dysfunksjonell.no
24Mar/120

Current Status: feverish

I'm not dead, I'm just sick. Bear with me, I'll be back soon.

Posted by Shamini on March 24, 2012 – 1:32 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. God bedring kjære deg <3

  2. God bedring snuppa, sånt er kjedelig! *klem*

  3. Tusen takk, søteste jenter! <3 *klem*

    Enda godt jeg ikke er politiker, da hadde jeg nemlig innført skuddpremie på folk som tror det er greit å ferdes ute blant folk mens de er nedsylta i forkjølelse og influensa. Det er utrolig kjedelig å ikke kunne røre seg utenfor hjemmets fire vegger uten å være livredd for å bli smitta av noe som potensielt kan sende meg (og mange andre med dårlig immunforsvar) på sykehus. Skulle virkelig ønske at folk kunne tenke seg litt om, ikke være så sabla egoistiske, og holde seg hjemme så lenge de har smitte i kroppen, istedet for å spre smitten sin til alle rundt seg.


Leave a comment

No trackbacks yet.