dysfunksjonell.no
10Jul/120

Dagens Fangst: Make Up Store

Her for to ukers tid siden var jeg innom KICKS, hvor jeg handlet to blyanter fra Make Up Store. Jeg swatchet 5-6 øyenskygger mens jeg stod der, men det var liksom ingenting som falt i smak. Med vilje lot jeg være å vaske vekk swatchene etterpå, og ble gående å kikke på de forskjellige fargene ut dagen. Et par av dem festet seg på minnet, og jeg bestemte meg for å ta turen tilbake for en ukes tid siden. Jeg hadde opprinnelig tenkt å kjøpe «Glam» (den så ut som den perfekte overgangsfargen til min hudtone), men da jeg swatchet den på nytt ombestemte jeg meg. Jeg trodde den var matt, men ved nærmere øyesyn la jeg merke til at den jo hadde massevis av multifarget glitter i seg. Det var i grunn helt greit, for det var ikke fler igjen uansett.

Den første skyggen jeg ville ha med meg hjem var «Old Gold». På bildet ser den veldig brun ut, men den er på ingen måte brun. På huden (min) blir den ganske anonym, en diskret gullfarge som lett kan kombineres med veldig mange andre farger. «Tribecca» har jeg hatt lyst på helt siden jeg så den hos Pygmeisk; en mørk grønn med masse gullskimmer i seg. Grunnen til at jeg ikke har kjøpt den tidligere er at den overhodet ikke imponerer om man swatcher den på bar hud. «Toxic» er en annen skygge jeg ikke hadde brydd meg om å sjekke ut om det ikke hadde vært for Pygmeisk. Det er en ganske skarp blå, minner meg på en måte om havet, men likevel ikke. Den er matt, og jeg tror den vil funke bra sammen med de andre blå skyggene jeg allerede har fra Make Up Store.

Make Up Store: Old Gold, Tribecca and Toxic

Og hva er vel en tur innom Make Up Store uten å handle blyanter? Denne turen ble intet unntak, selv om jeg riktignok ikke var på Make Up Store. «Pink Dream» er den perfekte highlighteren for indre øyekrok, selv om jeg hater å innrømme det fordi den er rosa. KICKS selger denne som leppeblyant, men det bryr jeg meg ikke om. Det er en Eyepencil. «Clouded Sky» er vel i grunn akkurat det navnet beskriver: en medium mørk grå, med metallic finish. Jeg kikket på denne sist gang også, men lot være å kjøpe den. Denne gangen fikk den være med hjem, for jeg har ingen grå eyelinerblyant og den er virkelig vakker - selv om den ikke er fargesprakende som alle de andre jeg har.

Make Up Store: Pink Dream and Clouded Sky

På hånden har jeg fortsatt swatches av noen andre blyanter som står på ønskelisten, deriblant «Sparkling Beach» og «Secret Agent», men det får bli en annen gang. Det hindrer meg selvfølgelig ikke i å beundre dem litt sånn forsiktig, disse blyantene har blitt min store kjærlighet når vi snakker om makeup.

Neste planlagte innkjøp? Flere MUS-blusher!

..in English

Even though I have this obsession with Make Up Store I didn't purchase any eyeshadows when I visited KICKS a little more than a week ago. I swatched a few shades, but nothing was impressive enough to spend my money on. I left the swatches on the back of my hand through out the day, and sure enough.. I decided to go back for a second look. «Glam» originally looked like the perfect matte transition color for my skin tone, but a closer look revealed a ton of multicolored sparkles. Bah.

Nevertheless I managed to pick up three new shades; «Old Gold», «Tribecca» and «Toxic» - and if that wasn't bad enough, I added two more of my beloved pencils in «Pink Dream» (the perfect inner corner (tear duct) highlight, which I hate admitting since it's pink) and «Clouded Sky». Gorgeous additions to my growing collection! I did swatch a few other pencils, and I have to admit I added a few new names to my wish list like «Sparkling Beach» og «Secret Agent». They look kind of similar, but at the same time they're different enough to justify getting both.

Next item(s) on my list? More MUS blushes!

Foto © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on July 10, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Fint utbytte!
  Old Gold ser fin ut, må jeg sjekke ut. Hadde de salg da du var der og var det evt mye fint?
  Sparkling beach er på min ønskeliste også. Trenger en turkis liner til sommeren som aldri kommer her på Østlandet..

  • KICKS hadde en eller annen form for salg når jeg var der, men jeg så ingen MUS-produkter der. Syns ikke utvalget hos KICKS er noe å skryte av uansett, men det hender jeg stikker innom der om jeg er i byen uten bil (rampen jeg trenger for å komme inn på Make Up Store tilhører bilen og er for stor til å bære med seg rundt). Jeg regner med at MUS selv har et mye bedre salg, men der har jeg ikke vært enda. Skal stikke innom om jeg har økonomisk mulighet for shopping når månedens påfyll kommer på konto.

   «Sparkling Beach» var helt klart den som skilte seg mest ut, men siden den har glitter i seg er den ikke beregnet på bruk på våtkanten, og det syns jeg er litt kjedelig. Fargen er virkelig flott! Sitter i Skien akkurat nå, så jeg kan forsøke å tenke noe av det vidunderlige været som er her oppover mot Oslo. Hjelper det? Wink

 2. Liker disse innleggene skikkelig godt! Grin Jeg har lyst på Old Gold! Må vel sjekke ut Tribecca også Razz

  • Gjør du? Jeg er så redd for at det blir litt i overkant mange, iallfall i forhold til andre innlegg. Tusen takk! Grin «Tribecca» er vakker, men jeg rakk ikke teste den på øyet før vi reiste på ferie. Den swatcher som sagt helt elendig, meeen.. tror den og «Old Gold» kan danne et riktig fint par. Smile

   • Jeg liker dem også kjempegodt! Smile
    Synes du tar så fine produktbilder, og beskrivelsene dine er gode. Nå gruer jeg meg bare til jeg en gang havner på MUS-kjøret, jeg har heldigvis klart å holde meg unna til nå Razz

    • Tusen takk for fine ord, Tone! Grin MUS-kjøret kan være ganske slitsomt ja. Føler litt at jeg går rundt og venter på det neste ‘fixet’, og at jeg nesten går ‘cold turkey’ om det går for lang tid mellom hver gang. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.