dysfunksjonell.no
27Feb/120

Haul: Nordstrom, Stila and eBay

One should think I'd be done shopping for a while after London, but no. Mid-month means an account refill, and money equals the joy of online shopping! ..to a certain extent of course, paying my debts, bills and other expenses always come first.

Nordstrom

 • M·A·C Crushed Metallic Pigment in "Butterfly Party"
 • M·A·C Crushed Metallic Pigment in "Aloha"
 • M·A·C Eye Shadow x4 in "Call Me Bubbles"
 • Tweezerman ProCurl Lash Curler

For the first time in a long while I found something I really wanted from M·A·C: Crushed Metallic Pigment in "Butterfly Party" and "Aloha" from the M·A·C Vera collection, and the "Call Me Bubbles" quad from Shop M·A·C. When I first started out as an innocent little M·A·C enthusiast a few years back I might have picked up all three quads in this collection, but now I feel like it's pointless and a waste to pick up a quad for one or two colors. "Call Me Bubbles" was the only quad I could picture myself using, and it's perfect for springtime. Interesting enough I didn't feel like any of the lipsticks were worth going bananas over, although I did like "Runaway Red" - but seeing as it's a blue-based red I figured I'd leave it be. After seeing a lot of swatches of the "Shop & Drop" quad I'm leaning towards picking it up while it's still available as it's said to have wonderful pigmentation, and.. it's purple, need I say more?

MAC Vera: Butterfly Party and Aloha Crushed Metallic Pigment

I already own a few different lash curlers, but I haven't really found one that I love. I'm lemming the infamous lash curler from Shu Uemura I was planning on getting in Paris last summer. Unfortunately it was quite expensive there, and I didn't feel like spending €40 on a lash curler. So I decided to try out the one from Tweezerman instead. I just realized that these two lash curlers cost exactly the same in the US, so I might as well have gotten the Shu Uemura one.. but I already placed the order. Do your research people, preferably before ordering, it might turn out to be the intelligent thing to do!

..and the rest of the loot!

Apart from these newly acquired goodies, I also had a few items waiting at MyUS ordered during December through February. Back in December, while I was organizing, I found an acrylic lipstick holder with room for 60 pieces on eBay, and figured I could use it for storing my other lipsticks in. I've already made a DIY lipstick holder for all my M·A·C ones, cutting the boxes in half and stapling them together to hold as many as I need - but I wanted something for everything else, odd shapes and sizes.

From M·A·C I received an offer to purchase the new Viva Glam Nicki lipstick about a week before it was launched online, and since very cent from buying Viva Glam goes towards helping people living with and affected by HIV/AIDS I naturally took advantage of the offer. A good cause I never hesitate to support! Wanna learn more about the M·A·C Aids Fund? The Nicki lipstick is quite insane in color, so I'm not really sure if I'll be able to pull it off - I still think it's gorgeous though.

Stila is a brand I'm always excited about, and whenever they launch a new Smudge Stick Waterproof Eyeliner I instantly have the urge to add it to my collection, I love them so much. By coincidence I stumbled upon a value set with two of Smudge Sticks in "Oscar Fish" (warm brown w/ gold pearl) and "Stargazer" (black w/ gold and silver pearl) and a mini Forever Your Curl mascara from their Red Carpet Spring 2012, which I ordered straight away - together with a backup of "Koi" and "Silver Dollar". These are being discontinued, and when I found them on the Stila website for $9.99 (together) there was no doubt in my mind about getting backups. These pencils normally cost $20 a piece, so I never pass them up if I can get them in value packs or on sale. Funny thing though, Stila also offer the same two pencils for $25 or even $10 each. Luckily I noticed before ordering, and got the cheapest offer! "Koi" is a gorgeous gold liner, which I've used many times as an under eye color even on days when I don't feel like wearing much more than a single coat of mascara.

Stila Waterproof Smudge Stick:

I've also been regretting not picking up the M·A·C Dazzlesphere Ornament in "Smoky Berry" when I had the chance, as I'm growing more and more fond of these Crush Metallic Pigment stacks. The plastic spheres they came in for the Holiday 2011 collection are utterly annoying, so I was kinda hoping to find a seller on eBay willing to take them out of the sphere and just throw it away before shipping. When I was browsing eBay the other day I actually found a seller offering up "Smoky Berry" without the sphere, and for only $29.95 or 171,- NOK! Totally awesome, and it's already waiting at MyUS.

And that would be it for now. I've been wanting to do a little drugstore haul too, as there's a few products out there I'd love to try out like the Maybelline Color Tattoo 24H Eyeshadow, Revlon ColorBurst Lip Butter and a few other things as well, so I've been peeking around eBay to find a few of each. I'll be doing a separate post on my findings, and I'll share my thoughts once I've had the chance to try them out for a while.

Photos: M·A·C Cosmetics // Stila Cosmetics

Posted by Shamini on February 27, 2012 – 11:25 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har fått & rukket å teste “Call Me Bubbles” og er kjempefornøyd Smile

  Tough As Taupe er på vei i posten etter at jeg fant en selger på eBay som sendte til Norge. Er kjempespent på kvaliteten der !

  • Så bra! Når jeg hører sånt blir jeg bare enda mer fornøyd med valget mitt. Syns den så så vårlig og frisk ut, og forhåpentligvis sluker ikke hudtonen min fargene helt.

   Vil gjerne høre hva du syns om “Tough As Taupe”! Selv er jeg bittelitt skeptisk til den siden den er matt. Jeg endte opp med å bestille 7 av fargene (alle utenom den oransje, blå og lilla), men har ikke fått alle enda. Kjæresten holder på å male i stua, så når det ikke er fullt så mye kaos der ute skal jeg få tatt bilder og lagt dem ut! Tror favoritten min blir “Pomegranate Punk”. Smile

   • “TAT” holdt i 12 strake timer på øyelokka mine i dag før den begynner å bli litt mer fargesvak Smile Har vært innom eBay og kjøpt to til, bronse og lilla.

    Pomegrate Punk ser kjempefin ut men jeg har Artifact og bruker den skjeldent pga at jeg må være forsiktig med skygger med rødskjær opp mot øynene – litt for mye og jeg ser ut som om jeg er syk Wink

    Siden jeg testet litt i dag tok jeg et “safe” fargevalg og kombinerte to paintpots på øyet før jeg la skygger i tilnærmet samme farge over disse igjen (hhv Treasure Hunt/TAT + Sweetjoy/Tone Grey), Med liner og øyensverte ble det et passelig smokey eye for jobb Smile

    Og, selv om TAT er matt kan jo skyggen(e) over være med skimmer ++.

    Fikk pakke fra LIT Cosmetics i går; er ikke helt sikker på om jeg er “glitterjente” nok til å bruke disse – men, det er iallefall morro å leke seg med til innendørs bruk ;D

    God helg Smile

    • Så bra skussmål da! Sliter du med ‘creasing’ og sånne ting til vanlig? Brukte du noe under “TAT”? Vet hva du mener med at du er redd for å se syk ut, men jeg ser for meg at en sånn farge kunne være perfekt å bruke i globalen (trekke den litt opp over øyenskyggen). Røde, og enkelte rosa, øyenskygger er ganske vanskelige å bruke uten å ende opp med å se syk ut.

     Den smoky looken din hørtes utrolig fin ut, du har ikke et bilde du vil dele med meg?

     Ha en superfin uke, og kos deg masse! Smile

 2. Jeg har skikkelig lyst på Butterfly Party-pigmentene, de ser så fine ut!! Men jeg er en smule skeptisk, fordi jeg synes de pigment stack’ene er så chalky i konsistensen Frown Håper vi får din mening!

  Jeg gleder meg til å få Call Me Bubbles-quaden, kommer sikkert til å bli min vår/sommerpalett, så fine og friske farger Smile

  • Det er visstnok et triks med disse Crushed Metallic pigmentene for å få dem til å fungere skikkelig, og det er å ta en sånn “kule” mellom fingrene og knuse den før du bruker nettopp fingrene til å påføre dem med. På den måten får du knust dem mye bedre enn med en kost, og de blir lettere å jobbe med. “Butterfly Party” er helt vidunderlig på farge, og selv om jeg er vettskremt pigmenter tror jeg kanskje denne blir en sommerfavoritt.

   Veldig enig ang. “Call Me Bubbles”, men kjenner at jeg gjerne vil ha fingrene i “Shop & Drop” også. Luksusproblem! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å bestille den fra USA før den forsvinner, og jeg er ganske sikker på at det er en quad som kommer til å bli mye brukt, hele året rundt. Grin

 3. Varje gång jag tittat in här och du har en ny haul blir jag helt till mig Grin Produkterna från MAC ser ju helt otroligt underbara ut Smile
  Stila är ett märke som jag har hört mycket bra om Smile
  Tänker du köpa något från Mac Shop & Cook?? Smile

  • Takk Anna! Grin Quaden jeg viser i dette innlegget er fra M·A·C Shop Shop Shop Cook Cook Cook, “Call Me Bubbles”. Jeg tror jeg kommer til å kjøpe en av de to andre quadene: “Shop & Drop” også, men ellers var det lite som fanget interessen min. Jeg kunne tenkt meg leppestiften “Watch Me Simmer”, men den var utsolgt lenge før jeg oppdaget at kolleksjonen var online, og den er ikke verdt å betale mer enn dobbelt pris for på eBay. Smile

 4. Pigmentene ser knallfine ut, og det samme gjør paletten. Jeg har imidlertid siklet aller mest på Shop & Drop, (åpenbart, den er jo lilla) men tror nesten bare jeg må la være… Men du kan jo kjøpe den og nyte den for meg!

  • De er virkelig helt utrolig fine! Hadde nok angret meg i hjel om jeg ikke hadde kjøpt dem, og endt opp med å gå på en eBay-spree senere (bankkontoen min takker meg for at jeg ikke ventet). Skjønner godt at du har lyst på “Shop & Drop”, og jeg syns det var en fantastisk god idé at jeg kan kjøpe den, og nyte den på dine vegne. Perfekt unnskyldning! Wink Ble det noe fra disse kolleksjonene på deg?

 5. Gleder meg til å høre mer om alt du har kjøpt Smile

 6. Har også lyst på call me bubbles! Får trøste meg med den ene leppestiften jeg kjøpte fra kolleksjonen Wink

  • “Call Me Bubbles” er ikke en palett jeg normalt ville kjøpt til meg selv, men det var noe ved den som gjorde at jeg måtte ha den. Kanskje savnet etter våren og sommeren? Tror uansett den er relativt enkel å erstatte med det man har før, den er ikke spesielt unik. Ta det som en utfordring og prøv? Smile

   Jeg gleder meg veldig til å se “Quick Sizzle” på deg! Har du fått pakken fra Britique enda? Min ble sendt mellom den 21.-23. februar, men har ikke kommet enda. Har jo ikke bestilt fra dem før, så jeg vet ikke hvor lang tid det pleier å ta? Det står at de har en leveringstid på 4-8 dager, men jeg vet ikke?

 7. Så mye fint, du og de haulene dine Wink Jeg tror den quaden blir fantastisk til deg. Smile Jeg har LENGE tenkt på Shop & Drop, mye på grunn av Hypnotizing som jeg har så lyst på. Når jeg så at flyavsted (Ragnhild) på twitter solgte den billig på sitt bloggsalg så måtte jeg bare ha den. Så nå blir den min, og jeg er så GLAD Grin

  • Først: Tusen takk! Jeg er nok litt i overkant begeistret for lilla, kanskje. Så: Huff. Wink Jeg har for lite å ta meg til om dagene, og det jeg har igjen etter å ha betalt regninger, faste utgifter og annen gjeld går som regel til morsommere ting, som makeup. Sparing har alltid vært et fremmedord i min bok. Jeg mener det er bedre å bruke pengene man har mens man lever, enn å gjemme dem i madrassen til man plutselig ikke kan glede seg over dem lenger. Etter et år med ganske alvorlig “sykdom” har jeg blitt enda mer for å leve i nuet. Nå høres jeg enormt negativ ut, men jeg mener det ikke sånn – jeg tror bare man får mer ut av livet ved å gjøre det man har lyst til når man kan, man lever bare én gang! Wink

   “Hypnotizing” er mye grunnen til at jeg ville ha “Shop & Drop” selv, den og den mørkeste fargen. Skjønner godt at du kastet deg over den Ragnhild hadde for salg! Gratulerer så mye med kjøpet, jeg håper vi får se en look etterhvert? Du ser jo fantastisk ut i lilla. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.