dysfunksjonell.no
1Jan/120

LOTD: Sugar Plums in the Snow

Urban Decay Primer Potion
Inglot P445
Inglot P446
Maybelline EyeStudio® Master Drama™ in "Ultra Black"
Max Factor False Lash Effect Fusion in "Black"
Impeccable Brow Pencil in "Taupe"

On December 30th I figured I had to dig out my makeup and do something daring as I had plans to meet up with Renate. I pulled out my Inglot palette, and came up with this look. For the first time ever I decided to try a look with a black base, so I drew a line with the super black Maybelline Master Drama™ pencil, which I think is an awesome pencil liner, and smoked it out with a pencil brush. I then did my makeup as usual, Inglot 445 on two thirds of the lid, Inglot 446 in the outer corner and crease, blended it all, curled my lashes and put on my mascara.

I had a lot of fun playing with my makeup again today, I think I've worn a look like this once or twice this year, and I felt both inspired and happy playing with my "toys" again. I've fallen in love with my Real Techniques Deluxe Crease Brush, even though I'm not quite comfortable with the Base Shadow Brush yet. I find it a bit to flimsy to pack on eyeshadow with, but it might just be me and my personal preferences. I think I'll pick up some more of the Real Techniques brushes later on, as I would like to try the Blush Brush and possibly also the Shading Brush to see if it's any different than the one I already have.

Please excuse the bad quality and lighting, wintertime in Norway isn't the best time to take pictures, and it was shot with an iPhone 4.

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on January 1, 2012 – 6:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Kjempefint Smile Var så koselig å møte deg!

  • Tusen takk for kompliment, og takk det samme! Grin Har begynt å få orden i saker og ting her, selv om det ikke akkurat går spesielt fort.. hvordan sorterer man ting når man har litt av det meste? Tips mottas med takk! Wink

 2. Jättefint Smile
  du är så söt Smile
  Jag hade planerat något riktigt extra till nyåret då det gällde min makeup men sedan fick jag ont om tid och det blev en sotning istället Smile
  Kram

  • Tusen takk, Anna. Smile En sotet look slår aldri feil, det er min personlige favoritt! Jeg hadde planlagt en look med svart og gull til nyttår, men av en eller annen grunn ble det ingen sminke.. neste gang! Klem Smile

 3. Kjempefin look Smile Så bra at du liker RT kostene, de frister veldig mye må jeg innrømme. Jeg innbiller meg liksom at de er bedre enn Sigma kostene av en eller annen grunn! Har lest masse fra om blush brushen fra RT Smile

  • Tusen takk, Lene Christin. Smile Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro om Real Techniques da jeg bestilte det som kalles “Starter Kit”, jeg innrømmer gjerne at jeg var litt skeptisk, men Deluxe Crease er magisk. Om de er bedre enn Sigma skal jeg ikke uttale meg om, det er veldig forskjellige koster. Hver kost til sitt bruk? Smile

 4. Det så kjempefint ut, det kledde deg i allefall kjempegodt Grin Deluxe Crease Brush fra RT har jeg hørt mye bra om så den kunne jeg tenkt meg selv. Smile

  • Tusen takk, Monica! Jeg syns det er litt dumt at du ikke får kjøpt RT Deluxe Crease Brush utenom settet, for jeg kunne igrunn tenkt meg en til – og jeg er ikke sikker på om de andre kostene i settet er verdt å bruke penger på. Om du bestemmer deg for å prøve vil jeg veldig gjerne høre hva du syns. Smile

 5. Hei, jeg lurte på om du visste om noen økonomisk gunstige videresendingstjenester for engangs bruk eller lignende? Smile MyUS virket ikke så veldig praktisk.

  Takknemlig for svar! Smile

  • Hei Stine! Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er sikker på om det finnes noen “økonomisk gunstige” videresendingstjenester, for jeg syns egentlig de aller fleste tar seg ganske godt betalt, men på en annen side får du pakken din levert med bud istedet for med post – og du slipper å vente spesielt lenge. Personlig har jeg vært trofast kunde hos MyUS i flere år, og syns ikke de er upraktiske – men har også brukt US Unlocked et par ganger, og vet at mange foretrekker JetCarrier. Sistnevnte har jeg ikke prøvd selv, så jeg kan ikke anbefale dem personlig, men de har iallfall tjenesten du etterlyser.

   Håper dette var til hjelp! Lurer du på noe mer må du gjerne spørre, så skal jeg forsøke å svare så godt jeg kan. Smile

 6. Hei Shamini, sminken din var kjempefin, spesielt siden jeg elsker lilla, alle nyanser av lilla Smile OG…jeg digger håret ditt!

  • Hei, så koselig å høre fra deg igjen! Smile Jeg elsker lilla selv, derfor blir jeg kanskje litt kjedelig når det kommer til øyenskygge.. det blir som regel en eller annen lilla variant. Tusen takk for kompliment! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.