dysfunksjonell.no
8Nov/110

M·A·C Paint Pots

MAC Paint Pots[click photo for a larger version]

While I photographed my three latest Paint Pots I decided to do a quick post on all my Paint Pots by M·A·C, and here you have all 14 of them! I love the gradient, and just looking at this picture instantly makes me smile. Since it might be difficult to read their labels, I'll add their names below. I must admit.. I'm a little bummed out as my Coral Crepe and Delft have already started drying out, while some of the older ones are in pristine shape still. Oh well, maybe it's a sign to start using them?

 • Soft Ochre
 • Painterly
 • Fresco Rose
 • Nice Vice -Fafi for M·A·C 2008
 • Idyllic -Posh Paradise 2011
 • Coral Crepe -Prêt-à-Papier 2010
 • Cash Flow -Fafi for M·A·C 2008
 • Greenstroke
 • Rollickin' -Fafi for M·A·C 2008
 • Delft
 • Pure Creation -Posh Paradise 2011
 • Electro Sky -Alexander McQueen for M·A·C 2007
 • Imaginary -Posh Paradise 2011
 • Blackground

Soft Ochre is one of my all-time favorite neutral bases. I find it a lot softer and smoother than Painterly, which seems to be a coveted HG product worldwide, and it also fits my skin tone a lot better. I can't really pick any favorites from the rest of the bunch, but Imaginary is absolutely stunning. Nice Vice, Coral Crepe and Cash Flow are also gorgeous, and Delft should certainly be a part of any makeup collection.

Since I'm one of those unfortunate souls with oily skin and eyelids, I'm unable to use Paint Pots without using a primer underneath. If I skip the primer, they will crease like crazy. It's a common misconception that the M·A·C Paint Pots are primers, so it's important to remember that they are indeed cream-based eyeshadows, which can also be used as bases.

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on November 8, 2011 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Which collection did Electro Sky come with? I missed that!

 2. Wow, så utrolig mange fine! Electro Sky skulle jeg gjerne hatt! Jeg er veldig fornøyd med min Painterly, og det er den jeg bruker som primer, selvom det ikke er det, men den funker supert som en primer til meg såSmile

  • Tusen takk! Det er vel kanskje mer det at du ikke trenger en primer, som gjør at du kan bruke en Paint Pot uten primer under? Heldig! Smile Hver gang jeg leker med dem tenker jeg at “denne hadde vært flott som base til disse øyenskyggene” osv., men så blir det aldri til at jeg bruker base – nå skal jeg bruke bildet som inspirasjon til å begynne å bruke dem mer aktivt!

 3. S like Shamini! lol

  Love love love paintpots, Cash Flowwwwww, i want!

 4. Superfin samling Shamini!
  Flere der jeg gjerne skulle hatt i min kolleksjon.
  Jeg er også avhengig av primer under paintpots. Æsj til oljete øyelokk!

  • Hjertelig takk! Smile Jeg skulle gjerne hatt Artifact, men av en eller annen grunn klarte jeg aldri få tak i den før den forsvant fra markedet. Yay for å ha sirup i rompa liksom.. Oljete øyelokk er noe dritt, og nettopp fordi jeg må bruke primer under en Paint Pot blir det sjeldent til at jeg gidder styre med base i det hele tatt.

 5. så mange fine du har, de fortjener helt klart å bli brukt MASSE Smile Jeg har vel 6 nå, tror jeg. Jeg hadde ingen i september i fjor. Men de er veldig fine. Jeg kan vel bruke noen av dem som primer, men det fungerer best med en egen primer under igjen. Spesielt på de som er mer kremete. Jeg skulle gjerne hatt Coral Crepe, håper den blir relansert igjen. Wink

  • Du er tydeligvis en av disse heldige som kan bruke base uten å måtte tenke på å ha en primer under, og jeg må innrømme at jeg misunner deg litt. Jeg misliker generelt ting som tar tid og krever mye arbeid, kanskje fordi jeg sliter med begrenset styrke i armene – og derfor ligger disse i en skuff og støver ned..

   Coral Crepe er nydelig, spesielt om man har en forkjærlighet for alt som er korallfarget! Kjenner jeg M·A·C rett blir den nok relansert om ikke så altfor lenge. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.