dysfunksjonell.no
25May/120

EOTD: Buzzer Buzzer

I'm a little ashamed here, as I always talk about how much I love and adore those bright colors - but then I end up posting look after look with neutrals or muted colors. Ashamed. I'm sorry, I promise the next look will be brighter and more fun. Yesterday I decided to apply some eyeshadow before going out in the sun, and I wanted to try out one of my new colors from Make Up Store, namely «Buzzer». I had a clear picture of the look I wanted to achieve in my head, but somehow it turned out a lot more subtle than I had planned. Next time I'll try it on it's own, not layering it on top of a neutral shade like «Brown Sugar». Still experiencing that bad brow day, so excuse me again. Yeah, and my eye brows look completely different because of the lighting. Neat.

Products

→ MUS Eye Primer in Clear
→ MUS Brown Sugar (all over lid)
→ MUS Buzzer (outer corner and crease)
→ MUS Czar (lower lash line)
→ Max Factor Xperience Volumizing Mascara
→ M·A·C Eye Brows in Spiked
→ Real Techniques Deluxe Crease Brush

Walkthrough

Today I started off by priming both eyelids with MUS Eye Primer, my favorite primer so far. I used my Deluxe Crease brush to apply MUS Brown Sugar all over my lid, and in the crease. I then applied MUS Buzzer to the outer corner (on top of MUS Brown Sugar), and pulled it slightly into the crease. I blended out the edges to soften the look, before I finally decided to use MUS Czar below my lower lash line as a 'pop of color'. Since I'm a fan of using one tube of mascara at a time I used my Xperience on my lashes, and finished off the look by filling in my eyebrows - or at least that's what I was trying to do. Not a very complex look, but I'm quite sure I'll be recreating it. Possibly without the gold liner.

Photo is taken outside.

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on May 25, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. øyensminken var kjempe fin, og det jeg syns var finest var brynene Grin er det frihånd eller bruker du stensileR?

  • Tusen hjertelig takk! Haha, for en kompliment! Det skal jeg leve lenge på. Wink Nei, jeg fyller dem inn på frihånd. Noen dager går det veldig bra, andre dager blir jeg bare ikke fornøyd med dem – og det hjelper jo ikke at jeg er litt i overkant glad i å ‘fikse’ på dem i tide og utide.

 2. Utrolig bra, liker spesielt Czar eyelineren – perfekt til deg! Hva syns du om Real Tech. børstene? Noen favoritter?

  • Tusen takk! Smile Jeg har ikke så mange Real Techniques-koster, så jeg skal ikke skryte uhemmet av dem – men denne Deluxe Crease Brush hadde jeg kjøpt sikkert FEM til av, dersom den hadde blitt solgt alene.. Den er helt fantastisk, og kan brukes til uhyre mye forskjellig. Blush Brush-en er jeg ikke helt fortrolig med enda, men det tror jeg handler mer om meg enn om kosten. De andre kostene i det lilla settet (som Deluxe Crease tilhører) har jeg et litt ambivalent forhold til; noen er OK, mens andre er udugelige i mine øyne. Dessuten tror jeg det avhenger veldig av hvorvidt du liker syntetiske koster i utgangspunktet. Deluxe Crease Brush er iallfall en jeg bruker hver eneste gang jeg sminker meg, og jeg ønsker meg veldig fler.

 3. Du passer så fryktelig godt til disse fargene, Shamini! Og eyelineren gjorde hele looken komplett! Smile

 4. Veldig pen look! Liker måten du har brukt lineren på.

 5. I love bright makeup looks but I am so lazy in the mornings that I just put on mascara and eyeliner and then I rush to work… I do love to wear bright eye shadows but also when you are in a hurry its easier to put on neutrals Smile I LOVE this look on you… your eyes are soo beautiful Smile
  hugs

  • Thank you so much, Anna. You’re so sweet to me! Smile Yes, bright and colorful looks often tend to need a little more work than a neutral look you’re already familiar with. Luckily – in a way – I don’t have anywhere to be early in the morning, so I can take the time to play around with colors. Smile Hugs!

 6. Gorgeous! I love the combination. I’m so happy to see you wearing more makeup, doll Smile (err don’t read that the wrong way, please Razz)

 7. Du har så hinsides perfekte bryn!!

 8. VIL HA dine bryn! Neida, ikke misunnelig Wink Utrulig fine farger til deg!

 9. Enig med de andre om brynene, SÅ FINE! Det var øyesminken også, eyelineren på nedre vippekant gjør looken. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.