dysfunksjonell.no
29Mar/120

Jeffrey Campbell Evita

Jeffrey Campbell Evita

These babies may or may not have been in my online shopping cart recently. I'm sure all of you are familiar for the infamous Jeffrey Campbell Lita Spikes? I not going to say I haven't been drooling over them myself, but I'm not really known for choosing the same as everyone else. I decided I didn't want the Lita Spikes, and I suddenly saw the Evitas. These are in matte black leather, and they have a zipper on the inside - which makes it way easier for me to put on. I don't want anymore useless booties in my closet, so I don't buy them if they look too tight or too high for my foot.

I've never been a big fan of the platform shoe, but somehow that was one of the details making this shoe attractive to me. It doesn't look too steep, and it's got a 12 cm, or 4.5" high heel. I've already started planning outfits to go with these shoes, and I really hope I don't have to return them. Can't wait to rock them in Paris this summer!

Photo: Nelly.com

Posted by Shamini on March 29, 2012 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg fikk et par sorte Litas til jul og wow, de er nok det beste høyhælte skoene jeg har prøvd. Eneste var at de var litt små i størrelsen, men tror det gjelder kun for Lita-modellen (jeg passet dem for det om da). Endte opp med å kjøpe et par til (cat tapestry <3) 8)

  Disse var utrolig kule, håper du også blir fornøyd!

  • Jeg har fortsatt litt lyst på Lita Spikes, men vi får se når jeg får disse. Jeg valgte som sagt disse mye på grunn av glidelåsen, fordi glidelås gjør det så veldig mye enklere for meg å få på meg skoene. Hvordan er Lita å få på seg? Foten min liker ikke for mye vrikking og pressing, så jeg er litt avhengig av at de går an å åpne godt. Så at det fantes mange (!) knalltøffe varianter, bare synd de ikke akkurat er billige. Håper Evita også er litt små i størrelsen, for jeg skulle nok aller helst hatt 35 – men jenter med små føtter skal visst ikke ha kule sko, bare spør Iron Fist. Razz

   Tusen takk! Kryss fingrene for at jeg ikke må returnere, og at jeg liker dem like godt IRL som jeg gjør online. Grin

   • Du kan åpne dem helt opp og skli ned foten. Det er også god plass til tærne (såpass at jeg var først litt usikker på hvilken sko som gikk til hvilken fot, haha). Jeg skjønner hvertfall hvorfor alle elsker skoene nå. De er ganske digge.

    Jeg vet at KarmaLoop bruker å ha crazy salg på Jeffrey Campbell-sko, men der går jo så klart de små størrelsene først. Jeg har hvertfall siden booket i håp om å kapre noen billige, en vakker dag. 8)

    • Det kunne jo ikke vært bedre, da kan det hende det blir et par Lita på meg etterhvert likevel – og sjansen for at jeg ikke trenger å sende Evita tilbake ble veldig mye større. Yay! Nå går jeg jo ikke i mine, åpenbart, men de er behagelige å ha på også? OK, enough with the thousand questions. Wink

     Tusen hjertelig takk for tips om KarmaLoop, skal absolutt stalkes!

    • De er veldig behagelige å gå i, ja! Jeg har ikke fått gått så mye i dem på grunn av det dårlige været, men vil tro de er de mest behagelige høyhælte skoene jeg eier.

 2. De er så fine!! Fikk SÅ lyst på de nå.. Smile

  • Ja, de er lekre! Sikler litt på et par mørkebrune Lita, syns de er så fine – men de er altfor dyre til å bare handle ukritisk. Håperhåperhåper Evita passer meg, og at jeg elsker dem! Smile

 3. Wow. Jeg synes de der var MYE finere! Du Shamini, du Shamini.. du finner alltid noe bra, du!

  • Tusen takk, Maria! Det kan godt hende at jeg er god på å finner bra ting, det er bare så dumt at jeg finner ting som koster penger, på tidspunkt jeg aller helst burde stirret i veggen fremfor å bruke penger. På en annen side, nå kan jeg stirre i veggen med lekre sko på beina. Wink

 4. åååh.. Jeg og vil ha!! Men jeg klarer ikke få sånne sko PÅ venstrefoten min engang Frown pokkers klumpfotf…!

  • Den er kjip altså! Frown Jeg har såpass små føtter at jeg sjeldent kan kjøpe kule sko og booties, da de blir for store. Det kommer litt an på typen sko, men jeg har faktisk et par i 34, selv om 35 og 36 er det mest vanlige å finne i skapet mitt.

 5. Er de store eller små i størrelsen? Jeg bruker vanligvis 38, bør jeg gå for det da eller gå opp en størrelse? Smile De er råå kule!!

  • Tusen takk for kommentar, Julie! Smile Jeg kan dessverre ikke si noe om størrelse, da dette er mitt første par, men jeg kan komme tilbake med info når jeg har fått og prøvd dem. Jeg har sett andre nevne at Jeffrey Campbell-sko er noe små i størrelsen, og Margrethe sier jo at Lita er små i størrelsen. Kanskje noen andre kan svare? Smile

 6. Disse var helt nydelige! Fikke skikkelig lyst på dem selv! Smile Heldig du! Smile

  • Jeg håper inderlig de er like fine på ordentlig! De kom ikke i dag som jeg hadde håpet, men jeg regner med at jeg har dem på mandag eller tirsdag, og da kommer det en oppdatering. Smile

 7. Åh, disse var utrolig stilige! Har siklet etter Litaene selv, men som deg så liker jeg ikke å kjøpe det samme som alle andre. Dette var jo et fantastisk alternativ Grin
  Håper de passer og at du blir fornøyd med de når de kommer!

  • Tusen takk for koselig kommentar, Jeanette! Lita er jo kjempekule, og etter å ha gjort et bildesøk på Google må jeg innrømme at de er vanskelige å stå imot, selv om det garantert ikke blir Lita Spike. Tusen takk! Kryss fingrene, jeg håper det kommer hentelapp i postkassen på tirsdag. Grin

 8. Jeg ELSKER JC-sko! Har et par med Lita Spikes selv. Når jeg leser blogger o.l. føler jeg at alle har dem, men er faktisk sjeldent jeg ser dem ute på gata. Her, i bygden, jeg bor er det omtrent ingen som kunne finne på å ta på seg noe sånt da. Får mange rare blikk for å si det slik!

  • Jeg er fra ei lita bygd selv, så jeg skjønner godt hva du snakker om. Jeg syns ikke du skal bry deg om hva andre tenker, folk har en tendens til å legge seg oppi ting de ikke har noe med. Føler du for å gå med Lita Spikes-ene dine, så gjør det! Power to you, girl. Smile

 9. Disse ser fantastisk fine ut! Jeg har heller aldri blitt veldig imponert over plattformsko, men disse så nydelige ut Smile

  Og til Regine: Folk fra små bygder og også små byer, er som oftest altfor “narrow minded” (kommer ikke på det norske uttrykket i farta).. Utrolig dumt, for det lar ikke de som ikke tør å gå mot strømmen, utvikle sin egenart og personlighet til det fulle. Håper du tør å være deg selv og bruker skoene så mye du bare måtte ønske! Smile

  • Tusen takk for koselig kommentar, Linn! Smile Jeg fikk dem i posten på mandag, men av forskjellige årsaker har jeg ikke fått prøvd dem enda. Jeg har imidlertid tafset på dem, og de var utrolig lette! Er litt “skuffet” over at skinnet er sånn at det kommer til å bli fort ripete, men..

 10. Da har jeg omsider fått prøvd mine JC Evita i størrelse 35, og kan meddele at de satt som et skudd. De er utrolig lette, ikke vonde på foten, og selv om jeg ikke er heeelt komfortabel med platå-looken, er jeg solgt. Jeg vil nok si at de er noe små i størrelsen, som et par før meg har sagt om JC Lita, så ha det i bakhodet. Money well spent! Grin

 11. Jeg har lita i semsket, brun og de er såå fine! Bare synd at jeg blir veldig høy i de, så er ikke så tøff til å bruke de ute. Mine er desverre litt store for meg, men det ordner seg med en såle Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.