dysfunksjonell.no
4Jul/110

Skriblerier

Tidligere i kveld ble jeg minnet på bloggen jeg hadde på EnjoyDiary en gang for lenge siden. Det har gått sju år allerede. Jeg ble sittende og lese gjennom noen gamle innlegg, og jeg må innrømme at jeg ble flau. Var dette virkelig meg? En sutrete fjortis med knust hjerte? Jeg har alltid vært et følelsesmenneske, men det får da være grenser. Jammen godt jeg har blitt voksen siden den gang. La oss iallfall late som. Poenget mitt var igrunn bare det at å se disse gamle innleggene igjen vekket ønsket mitt om å skrive på norsk, så jeg bestemte meg for å opprette en ny kategori hvor jeg kommer til å skrive utelukkende på norsk. Disse innleggene vil bli ekskludert fra forsiden, men kan finnes igjen ved å klikke på menyen øverst - eller direkte i oversikten over kategoriene mine til høyre.

Det er ikke det at jeg sliter med å skrive på engelsk, jeg finner det som regel mye lettere enn å skrive på norsk, men jeg liker å skrive sånn som jeg tenker. Jeg syns jeg får en mye bedre flyt i det jeg skriver, og det setter et personlig preg på det jeg skriver, noe jeg ikke har fått til på engelsk enda. Det blir så korrekt liksom. Ugh, vanskelig å forklare hva jeg mener, men vi får se om det blir bedre nå som jeg igjen kan skrible på norsk uten å føle at jeg roter til bloggen min med forskjellige språk. "Bloggen" ja. Det har liksom blitt en blogg av det som engang var dagboka mi. Kanskje fordi jeg på generell basis har det bra? Jeg fester ikke lenger, jeg har kjæreste (samboer) og et sted å bo, jeg studerer ikke lenger, og jeg holder meg unna NAV så langt det er mulig. Da er det ikke mye igjen å klage på, og jeg har på ingen måte planer om å begynne å blogge om hva jeg spiser til middag eller hvem jeg ser ruslende forbi stuevinduene.

Jeg kommer fortsatt til å blogge om shopping, sminke og det som ellers har dominert bloggen min den siste tiden, på engelsk. Hvorfor engelsk? Fordi jeg har familie i det store utland, jeg har venner over hele verden og har av en eller annen underlig grunn klart å akkumulere engelskspråklige lesere som jeg faktisk ikke kjenner. Kanskje dette er en dum idé, men jeg velger å forsøke likevel.. så får vi heller se hvor lenge det varer denne gangen.

Posted by Shamini on July 4, 2011 – 12:06 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Du har vunnet en neglelakk på bloggen min Smile Send meg adressen din på mail/facebook/blogg!


Leave a comment

No trackbacks yet.