dysfunksjonell.no
21Jun/120

Dagens Fangst: MUS Fairytale Dream & Snowflake

Jeg hadde et lite ærend i byen i dag, og jeg tenkte benytte sjansen til å ta en svipptur innom KICKS på Byhaven. Jeg hadde ingen planer, men måtte nesten swatche øyenskygger fra Make Up Store siden jeg stadig kommer over nye anbefalinger. Overraskende nok fant jeg ingen som virkelig falt i smak, selv om jeg helt sikkert kunne svidd av noen kroner om det var det om å gjøre. Jeg plukket heller med meg den matte hvite «Snowflake» Eyepencil, og ble nesten henrykt når jeg så at de hadde én enkelt «Fairytale Dream» igjen. Denne liplineren har Viola ved Killer Colours anbefalt meg tidligere, men siden jeg ikke kunne finne den på websidene til Make Up Store trodde jeg kanskje den hadde gått ut av sortimentet.

Make Up Store: Snowflake and Fairytale Dream

Da jeg skulle betale oppdaget jeg et gammelt gavekort i lommeboka, og da hun dro det i kassa var det faktisk 55,- kroner igjen. Fin overraskelse på en helt vanlig torsdag!

..in English

I went to KICKS at Byhaven today since I already had plans to go into town, where I wanted to take a closer look at some Make Up Store eyeshadows. Surprisingly enough none of them really caught my interest, even though I'm quite sure I could have thrown some money around had I wanted to. I moved on to pencils, and picked up the matte white «Snowflake» and got really excited when I discovered the one «Fairytale Dream» they had left, I thought they might have discontinued it. When I went to pay for the two pencils I noticed an old gift card in my wallet, and when it was swiped it actually contained 55,- NOK. Such a nice little treat!

Foto © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on June 21, 2012 – 8:22 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åhh, lip lineren så NYDELIG ut! Swatch, takk!

  2. ÅÅååååååhhhhh, Fairytale Dream!! Jeg var på MUS i høst og spurte etter den, men de hadde ikke engang hørt om den…. Den ser så himla perfekt ut!

    • Du får sjekke med KICKS etterhvert, dette var som sagt den siste som stod i hylla når jeg var der før helga, men det kan jo hende de har fler? Jeg aner ikke om den er utgått fra sortimentet, men det virker veldig som om at MUS kutter en hel del produkter for tiden. Enten nedskalerer de, eller så gjør de plass til nye produkter – jeg håper (selvsagt) på det sistnevnte.

  3. Den liplineren ser skikkelig fin ut! Håper du får brukt den, den er sikkert kjempefin til deg Smile

    • Ja, jeg skal gjøre mitt beste! Jeg brukte faktisk YSL Volupté Sheer Candy i går, ute i offentligheten, og det var i grunn et ganske stort steg i riktig retning for meg. Grin

  4. Fairlytale Dreams ser fantastisk fin ut til hverdags Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.