dysfunksjonell.no
5Jul/120

MUS Glam Peach

Det er noe som heter at man ikke skal skue hunden på hårene, og det gjelder i aller høyeste grad for Make Up Store sine øyenskygger. Jeg har gjentatte ganger oppdaget skygger som jeg overhodet ikke har likt, skygger som jeg ikke ville kikket på to ganger, hvor det virkelig har skjult seg en skatt dypt inne i den ellers kjedelige fargen, hvor den faktiske fargen har vært en helt annen på huden enn først antatt. «City Jungle» er en sånn, «Flamenco» en annen, «Old Gold» en tredje, selv om sistnevnte ikke er magisk på samme måte som de to andre.

En annen skygge i samme kaliber som de to jeg nevnte først er «Glam Peach», en farge som Line gjorde meg oppmerksom på. Ved første øyekast er den brun, og ganske stygg om jeg skal være ærlig - men under overflaten skjuler det seg en hemmelighet: den er nemlig slett ikke brun. Linda Hallberg har brukt den i flere looks, og resultatene kan du se her. I realiteten er den langt mer gammelrosa (med gullskimmer) enn den er brun, men det kommer ikke frem med mindre du tester den. Synd, for jeg er helt sikker på at mange har forkastet den på grunnlag av hvordan den ser ut i boksen. Nå er den dessverre utgått, selv om den fremdeles finnes hos enkelte KICKS rundt omkring i landet.

Make Up Store Glam Peach

Jeg var så utrolig heldig at jeg ble satt i kontakt med fantastiske Silje ved Make Up Store Sandefjord, som bestilte denne spesielle øyenskyggen for meg helt fra Stockholm. Da den dumpet ned i postkassen min hadde hun lagt med en liten overraskelse som plaster på såret for en litt kjedelig forsinkelse, og jeg kunne legge til tre nye produkter til MUS-samlingen min: «Fireball» Glitter, «Holiday Glam» Glitter Eyeliner og en «Virgin» Gloss Lips. I ettertid har jeg skjønt at det nok ikke var nødvendig å plage Silje for å få klørne i denne øyenskyggen, for etter å ha hatt mareritt i våken tilstand om at den har gått i tusen knas etter å ha seilet i gulvet, har jeg klart å skaffe meg en backup uten å måtte sette himmel og jord i bevegelse. Jeg er likevel veldig takknemlig for alt Silje har gjort for meg, og for at Line tipset meg om både «Glam Peach» og Silje i Sandefjord.

..in English

Make Up Store's eyeshadows are peculiar items. I've discovered several shades which I've thought have been boring and unworthy of my attention to be hiding a real treasure just beneath the surface. Shades which have been a completely different color on the skin than I originally presumed. I'm talking about shades like «City Jungle», «Flamenco» and «Old Gold», even though the latter is a bit less magical than the two others.

Another one of their magical shades is «Glam Peach». It looks brown, and a pretty shitty shade of brown too, but when you scratch the surface you'll discover a gorgeous kind of dusty pink with a golden shimmer. Linda Hallberg has used it for many looks, which you can see here. Unfortunately I'm sure it's been discarded by many people because of its color, before even trying it out. Such a shame. Sadly it's now been discontinued, but it can still be found in some KICKS stores.

Foto © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on July 5, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kjempefin farge! Hvor fikk du tak i backupen din? Fikk så inderlig lyst til å prøve den ut selv Smile

  2. Silje er super! Vi har fortsatt igjen Gam Peach, vi også. Smile Synd den skal gå ut.. Den og Cupol er mine favoritter!

    • Men.. jeg fant jo ikke Glam Peach hos dere! Da var det jeg iallfall meningsløst å plage Silje. Frown Hun sa akkurat det samme om deg, at du er super – og det er jeg jo helt enig i. Cupol? Hvilken farge er det? Er det en jeg må kikke nærmere på? Wink

  3. Et eget innlegg til Glam peach <3 Fantastisk!
    Liker den like godt nå som da jeg kjøpte den. Denne er nok blant all time topp 10 øyenskygger!
    Burde nok backe meg up jeg også.


Leave a comment

No trackbacks yet.