dysfunksjonell.no
23Nov/110

KICKS to Trondheim!

A few days ago a good friend of mine told me on Twitter that KICKS had opened up a store inside Byhaven, here in Trondheim. I've been dreaming of going to a KICKS for a long time, but the closest one to us is in Steinkjer, or Åre in Sweden. We don't visit either place very often, so I never had the chance - until now. I dragged Øyvind with me to Byhaven to have a look, and the place gave me tiny little Sephora vibes as I entered. Since it's fairly new there were a lot of boxes everywhere, and they had stacked lots and lots of gift sets on the floor, so it was kinda hard to maneuver between everything. I'm always scared senseless of knocking something over in stores like that! I didn't see many customers there, although I think I counted six employees, which resulted in several may I help you's while I was trying to browse one of the more interesting isles. A little bit annoying, but I guess I would rather meet helpful employees than the more arrogant ones who seem to have a lot more important things on their minds than actually working.

The main reason why I was so interested in KICKS was the fact that they sell cosmetics from the Swedish brand Make Up Store. We already have a Make Up Store boutique here in Trondheim, but as I've ranted about before they have chosen to remain inaccessible to wheelchairs users, which is why I've been carrying out my own little boycott. I mean, surely we are in 2011, no? Apparently there's still not room for everyone. I've been lusting after a few products from Make Up Store for a while now, so I wanted to see if KICKS had what I was looking for. Unfortunately they didn't have any of their Eye Dusts as of yet, and I didn't really fall for any of their eyeshadows, but I did however pick up three of their Eye Pencils: Duchess, Golden Days and Dusty Smoke. All three are of the kind 'Soft Metallic', and incredibly soft and creamy.

MUS Soft Metallic Eye Pencils: Duchess, Dusty Smoke, Golden DaysDuchess · Dusty Smoke · Golden Days

I also wanted to join the KICKS Club to start collecting points, but apparently they were all out of applications so I was unable to receive a card, and my 405 points. Had I known I could register online I would have before I left home, or even in-store via my iPhone. Oh well. I'm quite positive I'll be going back to KICKS when the store is a little more settled in.

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on November 23, 2011 – 2:15 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg liker KICKS veldig godt, det er jo enkelte av Esthetique’ene i Norge som blir gjort om til KICKS, siden KICKS har kjøpt opp Esthetique, og da kommer det flere merker og slikt, det kan vi like! Smile

  Eye Dust’ene er kjempefine, veldig mange fine farger og grei pris også! Utrolig fine farger du fikk med deg, kjøpte en selv for ikke så lenge siden og den er så glatt og fin å påføre Smile

  • Så KICKS har kjøpt opp Esthetique? Det visste jeg ikke. Da håper jeg at endel av Esthetique-butikkene får nye ansatte i samme slengen, sånn at vi slipper alle disse arrogante medarbeiderne som bare ser stygt på en når man kommer for å bruke penger.. Flere merker er absolutt kult! Da var det kanskje ikke så merkelig at jeg fikk Sephora-vibber likevel da. Wink

   Jeg eier ingen Eye Dusts per idag, men jeg har et par stykker i kikkerten. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal gidde å bruke penger på dem, da jeg ikke er spesielt stor tilhenger av løse øyenskygger, men.. jeg klarer jo ikke motstå flotte farger. Jeg eide et par blyanter fra MUS fra tidligere, men disse liker jeg overhodet ikke. De er relativt harde, vanskelige å påføre og får som regel ligge i fred i en eller annen skuff, men disse?.. så utrolig fine, enkle å jobbe med, og ikke minst myke og holdbare. Hadde fortsatt antydning til swatches på hånda når jeg stod opp!

   Hvilken kjøpte du selv? Smile

   Personlig har jeg nok handla litt for mye i USA, for jeg har motforestillinger mot å betale norske priser for sminken min, og det er til tross for at jeg ikke har noen verdens ting imot å betale moms på det jeg bestiller fra utlandet. 405,- kroner for tre eyelinere er litt stivt i mine øyne, og jeg får vondt inni meg når jeg må betale nesten 450,- for tre eyelinere og en leppestift fra merker som IsaDora og Maybelline. Derfor blir det ikke så mye butikk-shopping på meg, jeg foretrekker å heller “haule” fra ymse butikker online til en billigere penge.

 2. Har ikke vært innom der enda, men jeg gleder meg skikkelig Smile Mini-sephora høres bra ut Grin

  • Ja, nei.. jeg hypet kanskje KICKS litt vel mye nå, men “åh Sephora” var det første jeg tenkte når jeg kom inn. Kanskje fordi designet lignet litt, eller kanskje det bare var en feeling. Fortell hva du syns når du har vært innom? Smile

 3. KICKS är en av mina favoritställen att gå till här i Vasa. Tror det är mitt nr 1 ställe att köpa makeup från Smile Det är så roligt sedan då man har kortet deras så kommer det en tidning hem på posten med rabatter på -20%. Hoppas ni har så där också sedan Smile
  Jag älskar Make Up Stores produkter, hoppas du hittar Eye Dusts sedan då de har kommit igång lite mera Smile
  Alltså jag kan inte förstå att det finns butiker som inte är gjorda att möta allas behov… sådant borde ju finnas i alla butiksplaner tycker man juThinking

  • Om mange allerede vet, så elsker jeg alle slags plastkort – spesielt sånne kundekort/bonuskort, og jeg har en liten samling. Jeg fikk ikke registrert meg på KICKS her, men jeg har registrert meg på websidene deres, og skulle få kortet i posten. 20% er jo kjempefint! Grin Skal absolutt sjekke om de har fått inn Eye Dusts senere, og kikke meg litt mer rundt der inne.

   Make Up Store flyttet fra lokaler inne i et kjøpesenter, til et lokale i et gammelt bygg. Hele Trondheim består for det meste av gamle bygg og bygårder, og jeg skjønner at det kan være vanskelig å tilrettelegge overalt – noen bygg er til og med fredet, og kan ikke endres – men å si at det er for dyrt å tilrettelegge sånn at alle kan komme inn? ALLE mennesker kan gå opp en rampe, langt fra alle kan gå opp en trapp. Frown

 4. Yay, finally Make Up Store is accessible to you! I liked what I saw in there too. Exciting to see something new happening in the makeup-world of our little city Smile

  • Yes, at least part of their line! I’m still boycotting the actual store in question though, and I’m still annoyed by their choice to exclude people, paying customers, from their store. I completely agree! Maybe we should have a little meet-up there as well? And then a coffee afterwards? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.