dysfunksjonell.no
7Jun/120

PRACTICE makes perfect, no?

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on June 7, 2012 – 4:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg synes det ble skikkelig pent!

  • Takk! Jeg ble kjempefornøyd selv, men spørsmålet er jo om jeg får det til når det faktisk gjelder og jeg skal ut blant folk. Prøvde igjen i sted, med en av MUS-blyantene mine, og jeg fikk det overraskende bra og likt på begge øyne! Kanskje jeg omsider har knekt koden? Grin

 2. Nydelig strek, det der! Wink Jeg bruker også våre eye pencils til å lage vipp med, og så hjelper jeg til med pensel nr. 210. Den er i syntet og tar ikke med seg for mye av produktet hvis du vil rette litt på det du har lagt. Smile

  • Tusen takk, Maria – det betyr mye når det kommer fra deg! Jeg har vel egentlig aldri brukt blyant som liner, men så fikk jeg et innfall, og det gikk jo i grunn over all forventning. Hvordan bruker 210-en? Til å dra vippen ut? Jeg kjøpte jo 210 for å bruke med Tri Brow, men jeg får ikke til å bruke den. Tror kanskje den er for lang, det blir noe rart med vinkelen. Takk for tips, jeg skal absolutt teste den til eyelineren – kanskje det blir enda lettere? Grin

   • Jeg bare retter opp streken litt med den penselen, og duser ut litt rundt, så det blir en litt mykere vipp! Vil ikke at den skal bli like krass som våtlineren. Smile Passer på at penselen hele tiden er ren, og så drar jeg den bare med vippen akkurat i overgangen. Vanskelig å forklare.. Razz

    • Jeg tror jeg skjønner hva du mener, så jeg skal prøve med en gang jeg kommer hjem igjen. Smile Hva bruker du som liner da, siden du bruker Eye Pencil til vippen? Jeg er nysgjerrig, suger til meg kunnskap her! Wink

     Jeg må ta en kikk på de andre skåkostene du har neste gang, for å se om jeg finner en jeg får til å bruke på bryna med Tri Brow. Det er tidvis veldig frustrerende å ikke ha nok armstyrke til å kunne gjøre det jeg vil altså!

 3. Jeg syns det ble veldig bra! Å lage eyelinerstrek tror jeg må være noe av det vanskeligste i verden! I hvert fall etter min mening Wink

  • Å takk, Iselin! Ja, det er det, ikke sant? Jeg kan beundre en pen eyeliner i timesvis, men ikke snakk om at jeg får det til på meg selv. Du er jo vanvittig flink da, så det ser ikke ut som om du syns det er vanskelig! Smile

 4. Ser du, du kan hvis du vil! Grin Du er flink!!!

 5. Fant ikke reply-knappen på det siste du skrev? Sikkert bare jeg som er vims. Kanskje denne mld havner på rett sted alikevel. Wink

  Ja, forstår det der med armstyrken. Hvis du skal noe spesielt så får du booke en time hos oss, så kan vi sminke deg, vi. Smile

  Jeg bruker Darkest Shadow både som liner og til vippen. Drar den litt ut med penselen. Hvis det skal være ekstra markert liker jeg cake og gel eyelineren. Smile Og Vanilla på våtkanten, for jeg er alltid så rød på de små øynene mine. Grin

  • Du er ikke vims, nei – det er bare mulig å klikke ‘reply’ et visst antall nivåer, ingen fare! Wink

   Jeg forsøkte meg på «Deep Blue Sea» og kost i dag, og det ble sånn passe. Jeg skjønner prinsippet, og det har potensiale til å bli bra, men jeg må trene litt på vinkelen (og at vippen blir lik på begge sider). Det var helt klart veldig mye lettere (og mindre hardt) enn det jeg prøvde på opprinnelig. Har litt lyst til å prøve cakelineren deres, men jeg vet ikke om jeg får til å bruke den – og nå er jeg jo endelig inne i prøve-absolutt-alt-modus! Grin

   Hadde også på meg «Pharao», og så langt liker jeg den kjempegodt! Øyvind så ikke at jeg hadde tatt den på, så jeg var kanskje litt i overkant forsiktig, men jeg skal prøve meg frem. Jeg er bittelitt usikker på plasseringen, selv om jeg i teorien vet hvor jeg skal legge den, men det kommer med litt mer øvelse. Kosten var super til formålet! Det er helt utrolig hvor mye mestringsfølelse det kan gi meg å bare leke litt med makeup.. det tror jeg helt ærlig jeg har deg å takke for. Smile

   • Aaah, men det er jo godt å vite. Wink At jeg ikke er heeelt vims altså! Hehe..

    Blir nok bra til slutt skal du se! Jeg har fortsatt noen dager hvor lineren ikke blir som den skal, akkurat som man har bad hair days.. Bad liner days = grr! Wink

    Så bra at du liker både blushen og kosten! Grin Men takk deg selv! Det er du som har dratt til butikken for å kjøpe den, og det er du som leker med den! Smile Kommer bare med forslag, jeg. Smile Syns du er kjempeflink til å sminke deg, jeg!

    • Bad liner days ja? Jeg har bad brow days rett som det er! Grin Det er uhyre frustrerende å tydelig se for seg hva man vil, men så.. går det liksom ikke! Jeg gir ikke opp, en dag skal jeg mestre lineren hver eneste gang jeg forsøker. Det er dog en trøst å vite at selv proffer har dager hvor det ikke funker! Wink

     Så selvkritisk som jeg er hjelper det jo ikke at jeg kjøper ting, når jeg aldri blir fornøyd med det jeg gjør. Det er da det er gull verdt å få sånne tilbakemeldinger, som virkelig fungerer som et realt spark bak, og fører til at jeg fortsetter, prøver mer, og dermed også utvikler meg (puh, lang setning). Grin Setter kjempestor pris på forslagene dine! Og ikke minst komplimentene, tusen takk. Wink

 6. Fint! Jeg får ikke til å legge den perfekte linjen uansett hvor lenge jeg prøver.. Razz


Leave a comment

No trackbacks yet.