige. Jeg følte meg som en liten unge i en godteributikk, en ikke ukjent følelse. Ikke kom jeg tomhendt ut denne gangen heller, jeg hadde med meg en hvit glossy pose med den velkjente M-en på. Kupolen Köpcentrum var ikke spesielt spennende egentlig, sånn ellers. Frokosten ble forsøkt inntatt på McDonalds, hvor en eller annen unge helt klart hadde gjort kraftig i buksa.. Etter å ha spist stakk tok vi en kjapp tur innom Wayne's Coffee hvor kaffen var elendig. Deretter ble det ICA Kvantum for å se om de hadde noe spennende, hvor jeg kjøpte en Maybelline Volum Express The Falsies Flared maskara på oppfordring fra flyavsted. Da vi kom ut åpnet himmelen seg, og det verste regnværet jeg har sett på lenge kom nærmest i én stor dråpe. Jeg ble søkkvåt på bare sekunder, og gjett om det var deilig å sette seg inn i bilen igjen med varmeapparatet på full guffe.

Denne gangen gikk planleggingen rundt camping for natten veldig mye bedre, og vi ble tidlig enige om å kjøre sånn ca. til Härjedalen i Jämtland, og Svegs Camping. De hadde plass med strøm, Wi-Fi og hadde fortsatt åpent når vi planla ankomst. Klokka 21 trillet vi inn på plassen, og kunne finne en plass, koble oss opp og spise en skikkelig middag før det var på tide å finne senga - og hundene fikk lekt fra seg litt før det var på tide for dem å gå til ro i burene sine. Wi-Fi? Vel, det nytter ikke å bare ha et modem (!), det må nesten fungere også.. telefonregninga ble nok enda litt større enn den allerede var. Absolutt ikke den mest innholdsrike dagen, men det var egentlig helt greit.

..in English

On our second to last day in Sweden I had only one wish; to stop by Kupolen Köpcentrum for a minor shopping spree at Make Up Store. Even though I did visit KICKS on our second day here I figured I should visit Make Up Store while in Sweden, right? And right as rain, I did some damage and came out of the store with a white glossy bag in my hand. Apart from Make Up Store Kupolen Köpcentrum wasn't all that exciting. We had breakfast at McDonalds, where some kid had apparently shit its pants.. After eating we had a cup of coffee at Wayne's Coffee, which utterly sucked, and popped by ICA Kvantum. I picked up a Maybelline Volum Express The Falsies Flared mascara, recommended by flyavsted. When we left the store the sky suddenly broke, and we were hit by a seriously heavy rainfall. It soaked me within seconds! Thank goodness for car heating.

Learning from our mistakes we agreed early on to drive to Härjedalen in Jämtland, and camp at Svegs Camping. They offered everything we needed, even Wi-Fi, and when we arrived at 9 PM we were finally able to sit down, relax for a bit, and cook a real dinner before bed. Did I say Wi-Fi? It would have helped if their modem was actually working. Not the most interesting day maybe, but a good day nonetheless.

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on July 19, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. For et nyydelig solnedgangsbilde! Smile

    • Tusen takk! Det var en sinnssyk solnedgang over Svegs Camping, så virkelig ut som om at hele himmelen stod i brann. Elsker sånt, og er kanskje noe at det jeg savner aller mest hjemmefra. Smile

      Det kommer snart et shoppeinnlegg om Make Up Store! Overrasket? Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.