dysfunksjonell.no
15Jun/120

Which language?

I've added a poll on the right (just below the banner), so make sure you vote!
Enquiring minds want to know, and all that jazz. Grin Thank you so much, people.

Posted by Shamini on June 15, 2012 – 8:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg stemte norsk. Jeg leser godt engelsk, men når jeg leser engelskspråklige blogger, så merker jeg at jeg bare skummer lett over teksten og ser mest på bildene.

  • Det er i grunn akkurat det jeg har tenkt på. Jeg syns det er veldig leit at det er sånn, at folk kanskje rett og slett ikke gidder lese innleggene bare fordi de er på engelsk, og hva er da poenget med å blogge lange innlegg? Dilemma!

   Selv leser jeg alltid innleggene, uansett om de er på norsk eller engelsk, og jeg foretrekker blogger med mer tekst og mindre bilder. Dessuten liker jeg ikke såkalte ‘blurbs’, men det ser jo nesten ut som om at det er det som blir løsningen her.

   Takk for tilbakemeldingen, setter pris på det! Smile

 2. Ja takk, begge deler! Men heller bare norsk enn bare engelsk Smile

  • Tusen takk for tilbakemeldingen, Olivia! Smile Jeg ser at folk stemmer for norsk, men jeg tror vel det blir hovedsaklig norsk, med en engelsk oppsummering eller lignende.


Leave a comment

No trackbacks yet.