dysfunksjonell.no
7Jul/120

YSL VSC: 10 Mandarine Acidulée

Mandag 25. juni var jeg på Nordlandssykehuset i Bodø for å få tatt den årlige lungesjekken, og etter at undersøkelsene var over tok jeg turen ned til Glasshuset for å møte Susanne, min beste venninne fra skoletiden. Da vi skulle rusle tilbake til sykehushotellet bestemte jeg meg for å ta turen innom parfymeriet Koch Kosmetikk for å kikke litt. Etter suksessen med min første VSC hadde jeg en av de tre nye fra årets sommerkolleksjon i tankene da jeg entret butikken. Blikket mitt ble umiddelbart dratt mot den oransje 10 «Mandarine Acidulée» som swatchet helt nydelig på håndbaken min, og dermed var det gjort.

YSL Volupte Sheer Candy: 10 Mandarine Acidulee

Jeg er jo smertelig klar over at det egentlig er dumheter å handle disse i butikk her hjemme, men så var det dette med tålmodighet da. Selvkontroll er et fremmedord i min bok, og dermed så jeg ingen annen utvei enn å bare ..adoptere den. 10 «Mandarine Acidulée» er beskrevet som gjennomskinnelig skarp oransje med skimmer. Av en eller annen uviss grunn har jeg fått helt dilla på farger som denne, og jeg blir bare mer og mer vågal hva leppefarge angår. Jeg aner en god trend her!

..in English

When I was in Bodø in the beginning of last week I had to stop by Koch Kosmetikk, at least for old times sake. I was instantly drawn to the YSL display, where the Volupté Sheer Candy in 10 «Mandarine Acidulée» (also known as «Tangy Mandarine») caught my eye. Such a gorgeous color! It's described as a sheer bright orange with shimmer and it swatched beautifully on the back of my hand. Needless to say it had to be adopted, especially after the success I had with my first VSC. I'm becoming braver when it comes to lip color, and colors like this one is right up my alley.

Foto © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on July 7, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Nydelig farge!
    Etuiet er jo et kapittel for seg selv, blir ikke mye finere enn det <3

    • Så absolutt! Bare så synd at Rouge Volupté ikke er verdt pengene, for verre leppestift enn det har jeg ikke funnet enda. På en annen side er det nok leppene mine som er litt i overkant sære, men ja. Kjipt. Tuben er supersexy!

  2. ÅNEIII, SHAMINI!! Du kan ikke legge ut slike bilder! Jeg MÅ ha denne! Så utrolig fin og fresh farge! Grin

    • Den er helt nydelig, men swatch den selv først siden den ikke er så altfor pigmentert. For meg som ikke er superfan av “in your face”-leppestifter er den perfekt, akkurat som søsteren; “Luscious Cherry”. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.