dysfunksjonell.no
22Feb/120

Dior Addict 564 Model

Mr. Postman brought me a padded envelope yesterday from the sweet Marie - and inside I found the gorgeous Dior Addict in 564 "Model". I already wrote about wanting this lipstick, and how I failed at finding it while in London. In the US it's a Sephora Exclusive, and since Sephora has decided to block freight forwarders (a mystery to me) I was unable to get my hands on it without asking someone kindly for a custom purchase. A few days ago I got a message from Marie on Twitter asking me if I had got it, and when I told her no she offered to purchase it for me at the store where she works! I didn't know what so say, it made me really happy - one has to be somewhat of an addict enthusiast to fully understand the joy of finally being able to get your hands on something you've been wanting for a while, and appreciating the fellowship of another makeup enthusiast reaching out to help. Thanks a million, Marie!

564 "Model" is an absolutely gorgeous color described as a sheer warm pink infused with subtle pink shimmer according to The Beauty Look Book, but to me it seems to have a tinge of golden sheen to it? Click the provided link for swatches and comparisons. It's a beautiful color! And I can't wait to see how it'll look when I get my summer tan on.

Dior Addict Lipstick: 564 Model

I'm blessed to be surrounded by sweet people, going out of their way to do something nice for a complete stranger. Thank you so much all of you who help me get my hands on items I want, or who help me in other ways - maybe just by putting a smile on my face, making my day perfect. I want you all to know that I am very grateful, and I hope I'm able to give something back to each and everyone of you. Do let me know if there's something I can do for you, and I'll do my best to help!

Dior Addict Lipstick 564 Model // Photo © Shamini Thevarajah '12

Posted by Shamini on February 22, 2012 – 7:55 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Bare hyggelig! Det er så koselig å kunne hjelpe andre med å finne sånne ting, fordi jeg vet så godt hvordan det er selv Grin

  Fargen er kjempefin, og ja, jeg synes også den har litt gullshimmer i seg! Smile

 2. Ser nydelig ut!
  Får lyst på den selv Smile

 3. Så bra du fikk tak i den da! Veldig snilt av Marie (men du er jo veldig snill du også da Wink)
  Leppestiften så veldig fin ut (og du tar veldig fine bilder om jeg ikke har sagt det før!)

  • Tusen takk for kompliment! Smile «Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg» – er det ikke det det heter da? Nei, men jeg syns det er hyggelig å glede andre, og det gjør meg i godt humør – selv om jeg blir litt ubekvem når andre er snille mot meg, føler meg til bry liksom. Razz Marie er supersnill! Grin

   • Hehe, sånn er jeg også Razz Blir jo såklart kjempeglad når noen vil hjelpe, men vil liksom ikke være til bry heller.
    Og ja, det er det det heter og flere skulle virkelig begynt å tenke slikt!

    • Malin sa en kunne se på det som en liten swap, og da tror jeg det blir lettere å godta at man får noe tilbake. Uansett om det er en ting, eller bare en tjeneste som å kjøpe noe for en annen. Smile

 4. Marie er en engel! Endelig ble den din også Smile Jeg elsker min kjempegodt, og bruker den ofte. Synes den ser mer rosa ut påført leppene mine faktisk, enn man skulle tro ut i fra fargen den har i tuben. Smile

  • Marie er absolutt en engel, ja! Jeg klarte liksom ikke å glemme den etter å ha sett den på deg i forskjellige sammenhenger, og syns det var fryktelig leit at jeg ikke kunne bestille den fra USA siden det er en ‘Sephora Exclusive’ – og Sephora ikke lar oss handle fra dem lenger. Den er iallfall helt utrolig nydelig! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.