dysfunksjonell.no
27Jun/120

Dagens Fangst: YSL Volupté Sheer Candy

Penger på konto betyr én ting, nemlig shopping. Riktignok hadde jeg ingen milelang ønskeliste denne måneden, så jeg har på ingen måte gått amok og har fortsatt penger på konto. Det skulle kanskje bare mangle siden pengene kom på mandag og utbetalingsdato egentlig var tirsdag, og disse pengene skal holde til 20. juli? Jessda.

Dette betyr ikke at jeg ikke har shoppet noe, for jeg er dessverre utrolig lett å påvirke, og forrige tirsdag var det Helene som inspirerte til shopping. Vi hadde nemlig en samtale gående på Twitter på tirsdag om Yves Saint Laurent, og innen kort tid innså jeg at jeg faktisk ikke er den eneste som misliker Rouge Volupté. En potensiell sjelevenn? Det hun derimot kunne fortelle var at hun likte den relativt nye Volupté Sheer Candy, og jeg ble selvsagt umiddelbart interessert. Volupté Sheer Candy beskrives som glossy balm crystal color som tyder på at den ikke avgir voldsomt mye farge. Jeg kikket litt rundt på nett etter bilder og swatches, og fant fort ut at det ville være uhyre mye billigere å bestille fra USA. Siden jeg bare ville teste én i første omgang og ikke hadde lyst til å vente i to uker, tok jeg turen bort på Parfymelle, plukket ut den jeg syns jeg var finest og byttet den til meg for 270,- blanke norske kroner.

YSL Volupte Sheer Candy: 06 Luscious Cherry

Jeg er sjeldent opptatt av innpakning eller emballasje, men det er vanskelig å ikke falle pladask for disse vakre leppestiftene fra YSL. De er utrolig elegante, de kjennes eksklusive, og det hjelper veldig at tuben er av metall og dermed har litt tyngde i hånden. Jeg må si at jeg savner det bittelille speilet fra Rouge Volupté, men jeg overlever. Fargen jeg valgte heter 06 «Luscious Cherry», og er beskrevet som en kirsebærrød med gyllent skimmer. Den er uhyre lett å påføre, og selv om den har den samme litt 'fete' følelsen som Rouge Volupté kan jeg ikke annet enn å gi den to tomler opp. Tuben inneholder 4 gram, og den dufter svakt av mango. Den kan nok sammenlignes med Chanel Rouge Coco Shine, men i motsetning til RCS liker jeg VSC veldig godt. Den virker ikke uttørkende, og etterlater en fin 'stain' på leppene.

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ikke bruker leppeprodukter til vanlig, men jeg vil jo så gjerne. Av og til iallfall. Det er heller ingen hemmelighet at jeg lenge har vært på jakt etter min perfekte røde leppestift, og at jeg overhodet ikke kler de kaldtonede røde som har en vanvittig tiltrekningskraft på meg (selv om jeg fant en her). Denne vakre lille skatten fra YSL kommer helt sikkert til å bidra til at jeg kan sees med røde lepper litt oftere, og jeg gleder meg faktisk til å smykke meg med den neste gang jeg forlater leiligheten!

..in English

After having a conversation on Twitter with Helene I ventured out to the nearest mall to pick up a YSL Volupté Sheer Candy. I ended up deciding on 06 «Luscious Cherry». I had absolutely no idea what to expect of this lipstick, as I hated the regular Rouge Volupté due to its greasiness and slippery feeling on the lips, but I must say I really like it. I'm usually not a sucker for packaging, but I adore these lipsticks. They are elegant, exclusive and I love the heavy feel of it. The color is gorgeous - described as a cherry red with golden shimmer, it smells faintly of mango and it's not overpowering at all. It's a breeze to apply, and I can't wait to wear this outside the apartment. It's a good sign, no? I guess it's comparable to the Canel Rouge Coco Shine, but as opposed to the RCS I really like the VSC. It doesn't dry out my lips, and it leaves a nice 'stain' as it wears off.

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on June 27, 2012 – 5:50 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. De er så pene! Jeg liker min VSC skikkelig godt, skal ikke se bort ifra at det blir en fersketfarget på meg neste gang jeg har et par rabattkuponger fra KICKS til gode Wink

  • Akkurat som Helene, syns jeg også at disse er mye penere enn RV-ene siden disse er i sølv istedet for gull. Jeg må jo nesten innrømme at jeg har kjøpt en til, måtte jo belønne meg selv etter vellykket sykehusopphold, i 10 «Mandarine Acidulée» (Tangy Mandarine). Det kommer mer i et eget innlegg senere. Smile

 2. Jeg kjøpte nesten en til i dag jeg. Men jeg hadde allerede noe dyrt no fra Estee Lauder i hånden, så jeg måtte bare løpe til kassen før jeg fant på noe dumt ;P
  Jeg har aldri fått til de bittesmå speilene, så for min del gjør det ingenting at de ikke er der Razz

  • Kjenner til den situasjonen! Jeg var faktisk innom parfymeriet igjen før vi reiste fra Bodø, og jeg kjøpte nesten en Dior Addict Extreme, men selvkontrollen satte inn for fullt, jeg la den fra meg og gikk. Grin Syns de små speilene var fantastiske, det var vel muligens det eneste jeg likte med Rouge Volupté.

   Hva kjøpte du fra Estee Lauder?

 3. I just love red lipsticks and this one looks amazing Smile

 4. Jeg har bare en vanlig YSL RV som jeg nesten aldri bruker, men designet er jo superlekkert. Jeg har litt lyst til å teste en VSC også, for jeg liker slike enkle å bruke-leppestifter til vanlig. Men prisen er jo litt stiv til det man får, så tja… Razz

  • Spør du meg er YSL RV noe helt annet, og kan i grunn ikke sammenlignes utover selve designet. Jeg er helt enig i at prisen er stiv, men om man bestiller den fra USA koster den faktisk bare 178,- kroner. Dé er overkommelig! Smile

 5. Jeg har hatt lyst på disse lenge, men går så smått og sparer kjøpet til sommerens taxfree-handling Razz

  Min skal være knallrød da!

  • 06 «Luscious Cherry» er den ‘knalleste røde’ av alle i denne serien. Det er jo meningen at de skal være en krysning mellom en leppestift og en leppepomade, så jeg vil vel egentlig ikke si at noen av de hittil ti fargene er knall (selv om denne er av de mest pigmenterte). Smile

   Lykke til med sparingen!


Leave a comment

No trackbacks yet.