dysfunksjonell.no
21Apr/120

MUS pencils, my guilty pleasure

Make Up Store: Seduced by the Dark, Deep Blue Sea, Wave, Emerald and Water SpringSeduced by the Dark · Deep Blue Sea · Wave · Emerald · Water Spring

As I've mentioned before I'm currently having a passionate love affair with these gorgeous pencils from Make Up Store. I love them. With all my heart and all my soul. And I have this urge to own them all. So when I went to Make Up Store today, originally to pick up the foundation Maria used for my makeup lesson in March, I just had to take another look at their wonderful selection of pencils - with the three new ones Maria mentioned especially in mind. I swatched eight pencils, fell in love with quite a few, and ended up bringing five new pencils with me home. I wish I would have purchased one of the purple ones as well - I've been eyeing it every time I've been to Make Up Store - but somehow it manages to escape me every time. And I cannot, for the life of me, remember its name. Bah! «Emerald», «Wave» and «Water Spring» are all brand new colors, not even mentioned on their website yet. «Emerald» is quite similar to my beloved «Wooden Metal» (used here), but deeper, darker and a little cooler in color. I might not have needed both, but to me they look too different to be able to choose one over the other. «Wave» is what I would call a true blue, reminding me of the ocean, while «Water Spring» is a lighter version of «Duchess» and «Copacabana». «Deep Blue Sea» is another pencil I've been eyeing for a while, and I have no idea how to even explain this color. It's a dark blurple, soft matt. So gorgeous! For some reason it makes me think of a starry night. Like that soft, dark embrace that night is. «Seduced by the Night» was recommended to me by the amazing and talented KillerColours, and it's the perfect substitute for an ordinary black. I don't own M·A·C Teddy Eye Kohl myself, but I can imagine MUS «Seduced by the Night» being its equivalent. It's a matt, but it's not a flat brown and boring brown. An excellent addition to my collection of colorful pencils.

Now, I didn't get the two base products mentioned earlier, but the Matt Foundation - still in the color Olive (perfect match) - and the transparent Blothing Powder, for those warm summer days when my face goes ridiculously shiny within minutes. The reason why I didn't get the one I originally wanted, was that it's oil-based and I felt like I went shiny a little too quickly when I had it on. I loved how it looked though, topped with the Dual Foundation as a setting powder, but I'm fairly sure the Matt Foundation will do the same job. It doesn't need setting, which means less hassle for me, and it's water-based. I'm really looking forward to trying it out, and I hope this will make me ease into wearing foundation every once in a while.

Make Up Store: Seduced by the Dark, Deep Blue Sea, Wave, Emerald and Water SpringMatt Foundation: Olive · Blothing Powder

Photos © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on April 21, 2012 – 11:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Er SÅ spent på de linerne altså, virkelig fine farger Smile Kanskje du kan komme med en liten omtale på foundation etterhvert? Har prøvd pudderet hos besteveninna mi, likte det kjempegodt, mulig jeg kjøper det når jeg drar til oslo Smile Fikk ett settingspudder hos Line S, men det har jeg faktisk snart brukt opp!

  • Nå har jo du allerede sett swatches, men innlegget kommer litt senere i dag! Jeg er ganske stolt av meg selv, ser du. Grin Jeg skal se hva jeg får til ang. omtale på foundationen. Jeg bruker jo ikke foundation per i dag, og kommer helt sikkert ikke til å bruke denne hver dag heller, så det kan ta litt tid – men jeg skal se hva jeg får til. Pudderet virker veldig bra, og jeg håper intenst at det kan hjelpe meg litt med det evinnelige “shine”-problemet mitt. Smile

   Ja, du fikk i.d. Mineral Veil, gjorde du ikke? Veldig snilt av Line, og kjempebra at du likte det og kunne bruke det! Om du vil ha mer, så tror jeg at jeg har noen uåpnede bokser (ikke fullsize, men prøvestørrelse) liggende? Si fra iallfall, så skal jeg sjekke hva jeg har. Smile

 2. Åh, fantastiske farger! Spent på å høre hvordan du liker foundationen og pudderet Smile

 3. Fargene ser fantastisk pene ut Smile Gleder meg til å se swatches! Skjønner godt det med å bli hekta på et spesielt produkttype. Går sånn i perioder for meg også Smile

  • Swatches er postet, og kan sees her! Blyanter er vel egentlig det eneste produktet jeg virkelig griper etter ofte, så jeg har liksom ikke dårlig samvittighet for å utvide samlingen. Kvaliteten er topp, iallfall syns jeg det, og jeg koser meg med å gå på Make Up Store, snakke med Maria, og komme hjem med en fin pose med skatter oppi. Dessuten har de fint medlemskort! Grin

 4. Håper du blir fornøyd! Grin

  • Jeg er jo fornøyd i samme sekund som jeg kommer inn i butikken! Wink Er kjempefornøyd med blyantene iallfall, elsker fargene (og ønsker meg fortsatt fler). Foundationen har ikke blitt utprøvd enda, men det kommer – og om jeg blir like fin som da jeg var hos deg i mars, så er mission accomplished. Wink Heart

 5. Skal definitivt innom MUS en dag neste uke og sjekke ut noen av disse, de er så smoothe! Smile

  • Det må du gjøre, og så må du fortelle meg hvilke som ble med deg hjem – for jeg kan ikke forestille meg at du klarer gå ut av butikken uten å ha kjøpt minst en av disse blyantene! Grin

 6. Linerne ser jo helt fantastiske ut Grin

  • De er fantastiske! Grin Jeg har blitt kjempeglad i dem, og bruker ikke lenger blyanter fra andre merker (foruten Avon sin svarte SuperShock, for den er også fantastisk (spesielt til tightlining!)).

 7. Jeg har så lyst på Blothing Powder! Kanskje jeg er nødt til å gå på jakt rundt omkring i Oslo istedenfor å vente på at de får det inn igjen på ByPorten…

  • Nå er jeg ikke på MUS så fryktelig ofte, mest fordi det blir så altfor dyrt.. Wink men si fra om du vil at jeg skal kjøpe et for deg her, og sende nedover. Kan sikkert ordne det etter den 15. mai. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.