dysfunksjonell.no
21May/120

Haul: Backstage, Velvet and Dagger

I've said it before, I'll say it again. I'm way too easy to influence. When I saw the beautiful Frida over at Pygmeisk post a photo of MUS Dagger earlier today, I knew I had to own it. To such an extent that I actually texted my fiancé at work, asking him if he would kindly stop by Make Up Store on his way home to purchase «Dagger», «Velvet» and «Backstage» for me. And since he's the sweetest boyfriend on the planet he did. I knew it would become a much larger haul should I have gone myself, and seeing that I just did some damage there.. not that I needed these colors either, but I seem to have become enthralled by this swedish brand.

Make Up Store: Backstage, Velvet and DaggerBackstage · Velvet · Dagger

«Backstage» is a medium aubergine kind of color, a mix between pink, red and purple. I would like to call it maroon, but it's not brown enough for that. And I love how it looks burgundy on my skin tone! «Backstage» was one of the colors Maria used for my makeover back in the beginning of March, and I think it's an awesome color. «Velvet» is a beautiful taupe, there's not much else to say about it. It's very close to M·A·C Satin Taupe, which is one of my very favorite neutral colors - a color I can never get enough of. I might even like «Velvet» better! Go here here for swatches and a comparison (courtesy of Malin at Beauty Fuzz). Last, but certainly not least, «Dagger» is a gorgeous olive-ish green with gold shimmer, instantly reminding me of M·A·C Greensmoke - but don't quote me on that, I haven't looked at them side by side.

I can't wait to compose colorful looks with my newest treasures (including these) from Make Up Store, and I might need to stop going there for a while. I certainly can't afford to end up with most of their shades, as I've done with the pencils. Hopeless, huh? Oh, and one of my photo lights broke, so please excuse the lighting.

Which colors would you combine for a look?

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on May 21, 2012 – 7:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg fikk også SKIKKELIG lyst på Dagger etter at Frida postet bilde av den! Tror jeg må sjekke den ut til helgen! Smile

 2. Velvet er en av mine favoritt MUS’er. En hverdagsfavoritt.
  Backstage og Dagger ser nydelige ut.
  Har du noen formening om du liker microshadow eller cybershadow best?

  • Tenk at jeg ikke hadde kikket på «Velvet» tidligere? Hvordan bruker du den? Jeg har aldri vært tilhenger av å bruke bare én farge (på meg selv), men i det siste har jeg faktisk gjort det med forskjellige farger av denne typen – med stort hell.

   «Backstage» er perfekt for globalen! «Dagger» er en sånn farge som helt sikkert vil egne seg svært godt alene, men jeg kan tenke meg at den vil se fantastisk ut med en mer smaragdgrønn i ytterkant og global – og kanskje litt svart for dimensjon og drama!

   Jeg tror vel kanskje jeg vil si at jeg liker cybershadow best, utelukkende fordi de langt mer pigmenterte enn microshadow-ene, og jeg elsker alt som gir skikkelig godt med farge. Samtidig må jeg si at jeg er stor tilhenger av microshadows, de er på ingen måte hverken dårlige eller middels bra altså! Jeg ønsket meg «Tribecca», men da jeg swatchet den på KICKS ble jeg skuffet.. den var lite pigmentert, og satt på hånden i fem minutter før den var helt vekk. Sikkert mye bedre med primer under, men dog.

   • Jeg bruker den ofte alene og blender den godt oppover. Da synes den blir så utrolig fin i fargen. Jeg liker også å bruke den sammen med champagnefargede skygger.
    Den passer egentlig til alt.

    Jeg fikk MUSbestillingen fra Sandefjord i dag og du kan glede deg til Glam Peach. Den ser litt kjedelig ut i panen, men nå huden blir den brun med en fantastisk undertone av rosa! Helt unik. Love!!

 3. Åhh, sku ønske jeg hadde MUS nærmere. De har så mye fint der – Dagger er absolutt en øyenskygge jeg må se etter neste gang jeg er innom Grin

  Skal også se/prøve de eyelinerene du har skrevet om på bloggen din tidligere. Det var så mangen fine Grin

  (takk for link btw) <3

  Klem <3

  • Å ha MUS i nærheten er egentlig fryktelig dyrt – det har gått noen lapper der siden i mars, for å si det slik. Jeg elsker hvordan alt i butikken er sortert etter farge, det er jo rene regnbuehimmelen! Ja, du må teste ut blyantene deres, men pass som sagt på å få med deg den med “lang fargeindikator”, den med kort ødela nesten forholdet mitt til disse blyantene. Må få høre hva du syns!

   Ingenting å takke for. Smile <3 Håper du har en fantastisk dag i solen! Klem i retur <3

 4. Så fine! Du gjør at jeg får lyst til å teste mer MUS igjen. Wink Velvet ser ut som en perfekt hverdagsfarge. Liker slike farger skikkelig godt. Smile Backstage minner meg om en skygge jeg har fra UD (Bordello?).. Smile

  • Det syns jeg du skal gjøre, MUS har klatret voldsomt fort på lista mi over favoritter! Du får swatche litt i butikken, mange av fargene ser ganske annerledes ut før du får dem på huden. «Buzzer» er en av dem, og «Starfish» en annen. Hm, det kan godt hende at «Backstage» ligner en UD-skygge, jeg har ikke brukt UD på kjempelenge! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.