dysfunksjonell.no
28Sep/110

Treasures from Illamasqua

It's no secret that I'm a big fan of Illamasqua, I think I say that every time I blog about them, but it's true. When I received my last package from them containing items from Theatre of the Nameless, I knew I had to order a few more items. From that collection I decided on the Pure Pigment in "Berber", mainly because it's somewhat of an unique color, their Precision Ink in "Havoc" - everyone needs an aubergine eyeliner - and false lashes called "Grandeur". I won't say I'm disappointed in these lashes, as I really do like them, but they don't really look like the ones depicted at Illamasqua? In addition to these items I also ordered two Medium Pencils in "Vow" and "S.O.P.H.I.E.", and a nail polish in "Raindrops". It's such a dreamy color. Reminds me of those childhood days spent indoors looking out on the rain running down the window. Brings back memories.

The S.O.P.H.I.E. pencil is a special item from Illamasqua. It's a black Medium Pencil named in honor of Sophie Lancaster, and £3 from every purchase will go to the Sophie Lancaster Foundation. If you don't know who Sophie Lancaster was, please take the time to read this - it's such a sad story. Help raise awareness!

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on September 28, 2011 – 7:42 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ohhh i would rock these lashes in a heartbeat, you know me!

 2. Så fine kjøp Smile Neglelakken ser nyydelig ut, fantastisk farge!

  Har du erfaringer med å bruke krem pigmentene til blush? Jeg er helt grønn når det gjelder dette merket, hehe.

  • Tusen takk! Neglelakken tok meg med storm, den ligner så enormt på det den er ment å ligne på, og sånne ting liker jeg. Det er dessuten en “jelly”, og jeg har ingen sånne fra før. Kanskje jeg er på tur inn i en grå periode, ettersom jeg venter Essie Chinchilly også? Det var nå kanskje mest på grunn av navnet, og min tidligere karriere som chinchillaoppdretter.

   Hm, nei, du vet jo meg og blush?.. Razz Illamasqua reklamerer veldig med at krempigmentene skal kunne brukes til det du måtte ønske, også blush, så jeg tror ikke det er noe problem. Smile

 3. Åh, så kule vippene var!

  (RE:/SV: comment deleted by admin)

 4. What a beautiful nail polish! I totally see what you mean about watching the rain Grin So every girl needs an aubergine liner, eh? Hmm, do I have one? Oh yes, Dark Diversion counts – phew! You had me panicking there, lady Wink

  • Hehe! I’m sorry, but you know.. I knew you had Dark Diversion. Wink The polish is gorgeous, but I’m not so sure it fits me. I’m wearing it at the moment, had my mom do my nails when she was here over the weekend, but three layers isn’t enough to make it opaque – and tip wear after only a day (although without any base or top coat). We’ll see, I’ll do it properly next time and hopefully it’ll behave better.

 5. Fargen på neglelakken så nydelig ut. Smile

  Jeg kunne tenkt meg swatch av Havoc! Vippene så også fantastiske ut. Jeg blir bare mer og mer nysgjerrig på Illamasqua Wink

  • Swatch av Havoc kan sikkert la seg ordne. Jeg sliter litt med lys når det gjelder å ta gode swatch-bilder, men jeg tenkte ta et bilde av alle tre Precision Inkene jeg har. Smile Illamasqua er så absolutt verdt å sjekke ut!


Leave a comment

No trackbacks yet.