dysfunksjonell.no
23May/110

O·P·I Pirates of the Caribbean 2011

OPI Pirates of the CaribbeanSilver Shatter · Gloss & Skullbones · Stranger Tides
Mermaid's Tears · Steady As She Rose · Sparrow Me the Drama · Planks a Lot

Photo © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on May 23, 2011 – 12:52 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så kjipt at den var utsolgt, stacken mener jeg! Men er det slik at du har lyst på en kan jeg godt kjøpe til deg hvis jeg kommer over den igjen. Si fra! Jeg prøvde den med mixing medium, det var et klumpete disaster. Men med Mac Fix + på kosten var det en helt annen opplevelse. Som flytende metall!

    • Tusen, tusen takk for tilbudet! Jeg kjøpte aldri stackene fra Spring Colour Forecast, så jeg trodde oppriktig talt det var helt vanlige pigmenter. “Surf the Ocean” var veldig annerledes, så jeg skjønner godt at du kjøpte den umiddelbart – og dersom det er sånn at de ser ut som flytende metall med Fix+, ja.. så tirrer det nysgjerrigheten min enda mer! Er det noe jeg ikke kan motstå, så er det sminke som minner om flytende metall.

  2. silver shatter and black shatter are awesome!

    OPI Shatter

    Becca


Leave a comment

No trackbacks yet.