dysfunksjonell.no
26May/120

Rouge Bunny Rouge

Rouge Bunny Rouge (hereafter known as RBR) was an unknown brand to me until recently. I've been hearing a lot of good things from my friend Ragnhild or @flyavsted, and she's been recommending their eyeshadows for a while now. I've been wanting to order a few, but I felt like they cost a bit too much to splurge on. I'm funny that way. Each of these shades cost £22 in pot or £16 as refill, which equals 207,- and 151,- NOK - quite the steep price. Shipping from Zuneta to Norway was £5 for two refills and a freebie, which would equal about 48,- NOK with today's exchange rate, really not bad at all (although I'm sure shipping will vary with the weight of the order).

The one eyeshadow I really wanted to add to my collection was «Abyssinian Catbird», but it has always been sold out when I've been ready to place an order and this is why I never got around to ordering anything - until now. RBR recently launched refills with corresponding trio and duo palettes, and thanks to Line - one of my darling readers and Twitter friends - I finally managed to get my hands on «Abyssinian Catbird« (metallic bronze w/ golden highlights) as a refill. For some odd reason I hate ordering only one thing when I have to pay for shipping, so I threw «Bohemian Waxwing» (iridescent bronzed champagne) in as well. Sadly I wasn't smart enough to order a trio palette with these, so I had to put them in another quad where they refuse to stick. Maybe it was my subconscious giving me an excuse to place another order? I wouldn't be surprised. Since I ordered two products from RBR I also received a free RBR Silk Aether Long-lasting Cream Eye Shadow in 054 «Batiste Grayling» with my order - but as I don't like cream products for my eyes, I doubt I'll be using it.

Rouge Bunny Rouge: Bohemian Waxwing and Abyssinian CatbirdBohemian Waxwing · Abyssinian Catbird

I think «Abyssinian Catbird» is very much what I wanted Lancôme Erika F. to be, only without all the ridiculous sparkle flying everywhere. «Abyssinian Catbird» is a bit warmer, a tarnished gold maybe, while «Erika F.» is more of a silvery greenish taupe, one of those shades impossible to describe.

If you feel like splurging on these shadows, I'd say go right ahead. They are totally worth it, and I know I'll be using mine a lot. I will absolutely be purchasing a few more, and should I ever hit pan on the ones I have, or be unfortunate enough to break or lose one or both, I'll be repurchasing without a doubt.

RBR can be ordered from Zuneta.

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on May 26, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Abyssinian Catbird ser jo helt magisk ut! Åh, den vil jeg ha! Grin

  • Den er faktisk langt mer magisk enn jeg klarer å få frem på disse bildene, og den er absolutt verdt å ha i samlingen. Jeg pleier ikke handle backups av ting, men denne kunne jeg godt tenke meg å eie en backup av – og det sier litt, syns jeg. Smile

 2. Ååhhh, så fine! Spennende at du faktisk synes de er SÅ gode, jeg hører jeg må snuse litt på merket og se om jeg kanskje må belønne meg med et par sånne om jeg noen gang kommer til å følge meg flink igjen… Razz

  • Gjør det, og fortell meg gjerne hva du syns om du anskaffer deg noen selv! Jeg ble veldig positivt overrasket, og kommer helt klart til å handle noen fler farger så fort jeg har økonomisk mulighet til det. Wink Hvorfor føler du deg ikke flink da? Jeg er helt sikker på at du fortjener iallfall et par stykker.

 3. Jeg er også en sånn som misliker å bare bestille en ting fra nettbutikker! Må jeg betale frakt, skal det jammen meg være verdt det! Razz

  Begge fargene ser nyydelige ut, og i tillegg synes jeg designet på RBR-produktene er kjempeflott! Frister å legge litt i handlekurven altså Wink

  • Tusen takk for kommentar, Jorid – jeg blir alltid så glad for å se nye navn her! Smile Godt å høre at vi er fler som tenker sånn om frakten. Det er egentlig litt merkelig, for normalt sett har jeg ikke problemer med å betale frakt fra USA (fraken innad i Norge er jo forskrekkelig i forhold) – men så syns jeg jo det er fullstendig sløsing å bare bestille én ting. Er veldig greit å ha en unnskyldning til å handle mer? Wink

   Ja, jeg liker også designet veldig godt. Syns det var litt kjipt å begynne å bruke dem, men jeg prøver å ta meg selv i ørene for å unngå at så mye av det jeg kjøper skal bli liggende ubrukt i en skuff et sted – og jeg har blitt veldig mye flinkere! Fortell gjerne om du kjøper noen, og hva du syns. Smile

 4. Abyssinian Catbird ser fantastisk ut. Jeg sikler litt her jeg sitter Wink Jeg er veldig nysgjerrig på det merket, men prøver å fortelle meg selv at jeg ikke trenger flere øyenskygger med det første.. Razz

  • Det var vel i grunn det jeg også forsøke fortelle meg selv, men til slutt måtte jeg bare gi etter – og jeg angrer virkelig ikke. Det eneste måtte vel være at jeg nå ønsker meg fler, og jeg syns fortsatt de koster litt i overkant mye. Merkelige greier egentlig, hvordan jeg godt kan handle 5 ting for til sammen 1000,-, men å handle én ting for 200,- er uhyre vanskelig. Logisk? Not so much. Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.