dysfunksjonell.no
12Aug/110

It’s very important..

..to keep Mr. Postman occupied at all times.

One of the things I've was looking forward to while in Paris, was coming home to whatever mail had accumulated over the three weeks we were gone. I was dreading any letters from the hospital, but I also knew there was bound to be at least a few packages waiting for me. When I ventured down to the post office the Friday after we came back, it turned out I seemed to have kept Mr. Postman on his toes for three weeks!

Most of these contained items I had ordered before I left, but also from a swap and a prize from a blog contest. Well, and a few things I ordered when in Paris. Internet is hazardous business, I tell you - but o' so entertaining! I received a mix of books (a book), two palettes and a nail polish from Chanel, a blush and a lip gloss from NARS, a nail polish from China Glaze, two nail polishes from Butter London, a brush holder and a palette from Sigma, the six new Dream Weaver trios from Wet n Wild, and two of this season's limited edition glasses from McDonalds.

I've already mentioned a few of the things I received in other posts (like Chanel Peridot, NARS Deep Throat and Chihuahua), but I seem to have fallen behind on the rest. Mr. Postman won't come knocking for a while now unfortunately, or maybe I should rather say 'thankfully' on behalf of my bank account? In the meanwhile I'll show you what Mr. Postman did bring me while I was having the time of my life in Paris.

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on August 12, 2011 – 8:32 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Packages in the mail! Always so exciting Smile enjoy!

 2. Ekstra gøy å komme hjem når man har så masse gøy i postkassen som venter Smile

 3. Oj det är så roligt att få paket Grin

 4. Hvordan har du råd til alt det flotte? Grin

  • Tja, jeg shopper lite klær og sko, bruker ikke penger på byturer, festing og alkohol, er sjeldent på kino, har ingen andre dyre hobbyer – og når huslån, forsikring og ellers alle regningene er betalt, så bruker jeg resten på ting som er gøy. Grin

   • Så heldige dere er! Vi har 100% stillinger begge to, men når alt er betalt og alt av husholdning kjøpt inn, tror jeg aldri vi har hatt råd til det samme Smile

    • Vel, antallet pakker gir litt feil inntrykk av hva dette shoppegildet kostet, for tre av pakkene inneholdt ting jeg ikke har betalt for. De to dyreste tingene var de to Chanel palettene, og de er i prinsippet for dyre for meg – men disse to kunne jeg ikke motstå.

     Selvfølgelig kunne jeg nok heller satt pengene på sparekonto, og med fordel bygget meg opp en buffer for ‘those rainy days’.. men det er jo ikke noe morsomt. Så lenge jeg passer på å betale min del av alt som har med leiligheten å gjøre, og ikke lar regningene mine forfalle, så har jeg egentlig ikke dårlig samvittighet for å shoppe heller. Smile

     Skal jeg på en større tur, som feks. til Paris, så kan jeg ikke handle for mer enn jeg har klart å spare i forkant – med mindre forloveden min er snill og gir meg et lite forskudd på kommende måneds trygdeutbetaling.

 5. Å få pakker i posten er som en mini-julaften Wink

  • Ja! Eller.. ikke helt for min del, siden jeg ikke pleier å få pakker på julaften (bortsett fra de seneste årene, siden jeg nå har en veldig snill svigerfamilie), men ja! Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.