dysfunksjonell.no
2Dec/110

Sneak Peek: Giorgio Armani Eyes To Kill

Giorgio Armani Eyes To Kill Intense Silk Eyeshadow17 · 18 · 19

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on December 2, 2011 – 8:49 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Fiiiine!
  Har du testet de nye kremøyenskyggene fra Chanel og hvis du har det, hvordan kan de sammenlignes med Armani sine?

  • Ja, er de ikke flotte? Jeg venter på en til som er på tur til meg fra Frankrike, 14. Når den kommer skal jeg legge ut bilder av både den, og de to jeg kjøpte da jeg var i Paris i sommer. Skal også prøve å få lagt ut swatches, men jeg sliter virkelig med å få til gode bilder.

   Jeg har ikke testet Chanel Illusion d’Ombre, om det er disse du refererer til, så det kan jeg dessverre ikke si noe om i skrivende stund. Nå lå det tilfeldigvis to stykker oppi samme pakke som disse “Eyes to Kill” krukkene kom i, så jeg kan muligens gi deg et svar etterhvert. Wink Jeg er litt spent på forskjellen selv, siden Chanel sine er som en slags mousse, og Armani sine er et hardt presset pulver.

 2. Så utrolig fine! Smile Likte 19 best, ser så unik ut.

  • 19 er helt klart min favoritt også. Den er mye mer nøytral enn sin søster 18, og jeg ser for meg at den kan heve en hvilken som helst look et ekstra hakk eller to. Perfekte for høytiden!

 3. De er så utrolig fine! Men er de ikke dyre?

  • De er på ingen måte billige, nei. Jeg betalte sånn cirka 300,- NOK per stykk i Paris, da jeg kjøpte to stykker og betalte i euro. Disse her betalte jeg omtrent 185,- NOK for, pluss frakt selvfølgelig. Ganske stor prisforskjell!

   Og jeg tillater fortsatt ikke kommentarer som ikke hører hjemme i bloggen min. Send meg en e-post med adressen din, så skal jeg få sendt leppestiften til deg. Smile

 4. Disse var utrolig nydelige. Har sett og siklet på de på Temptalia sin blogg. Gleder meg til swatches og omtale. Wink

  • Skal prøve å ordne både swatches og omtale! Jeg er ingen god sminkeblogger på det punktet der, for det går ganske sakte med meg. Kan skylde på at det siste året har vært et helvete? Wink Skal få ut bilder av de tre andre jeg har også, tenkte jeg – jeg er iallfall kjempefornøyd, og kommer nok sikkert til å skaffe meg fler.

 5. Håller med alla andra… otroligt härliga Smile
  Ser fram emot att se hur den du kommer att få ser ut Smile
  kram


Leave a comment

No trackbacks yet.