dysfunksjonell.no
9Aug/110

Paris Haul #3: Facials

Here's the third and final part of my "Paris Haul" series, and this time I've added just about everything else. I did also buy four pair of jeans, three t-shirts, a skirt, a hoodie and a jacket, but I didn't bother photographing any of those. Maybe some other time. Probably not. Anyway, below you'll find everything facial, a few tools and a couple of fragrances.

Since I'm very aware of having readers who couldn't care less about makeup and shopping, those of you who are interested will have to click "continue reading" for the juicy details, including pictures. And with this I conclude my haul. Grin

FACE, SKINCARE and OTHER

Urban Decay De-Slick Oil-Control Makeup Setting Spray · De-Slick in a Tube · Primer Potion: "Greed"

M·A·C Oil-Control Lotion · Green Gel Cleanser · Fix+ · Mineralize Charged Water Skin Hydrating Mist

NARS Blush/Bronzer Trio: Orgasm, Albatross, Laguna

Dior DiorSkin Nude® Natural Glow Fresh Powder Makeup: "040 Honey Beige"

M·A·C 128 Split Fibre Cheek Brush · 235 Split Fiber All Over Eye Brush · 234 Split Fibre Eye Blending Brush

Sephora Express Nail Polish Remover · Sephora Puffs · Sephora Nail Lacquer: "L49 Deep in Her Eyes" ·
Shiseido Eyelash Curler · The Body Shop Lip Butter: Sweet Lemon and Mango

FRAGRANCE

Aura by Swarovski · Dior Miss Dior Cherie

Photos © Shamini Thevarajah '11

Paris Haul 2011

Paris Haul #1: Nail Polish (nail polishes)
Paris Haul #2: It's in the Eyes (eyeshadow, liners and sets)
• Paris Haul #3: Facials (face, skincare, tools and fragrance)

Posted by Shamini on August 9, 2011 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Nice hauling! Enjoy your goodies, dear Smile I bought that Dior scent too, on my trip Smile

  • Thank you, sweets! I’m a little disappointed in the UD De-Slick spray as it did absolutely nothing for me, but I’m pleased with the rest. Smile How do you like “Miss Dior Cherie”? I love it when it’s been on my skin for a few hours, or even on clothes for several days (my jacket still has its fragrance from a trip to Galerie Lafayette).. Mmm!

 2. oh my, you have really been shopping, and some very nice stuff. Smile

 3. Wow, lots of goodies. The trio from Nars looks interesting… Of course, it was sold out at Sephora here last time I went. And I am waiting for the ‘split brushes’ from MAC to come back in stock too. Have you tried it yet? *the brush*

  • I felt a little bad for getting the trio since I already have Orgasm, Albatross and Laguna as separates or duos, but I figured it would be nice to have all three products in the same box – at least when going away. Grasping for justification here! Unfortunately I haven’t tried anything (apart from the De-Slick spray) yet, I haven’t been feeling too good, but I still have a small hope of going back to normal and getting my energy back..

 4. Mye fint du har kjøpt i denne posten også!
  Jeg har lurt på å kjøpe meg pudderet fra Dior, spent på hva du synes om det.
  Neglelakkfjerneren fra Sephora kjøpte jeg meg i sommer også. Funker bra!
  Nydelig flaske på Swarovskiparfymen.

  • Tusen takk! Innlegg om DiorSkin Nude® kommer etterhvert, tenker jeg. Jeg ble fascinert etter å ha sett anmeldelsen til MakeupGeek, og fant ut at jeg skulle teste – spesielt ettersom det er transparent. Swarovskien er kjempelekker! På toppen sitter en nydelig fasettert krystall, og flasken er dessuten mulig å fylle på. Fikk den av min kjære!

 5. Dronningen av shopping! Smile Fine kjøp snupp!

  • Huff ja, jeg vet ikke om jeg gjorde meg selv en bjørnetjeneste ved å dele det hele inn i fler innlegg. Tusen takk dog! Og ser du.. enda en “Orgasm”. Razz

   Skal vi ikke prøve å få tatt en kaffe eller noe lignende snart?

 6. Så mye fint! Trioen fra Nars så spennende ut Smile

 7. Hei Shamini! Vet ikke om du husker meg jeg, fra dragvoll..? Smile Snublet over bloggen din via en annen sminkeblogg. Så kul blogg du har, jeg må si jeg er imponert. Jeg er ganske ny i sminkeverdenen, så alt av tips er jo bra. Grin Særlig elsker jeg å høre fra noen som faktisk bor i Trondheim. Smile

  Men – over til det jeg skulle si. Har du testet ut skindinavias spray, som skal være noe i samme stil som Urban Decays De-Slick Oil-Control (untatt åttitallsfargene)? Jeg har den for fet hud, og den har funka knall. Jeg kan ikke bruke den hver dag, den inneholder alkohol, og huden blir for tørr etter en stund, men til hverdags burde den for normal hud kunne funke. Bare et tips hvis du ikke er fornøyd med den fra UD og vil ha noe slikt. Smile

  Ha en fin dag!

  • Hei Ingrid! Klart jeg husker deg. Smile Hvordan går det med deg? Tusen takk for hyggelig kommentar! Så koselig at du fant bloggen min, og ikke minst at du liker den! Du får bare spørre om du lurer på noe, så skal jeg svare deg så godt jeg kan.

   Jeg har ikke testet Skindinävia “No More Shine”, for jeg antar det er den du referer til, men jeg har hørt at det er nøyaktig samme sprayen som UD selger som “De-Slick Oil Control”. Nå har jeg ikke flasken min i nærheten, men jeg mener bestemt at Skindinävia er produsent for begge to, så da er det vel nærliggende å tro at det er samme produktet. Jeg forsøkte spørre Skindinävia på Twitter, men fikk et unnvikende svar jeg ikke ble spesielt mye klokere av. “De-Slick Oil Control” gjorde liksom ingenting for meg annet enn at den var deilig nedkjølende på en varm sommerdag, så det kjøpet var litt nedtur.

   Tusen hjertelig takk for tips uansett, om jeg får klørne i en prøve skal den definitivt testes ut! Grin

   Ha en fin dag du også, og så håper jeg du stikker innom igjen


Leave a comment

No trackbacks yet.