dysfunksjonell.no
20Apr/120

Searching for my unicorn!

When I surprisingly discovered that I had received money today, a whole day earlier than anticipated, I ventured off to the nearest mall to pick up a leather jacket I've been drooling over for a couple of weeks. I've been on the lookout for a nice leather jacket for years now, but I haven't one one meeting my requirements. I suddenly noticed a gorgeous jacket from Aleksander Signature hanging outside Cicelia, a store at my local mall. They had one single jacket left in size 36 (the smallest size), so I felt a little unsure of what to do - I couldn't afford it straight away, and I didn't want to walk away without knowing it wouldn't fit me. Thankfully the sales woman was kind enough to put it aside for me until «payday» on the 20th. Talk about excellent customer service! I had no idea if the jacket would fit me, I usually have a problem with the shoulders being too wide, and since I'm unable to try on clothes in-store I needed to buy it to be able take the jacket home to try it on. Today I went back to Cicelia, and my goodness.. it's the jacket I've been searching for! It fits me perfectly, and I adore the quality. It has a collar, which I wanted. It's cropped, and therefore perfect for me (avoiding a bundle of fabric behind my back). It's black, and timeless. It's made from Røros Sheep, such soft and light leather. Sure, it did cost a small fortune, but worth every single.. krone - and I have found the perfect leather jacket, my unicorn.

I also dropped by VITA, to pick up another mascara. I decided to try out Maybelline's newest addition to their mascara family: Illegal Length™ Fiber Extensions, which is supposed to add another 4 mm to your natural lashes. Do I believe this? No, but hey, I haven't tried any mascaras from Maybelline before. While there I suddenly remembered the Pearls of Passions collection by IsaDora, which has been out for a while already, and decided to take a closer look at a few of the products. I swatched both Jelly Kiss lipsticks, and the Twist-Up Metallic Eye Pens. Unfortunately I wasn't able to find any untried Twist-Up Metallic Eye Pen in Silver Sky, so I walked over to Cubus to see if they had any left. For some idiotic reason VITA, Cubus and H&M always have different sales and promotions, so it's always an idea to check all three store before purchasing anything. Today I did, and Cubus had an offer where you could pick three products and get the cheapest for free. So I grabbed the two Jelly Kisses: 60 Ballerina and 61 Peach Pearl, and a Twist-Up Metallic Eye Pen in Golden Khaki, which I got for free. Not sure whether or not I'll get some use out of the pencil, but I thought it might look nice as an inner corner highlight or something of the likes. It's quite sparkly, and it doesn't seem to be very long-lasting, but we'll see. It was after all free.

Now, when that's said I do have a little something to complain about. If there's one thing I find really annoying, it's having to tell an employee about offers and promotions available in the store where they work. Since I had seen this promotion mentioned online I knew purchasing two products from IsaDora Pearls of Passion would entitle me to receive a free «pearl» bracelet. Because I have stick arms I usually can't wear normal bracelets, but I would still like to receive whatever freebie promised. I went to the cashier, paid my items and waited to see whether or not I would be presented with the bracelet. Nothing happened, so I politely asked for the bracelet. My cashier looked pretty clueless, so she asked another employee - which, after a few seconds of silence, replied with a snarky comment: "just give her the bracelet". I'm sorry? Did I ask for something I wasn't entitled to? The moon maybe? Some employees could really benefit from learn a thing or two about customer service.

IsaDora Jelly Kiss Lipstick: Ballerina and Peach Coral61 Peach Pearl · 60 Ballerina

Photo © Shamini Thevarajah 2012

Posted by Shamini on April 20, 2012 – 8:15 PM

Comments (0) Trackbacks (1)
 1. Ballerina var fin! Kan du legge ut swatches etterhvert om du har mulighet en gang? Smile

  Og for ei drittkjerring, du skulle gitt henne noen gode nordnorske ord hun kunne fått tygge litt på…

  • Må bare hive med på denne kommentaren jeg! Enig med både det første og det andre liksom Smile

   Også må jeg si: Du skal være glad jakkene pleier å være litt for store over skuldrene. For min del er det som regel motsatt, de er altfor små over skuldrene. De passer gjerne perfekt ellers, men skulderområdet er virkelig et “sårt” punkt Razz

   • Tja, jeg vet ikke om det ene er så mye bedre enn det andre egentlig? Om skinnjakkene mine (jeg tror jeg eier 5 totalt, dog ingen i samme prisklasse som denne) er for brede over skuldrene, får jeg sånne “tupper” på begge sider. Jeg er ganske smal, så det kan nesten se ut som om at jeg har skulderputer (noe jeg hater), og det ser ikke veldig bra ut. Razz Siden jeg er såpass smal, så har jeg egentlig dette problemet med alle jakker, men de fleste er såpass mye i stoffet at det ikke blir stående ut på samme måte som skinn.

    Det er så kjipt at det alltid skal være NOE som gjør at klærne ikke sitter helt som de skal. Frown

  • Jeg tør ikke love swatches, det er så kjipt når jeg aldri får gjort det – men du kan jo sjekke ut Purity sine swatches om du ikke allerede har gjort det? Jeg swatchet Ballerina på hånden i butikken, og det var absolutt den jeg likte best. Det sier i grunn ganske mye, siden jeg generelt sett er motstander av rosa! Wink

   Ja, du har selvfølgelig helt rett i det. Jeg burde ha sagt noe, men jeg ble litt “overraska” (perpleks) over måten hun valgte å svare på.. hva var problemet liksom?

 2. Jeg ble også ganske forelsket i Ballerina. Gjerne kom med swatch på den!

  Og jeg så det armbåndet på Lindex. Det var veldig pent. Ville kjøpe den ene glitterlineren, men greide aldri å bestemme meg om jeg skulle ta plukke med meg to ekstra produkt for å få armbåndet, så endte opp med ingenting Razz

  Og jeg forstår meg ikke på butikkarbeidere som er frekke. Jobber selv i butikk, og forsøker å være så hyggelig jeg kan hele tiden. Jeg føler ikke jeg gjør jobben om jeg ikke er hyggelig og hjelpsom.

  • Som jeg skrev over, jeg vil ikke love swatches siden jeg ikke er spesielt god på det, men du må gjerne sjekke ut Purity sine swatches, om du ikke allerede har gjort det. Smile

   Armbåndet var jo egentlig kjempefint. Riktignok er det glassperler, men jeg fikk det hvite, og hadde brukt det om det hadde passet meg. Du trenger bare to produkter for å få armbåndet? Glitterlinerne var også utrolig fine, men de var overhodet ikke holdbare. De jeg hadde swatchet på hånden bare forsvant helt av seg selv, uten at jeg hadde gnidd dem av eller vært i nærheten av vann, og det skjedde i løpet av.. kanskje en time? De må nok settes med en øyenskygge, og da vil jeg tro at endel av effekten forsvinner.

   Nå har jeg aldri jobbet i butikk, men kan jo skjønne at kunder kan bli slitsomme i blant. Og alle har lov til å ha en dårlig dag, men.. det får da være grenser? Ikke vet jeg.

 3. Åh, Peach Pearl se suuperfin ut!

  • Peach Pearl er superfin, men jeg tror vel egentlig du må ha ganske lyse lepper for at den skal vise et hint av farge. Du får stikke innom en butikk som fører IsaDora, og sjekke den ut! Smile

 4. Ballerina!! <3 åh, den var søt!
  Og så fantastisk at du fant en jakke som var jakkEN! Det er så gøy å finne noe som man er skikkelig fornøyd med! Bra kjøp Smile

  Jeg hater også når jeg må informere butikkselgere, salg for eksempel, 3 for 2, og så slår de inn alt og forventer at jeg skal betale 300,- når jeg egentlig bare skal betale 200,-, så må JEG si: "eeh, det er 3 for 2-tilbud på disse nå..". Som om ikke det var nok må de løpe rundt i hele butikken og høre med alle de andre om dette faktisk stemmer!? Nei, jeg bare finner det på. Kjære vene.

  • Jeg falt for Ballerina med en gang jeg hadde swatchet den på hånden, til tross for at jeg misliker rosa sterkt. Dessuten syns jeg Jelly Kiss-ene er så morsomme å åpne og lukke, siden de har magnet i tuben. Grin Liker alle jeg har kjøpt kjempegodt, og det at de ikke er så fryktelig voldsomme er bare en fordel syns jeg.

   JakkEN ja! Jeg elsker den, og har brukt den hver dag siden jeg kjøpte den. Har til og med impregnert den med Leather Protection Cream, og skal absolutt ta godt vare på den. Denne skal vare minst like lenge som meg! Grin

   Ja, det er merkelig det der. I dette tilfellet stod det jo på displayet til IsaDora Pearl of Passion, så det var ikke akkurat godt skjult informasjon. Jeg blir litt matt, ja. Har opplevd det samme som deg flere ganger, men denne gangen hang det en plakat bak kassen med informasjon om “3 for 2”-tilbudet og kassadamen (som tydeligvis var ganske ny i jobben) slo inn de tre tingene mine som hun skulle. Det blir lenge til jeg handler på Cubus igjen.

 5. Hurra for at drømmejakken ble din Smile Skulle gjerne funnet den perfekte skinnjakken selv jeg. Får ut å lete når feriepengene kommer. Smile

  Begge to så nydelige ut, jeg liker veldig godt Jelly Kiss leppestiftene. Spesielt Ballerina så pen ut. Er på utkikk etter en slik rosa, så får se om jeg finner den i Oslo når jeg skal dit om et par uker. Smile Og teite butikkfolk liker vi ikke. Jeg prøvde alltid å være hyggelig og serviceinnstilt når jeg jobbet i butikk. Noe annet hadde vært unaturlig for meg. Men slik er det tydeligvis ikke for alle!

  • Ja, hurra! Det er så merkelig, vet du. Jeg har lett etter den perfekte skinnjakken i Bodø, Trondheim, Oslo, Paris og London – og så finner jeg den her hjemme, på kjøpesenteret som ligger like ved leiligheten vår. Må innrømme at jeg er glad for at jakten er over, og at den satt så bra som den gjorde. Kunne ikke vært bedre!

   Ballerina er kjempefin ja, og jeg tror den vil se nydelig ut på deg! Jeg har ikke prøvd dem enda, det har vært for travelt her de siste dagene, men jeg er litt redd for at leppene mine er i overkant pigmenterte for disse to fargene. De er veldig lette, men kan muligens bygges? Håper du finner den, den er absolutt verdt en kikk.

 6. Ballerina ser jo bare helt nydelig ut da Grin Verdt å sjekke ut vil eg tro… og gratulerer med ny jakke Grin

  • Tusen takk, Elizabeth! Jeg er superfornøyd med både jakka og leppestiftene, og føler at jeg er mer enn klar for sommeren nå. Burde kanskje bli skikkelig vår først, men ja.. Wink


Leave a comment