dysfunksjonell.no
5Feb/120

Haul: IMATS London 2012

IMATS London 2012: haul

It's a haul, and I wonder if Renate, Marie and Lene Christin will be happy now? Today was spent at Alexandra Palace and IMATS, and I had a wonderful and exciting time there. Not only did I do some damage to my bank account, but I saw a lot of fascinating creations makeup-wise. I was a little disappointed that I didn't spot any YouTube gurus apart from Koren and a girl I don't remember the name of, but maybe tomorrow. There was a lot of buzz everywhere, and it ended up being quite exhausting.

Hunting for Treasure

My first target was the Inglot booth, of course. I was so afraid of finding a totally packed booth without any room at all for me, I actually made a backup plan of going to Westfield London to get my Inglot fix there instead. Addict much? But even if it was indeed packed with people I managed to get my hands on all the 30 eyeshadows I had on my list, plus three of the new rainbow eyeshadows (making a total of 33 eyeshadows and four of the Freedom System palettes). An enormous thank you to Øyvind who turned over just about every single eyeshadow there to find the ones on my list. After finding most of them.. the nice lady at the register told me that I could just give her the list, and she'd put them directly into a bag for me. Well, at least it was fun looking through them all! I won't go into details about the colors I chose now, but I promise to post pictures of my new palettes next weekend. She didn't put them into the palettes, so I have to organize them myself. Hurrah! Organizing a palette is half the fun.

The next booth on my list was BeautySoClean, a brand I hadn't heard about until recently, to pick up some of their cosmetic sanitizer mist. I don't know about you, but I've missed having a way of cleaning my eyeshadows ever since I started collection them, and spraying them with regular alcohol can often make them rock hard. I don't wanna risk destroying my precious eyeshadows, so I thought I'd give this a chance. I also purchased a box of cosmetic sanitizer wipes (for lipsticks and the likes of it), and two travel size mists.

I've been eyeing the brush set from Obsessive Compulsive Cosmetics (still loving the name!), but I never felt like I could afford them. Well, today I decided to splurge and got the complete set. Cruelty-free! The woman at the booth was really nice, and I think it was my most pleasant experience of the day. So much that I had to ask if I could take a picture with her, and with David - the founder of OCC! He said he really liked my tattoos, and we like compliments, don't we? It certainly made my day! I would have picked up some of their lip tars, but I felt like I had already spent enough money.. so I decided to leave them for now.

IMATS London 2012: OCC David K.

After visiting the boots listed above I didn't have much more on my list. I had a few brands on there I wanted to visit if it wasn't too crowded, but somehow I stumbled upon ProChart - offering face charts! I've wanted face charts for a long time, so I picked up a stack of the A4 ones and also a stack of their eye charts, so I can play with composing looks on paper. Fun! They also have me two marshmallows on a stick, covered in chocolate with pink "sprinkles", as a gift. Such a cute little treat! What can I say, I'm easy to please.

I have a lot of pictures to share with you as well, but I'm not sure if I'll have the time to edit and upload them while in London. If I don't, I'll have them up when we get back! Now it's snowing like crazy outside, so I'm quite anxious to look out the window tomorrow. We're used to this kind of weather, coming from Norway and all, but people here seem worried. My camera's recharging, I've removed my makeup - I guess it's time to crawl into bed again, so I'm ready for another day of IMATS tomorrow. Oh, and if I seem displeased.. let me assure you I'm not. I'm loving London so far, and I had an awesome time today, I'm just completely worn out!

Photos © Shamini Thevarajah '12

Posted by Shamini on February 5, 2012 – 1:38 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Det høres ut som PARADIS!!! Gleder meg til å se alle de 33 Inglot-skyggene! Og ja, jeg er så enig med deg når det gjelder å organisere palettene, det er jo så gøy! Grin Så gøy at du skal dit flere dager også, flere dager i himmelen! Wink Ha en god natt og en super dag i morgen!

  • Folk syns kanskje jeg er tåpelig, men jeg er så utrolig glad for at vi dro på IMATS – denne turen, disse dagene har vært fantastiske! IMATS var en opplevelse! Dama på Inglot satte dem ikke inn i palettene for meg, så jeg skal storkose meg med det når jeg kommer hjem. Etter at det er gjort kommer det bilder! Grin

 2. Jag är så glad för din skull Smile Kan inte vänta att se vilka skuggor du valde från Inglot! Smile
  Jag skulle vara helt i extas över att vara på IMATS.. skulle säkert bli helt fangirl aktig av att se gurun (pinsam jag vet) Grin
  Kanske det var Pursebuzz från youtube du såg för hon brukar jobba med Koren Smile
  Du är så otroligt söt ska du veta.. bilden på dig i detta inlägg får mig att le Smile
  Obsessive Compulsive Cosmetics och Inglot är nog två brands jag skulle vilja titta närmare på Smile
  Kram

  • Tusen takk, Anna! Jeg kunne skrevet side opp og side ned om hvor godt jeg likte IMATS, hvor gjerne jeg skulle vært her mye lenger, og hvor glad jeg er for alt jeg har opplevd mens vi har vært her. Jeg kommer til å leve lenge på denne opplevelsen! Grin

   Nei, det var ikke Pursebuzz. Hun skulle være på IMATS, men jeg så henne ikke. Tror kanskje hun ikke kom likevel, det var flere ting som ble endret i siste liten. Om du får sjansen, så prøv både OCC og Inglot. Det er to merker jeg liker veldig, veldig godt!

   Tusen takk for komplimenten! <3

 3. HURRA! Smile Smile Gleder meg så sykt til å se alle Inglotskyggene! Tror jeg må invitere meg selv på besøk, hihi Smile Håper du får en fantastisk dag på IMATS i dag også. Stor klem Smile

  • Du trenger ikke invitere deg selv, du er velkommen når som helst! Grin Gleder meg vanvittig til å leke med dem, kan jo ikke gjøre det før jeg har fått skikkelige bilder av dem… Tålmodighet. Wink Stor klem tilbake!

 4. Haha, maser vi? Razz Høres ut som du har hatt en flott dag Smile Inglot har jeg også veldig lyst til å prøve, syns jeg leser om det overalt! Skulle ønske jeg også kunne vært på IMATS, kanskje en gang i fremtiden? Smile

  Og tattoveringene dine ser tøff ut, det lille jeg klarer å se ihvertfall! (har time hos tatovøren imorgen Grin)

  • Hehe, neida! Grin Jeg hadde to fantastiske dager, ville ikke være foruten. Inglot er absolutt verdt i sjekke ut om du får sjansen. Nærmeste butikk er vel i København, om jeg ikke tar helt feil. Smile Og ja, om du har muligheten til å reise over for IMATS, gjør det – jeg har ikke angret et sekund!

   Tusen takk! Det begynner å bli noen. Så bilder av din på Twitter, så kjempebra ut! Gratulerer så mye. Grin

 5. Så gøy med en HAUL-post Wink Høres ut som en fantastisk opplevelse, og 33 Inglot skygger!!! Heldiggris Grin Gleder meg til bilder og swatches av de Grin

 6. Ååå, kjenner jeg blir litt misunnelig. Hørtes ut som en utrolig kul opplevelse. Dere var forresten utrolig søte på bildet. Tatoveringene dine virker veldig nice, også.

  Håper du swatcher litt når du kommer hjem. Kos deg videre!

  • Tusen takk! Grin Opplevelsen var helt fantastisk. Håper jeg får sjansen til å dra over neste gang også, tror jeg må begynne å spare allerede – sånn for sikkerhets skyld. Wink Jeg vet ikke om det blir swatching, men jeg skal se hva jeg kan ordne. Det kommer iallfall skikkelige bilder av alt etterhvert. Smile

 7. Åh, herlig!! Gleder meg til bilder! Kos deg masse, masse videre! Smile

 8. Fantastisk!
  Gøy å lese om reisen din her og på twitter Smile

 9. Weee….kjempekult. Hører så mye om inglot, så har veldig lyst til å prøve, bare synd jeg ikke funnet noen online side som selger de til norge.
  Og gleder meg til å se bilderSmile

  • Inglot har kjempeflotte skygger, så de bør du absolutt prøve ut om du får sjansen. Per i dag tror jeg ikke det finnes noen som sender Inglot til Norge (du kan kanskje finne noe på eBay), og den nærmeste butikken er vel i København. Smile

 10. Lovely to meet you Smile xxx

 11. Investerte i Inglot-skygger i London i helgen jeg også men jeg tok innkjøpet på Westfield-senteret; det mer enn ante meg at det kom til å bli trangt om saligheten på messa Wink

  Var innom standen til Hakuhodo også, var ikke klar over at de skulle være der så det var en hyggelig overraskelse. Fikk med meg 4 børster + brushroll hjem til en mye hyggeligere pris enn om jeg skulle ha kjøpt dem via nettet. Tror ikke jeg har vært borti mykere børster før !

  • Jeg hadde Westfield som backupplan, men det var ikke noe problem å få kjøpt det jeg ville ha av Inglot på IMATS. Kanskje jeg bare var heldig med tidspunktet? På søndag var det iallfall ikke noe problem, snøværet stoppet mange fra å komme. Koste du deg på IMATS? Hørte et par stykker snakke norsk, kanskje en av dem var deg. Smile

   Hakuhodo har jeg ikke noe forhold til selv, men jeg hørte at prisene var ganske voldsomme. Jeg syns jo at OCC-kostene var dyre nok.. Bra du er fornøyd! Hva mer kjøpte du med deg hjem? Grin

   • Bortsett fra børstene ble det etpar Sleek-palletter og etpar Aqualinere fra MakeUp Forever med hjem Smile

    Vi kom til messa rundt 13.30 på lørdag og var etpar timer. Det var rimelig hektisk overalt så det ble vanskelig både å få sett på ting og køene for å betale var lange så det ble ikke store innkjøpene.

    Hørte også norsk tale rundt meg men kunne ikke se noen kjente fjes. Tror vi (søstern og jeg) var de eneste med nordlandsdialekt der Wink

    Prisene på Hakuhodo-børstene var overraskende lav faktisk Smile Kjøpte blandt annet en som er tilsvarende MAC sin 226 og betalte £11,- og det syntes jeg ikke var så galt for kvaliteten er god og børsten mye mykere enn MAC Smile

    Skal sjekke ut litt mtp innkjøp via internett – jeg ønsker meg iallefall flere av dem Smile

    • Åh, Aqualinere! De hadde jeg tenkt å ta en ekstra titt på, men jeg kom meg aldri bort dit. Kikket såvidt på leppestiftene, men det var det. Fornøyd med dem?

     Jeg så en video av gossmakeupartist i går, hvor han snakket om Hakuhodo-kostene. Han sa at disse overhodet ikke var satt ned i pris, og han hadde vel kjøpte koster for £750 eller noe. Om det er tilfelle at de ikke var satt ned, så går det jo kanskje an å prøve dem en eller annen gang, myke koster er jo elsk! La meg gjerne høre hva du syns om dem etterhvert. Smile

     Jeg må nok skuffe deg, jeg har jo også nordlandsdialekt! Grin Synd dere ikke fikk kjøpt allverden, det var ganske hardt trykk på mange av bodene ja. Jeg fikk vel med meg alt jeg hadde på listen min, og var en liten tur innom Westfield London i dag. Kommer nok et haul-innlegg til snart… Wink

    • Er kjempefornøyd med Aqualinerne fra MUFE ! Kjøpte en “på slump” i ferien i fjor og den sitter som støpt på øyet hele dagen. Ikke så verst mtp at jeg har øyne som vanner i trekk Wink

     Fikk tilbakemelding fra Hakohudo; de sender til Norge og frakten var heller ikke så dyr så da kan det hende at jeg investerer i en og annen børste derfra etterhvert.

     Er du i London ennå ? Kos deg masse Smile

    • Så flott å høre! Kanskje jeg må investere i et par stykker etterhvert selv. Jeg elsker jo det aller meste som kommer i blyantform. I tillegg bruker jeg kontaktlinser, og plages også med at øynene vanner i trekk.

     Hjertelig takk for tips ang. Hakohudo!

     Jeg var i London enda når du skrev kommentaren, men akkurat nå sitter jeg på et motell i Hirtshals, Danmark. Smile Vi er på tur hjemover, men er ikke i Trondheim før på lørdag. Det tar sin tid når man kjører! Tusen takk dog, har kost meg kjempemasse. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.