dysfunksjonell.no
20Mar/120

Illamasqua Human Fundamentalism

Illamasqua Human Fundamentalism

Illamasqua released their newest collection Human Fundamentalism on March 14th, and two days prior to the release I received a black box in the mail. These black boxes are my favorite! When I opened it up I found a booklet for their new collection with information about all the products, a super cool tie-dyed piece of cloth, a lollipop and sherbet powder, and three of their new products: Powder Eye Shadow in "Pivot" (yellow green) and "Obsidian" (rich black), Nail Varnish in "Nomad" (bright jade), and a bottle of Sealing Gel, among green and purple feathers! Seriously, one's gotta love them.

Illamasqua Human Fundamentalism

Illamasqua Human FundamentalismPivot · Obsidian
(swatches done on bare skin)

What can I say? I always love the products I receive, and I can't wait to do a look with this 'toxic' bright yellow green in combination with the black! I'm a little anxious to see how they behave on top of a primer, or even a base. I have to confess to also have placed an order for the new Precision Ink in "Scribe" (pure white) and the Powder Eye Shadow in "Burst" (blue green), as I think "Pivot" and "Burst" will look awesome together. "Nomad", one of the two nail polishes in this collection, is something completely different. I have no idea how to describe the color! It's bright alright, and it's a mix between jade and mint green. My picture doesn't do it any justice at all, and I'm sorry about that. AllYouDesire has some really nice swatches, if you'd like to see "Nomad" in action. It's a truly gorgeous green, perfect for spring!

Are you intrigued? Take a look at Human Fundamentalism!

Illamasqua Human Fundamentalism

Illamasqua Human Fundamentalism

Photos: Illamasqua // © Shamini Thevarajah '12

Posted by Shamini on March 20, 2012 – 11:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Herlige farger! Tenker øyeskyggene blir fine sammen, ja! Elsker den grønne, friske fargen!

  • Den grønne var utrolig kul ja! Jeg er ikke helt fortrolig med disse øyenskyggene enda, syns kanskje de er litt harde, men de har mange utrolig flotte farger – og naturlig nok sikler jeg på de lilla. Wink

 2. Alltså varje gång jag ser en promo bild från Illamasqua blir jag helt till mig Smile De är så otroligt härliga Smile Produkterna ser jättehärliga ut… den gröna ögonskuggan ser otroligt läcker ut Smile

  • Jeg kunne ikke vært mer enig! Den grønne øyenskyggen er nesten litt.. giftig. Tror den kommer til å bli mye brukt i sommer – hvis vi får sommer i år da. Wink

 3. Yay for swatches! Smile Den grønne ser fantastisk ut Smile Og godis, hihi.

  • Yay for deg, som kommenterte det! Grin Ja, den grønne er intens! Veldig fin, men jeg syns disse øyenskyggene er litt harde? Den svarte ser jo heller ikke spesielt svart ut på meg, men det hadde sikkert vært bedre med en primer under. Smile Godis! Grin

 4. Wow, for en innpakning! Jeg ville nesten ikke rørt noe, så fint var det. Det ser ut som en fantastisk kolleksjon, og den neglelakken er bare to die for. Heldiggris Wink

  Ps. Hurra for swatches Grin

  • Du kan tro at jeg var inne på tanken, men det hadde jo vært litt kjedelig å ikke pakke opp eller leke med fargene.. Wink Takk for at du hurra-kommenterer swatchesene mine! Grin

 5. Øyenskyggene så nydelig ut! Smile Likte spesielt den lilla veldig godt! Smile

  • Tusen takk for hyggelig kommentar, Martina! Smile

   Den lilla er ikke ny med denne kolleksjonen, såvidt jeg har skjønt, men ja.. den er en av mine favoritter også. Kanskje ikke noe sjokk, siden jeg elsker lilla på generell basis. Smile Denne lilla looken var definitivt min favoritt! Jeg syns, som jeg nevnte for Renate, at disse skyggene er noe harde – skulle ønske de var litt mer som Urban Decay sine i konsistens.


Leave a comment

No trackbacks yet.