dysfunksjonell.no
2Jul/120

Goodbye Steigen, Hello Trondheim!

Plutselig var det mandag igjen, og mye har skjedd den siste uka. Jeg hater å sitte hjemme og glane i veggen, men samtidig hender det at det blir litt i overkant mye av det gode. Iallfall når man skal farte landet rundt. Forrige mandag hadde jeg time på Nordlandssykehuset (ref. her), og vi satte kursen nordover på fredag. Bilturen helt hjem tar ca. 13 timer, need I say more? Bah. Dette har jeg uansett skrevet om før. Innleggelsen på Nordlandssykehuset gikk over all forventning! Jeg har fått den årlige helsesjekken min, og den bekreftet det jeg trodde: jeg er fortsatt stabil (sjekket via røntgen, spirometri, blodprøver og O2/CO2-måling). Ingen endringer ble foretatt. Deilig. Som en liten bonus fikk jeg komplimenter for øynene mine to ganger, og det veide i grunn opp for at jeg måtte vise frem rumpa mi til den relativt unge, mannlige radiologen.

Selve turen til Steigen gikk uten problemer, selv om det var ubeskrivelig langt. Da vi hadde passert Fauske og begynte på den lange strekningen mot avkjørselen til R835, hadde det vært en ulykke i en av tunnelene. To biler hadde kollidert fordi den ene sjåføren hadde sovna ved rattet, og det hadde tydeligvis skjedd like før vi passerte. Ganske skummelt egentlig. Det var utrolig fint å komme ut av Steigentunnelen i Forsan, se det velkjente Hamarøyskaftet og den fantastiske midnattsola igjen! Turen hjem føltes enda lenger, og var veldig lite begivenhetsrik egentlig.

Mens jeg har vært borte har det skjedd endel ting med bloggen. Jeg har opprettet nytt domene, fått flyttet bloggen og stortrives med endringene så langt. På grunn av disse endringene har det vært noen dager med nedetid, men jeg håper jo dere vil oppdatere de linkene dere måtte ha, samt eventuelle bokmerker. Jeg har lenge tenkt på å bytte domene, men jeg har liksom ikke fått ut fingeren før nå. Ting tar tid med meg. Bloggen ellers er den samme som før, iallfall inntil videre. Jeg har valgt å beholde endel av bloggen på engelsk, rett og slett fordi det skal være mulig for ikke-norske å navigere seg gjennom kategorier, tags og menyer. En enorm takk til NordkappNett for absolutt all hjelp!

Denne uka har iallfall flydd, og selv om det var fint å være hjemme hos mamma og pappa igjen og å oppleve den deilige nordlandssommeren igjen, er det virkelig godt å være hjemme igjen.

..in English

I've been traveling a lot the past week: Trondheim-Steigen, Steigen-Bodø, Bodø-Steigen, Steigen-Trondheim. I had to go to Bodø for the annual checkup at Nordlandssykehuset, and it went easy as pie. My condition is stable just as I thought, confirmed by x-rays, spirometry, blood work and by measuring my O2/CO2 levels. As a little bonus I received compliments on my eyes twice, which kind of counteracted the fact that I had to flash my butt for the relatively young male radiologist. The trip itself was incredibly long, although free of hassle, and it was simply amazing seeing the midnight sun again! The week flew by and even though it was nice seeing my mom and dad again, and experiencing the wonderful northern summer, I appreciate being back home.

While I was gone I've had some changes done to my blog. I've registered a new domain, and because of these changes I've had a few days of downtime. I hope you'll take the time to update your links and any bookmarks you might have! Apart from changing the address the blog remains the same, and I've chosen to keep the categories, tags and menus in English to make it easier to navigate for everyone. Let me know if something doesn't work, will you?

Posted by Shamini on July 2, 2012 – 9:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Gratulerer med nytt domene! Treg som jeg er så jeg ikke endringen i URL’en før du skrev om det nye domenet i blogginnlegget, haha.

  Flott at turen nordover gikk så bra! Det gleder meg veldig Smile. Og det er noe spesielt med midnattssol. Nordnorge er vakkert på så mange måter. Fine bilder av gutta i et par innlegg nedover, btw. Klem

  • Tænk ju! Jeg er ikke helt sikker på hva jeg tenkte på, for når jeg hadde registrert og betalt det kom jeg på at det var «skakkjørt» jeg brukte, ikke «dysfunksjonell». Skitt au, jeg liker det! Jeg føler at det beskriver meg på mange måter. Grin

   Ja, det er noe spesielt med midnattssol, i aller høyeste grad. Jeg tror det er den jeg savner aller mest fra nord. Tusen takk for det, jeg skal legge ut noen fler etterhvert. Måtte bare få stabla bloggen på beina igjen! Klem Smile

 2. Så koselig med en tur til hjemplassen igjen. Men jeg kjenner jo meg igjen med at det er greit at det bare er på besøk, er alltid godt å komme hjem til vårt igjen etterpå. Wink Er ikke barebare med slike lange bilturer nei, skal selv kjøre langt til helgen (Nittedal – Brønnøysund). Men det går jo, men godt det ikke er så ofte!

  Bloggen ser bra ut, flink du er Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.