dysfunksjonell.no
10Aug/110

Happy Birthday

On Sunday I turned 32. Imagine that.

I'm not really big on celebrating, so my only "plan" was to stay at home with Øyvind and the fuzzballs. I didn't feel well when I went to bed the night before, and I didn't sleep much during the night either. I've been having this terrible experience of waking up all startled, just when I'm about to fall a sleep, with a racing heart and feeling kinda woozy. During these nights I can't catch much sleep, if any at all. It feels like I'm falling backwards, and I just wake up. Repeatedly. So exhausting. So, well, I wasn't feeling up to much anyway. We spent the day at home, Øyvind made tacos for us (with my awesome guacamole), and we watched "Rango" on Blu-ray.

The rest of the world, or so it seemed, hadn't forgotten about my birthday either! I received 179 birthday wishes on Facebook, and a some by text, phone, e-mail, Twitter and other chats. You guys are awesome, thank you for making me feel special and appreciated. I'm saving all your messages for those rainy days!

PaulaBoo // weheartit.com

Posted by Shamini on August 10, 2011 – 12:53 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Håper du føler deg bedre nå! Fint å bare kose seg hjemme med sin kjære også da Smile

 2. Ooh, Happy birthday Shamini.

  I hope you had a splendid day, and that you will get well..

 3. GRATTIS Smile
  Jag brukar också ha känslan av att falla då jag sover, mycket obehagligt Frown
  Jag brukar också för det mesta ha sleep paralysis och det är otroligt obehagligt Frown
  Sköt om dig
  Kramis

  • Tusen takk, Anna! <3 Jeg kan ikke huske å ha hatt den følelsen før, men det er utrolig ubehagelig ja.. Selv om det er noe jeg overhodet ikke unner andre, er det godt å vite at andre opplever det samme, at det ikke trenger å bety at noe er galt med meg. *KLEM*

 4. Koselig med rolig bursdag og god matSmile Ikke så koselig at du plages sånn med å sove.. Håpe det gir seg helt og ikke kommer tilbake..

  • Du kjenner meg, jeg trenger litt action. Wink I år føles det som om at vi bare har hoppa over bursdagen min, og det er litt kjedelig. Føler meg nesten snytt! Får ta det igjen etterhvert. Takk, det håper jeg også..

 5. Grattis med dagen igjenSmile
  Håper du får orden på søvnen. Det er viktig å sove godt…zzzzz..

  • Tusen takk, Line! Smile De siste nettene har vært normale, heldigvis. Jeg lurer litt på om det kanskje har vært kalktilkuddet den fordømte “ernæringsfysiologen” satte meg på? Jeg leker min egen lege, kuttet ut tilskuddet (snart to uker siden), og den siste uka har vært fantastisk sammenlignet med generell form siden oktober/november 2010.

 6. gratulerer så mye med dagen som var <3


Leave a comment

No trackbacks yet.