dysfunksjonell.no
10May/110

Life is good and summery!

Burberry Summer 2011The last few days have been wonderful! Nothing special has happened, but the weather has been absolutely gorgeous, and when the weather is nice I automatically feel great both physically and mentally. I wish we could have summer all year around. I really do. I'm not built for Norwegian winters. OK, so.. when I become a millionaire, I'm moving to the Caribbeans.

Speaking of the Caribbeans, or not really, we went to the movies on Sunday to watch the newest "Fast & Furious" movie. Yep, I absolutely love the whole lot of them, and I'm not afraid to admit that Paul Walker has most of the blame. He's the one actor I've had a crush on for as long as I can remember. Remember my post for a Christmas a while back? No? Let me refresh your memory, take a look here. No, I still don't believe in Santa. Imagine that. It's been seven years, and I still have the hots for Paul Walker. I'm quite sure it's healthy to have a Hollywood crush. But let's return to the Caribbeans, if I manage to tear myself away from Mr. Walker for a second. We have tickets to see the new "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" when it premiers on May 18th! This is another movie series I'm a big fan of, and I might have a tiny little crush on Captain Jack Sparrow as well. The character, not Johnny Depp. I was a little bit bummed when I realized it was tickets for the 3D showing, but what the hell.. another thing to look forward to in the near future.

We've been at Trondheim Torg a couple of times this week, and today we walked there for the first time this year. I don't really like going there when I'm broke, I always find something I just have to have, which is a little distressing when I don't have the money for it! Now, since I found a little cash when I went through my wallet yesterday I purchased the new limited edition fragrance by Burberry called "Summer for Women" (notes: pomegranate, orange, green leaf, rose, freesia, lily, cedar wood, sandalwood, white musk) at Cubus. Why there? Because it was 51,- NOK cheaper there than at Esthetique. "Summer" is a light, fresh fragrance which takes be back in time, to a time when I was young, innocent and completely free of care. It makes me happy, and I love having the scent of it around me.

I've never really collected fragrances. I'm kinda picky and tend to stick with the ones I really like, but checking out the testers at Esthetique has become my new hobby. I smelled three different fragrances from Clean, didn't like any of them, hated the new scent from Escada, but ended up trying on the new Dior "Miss Dior Cherie" (notes: italian mandarin, egyptian jasmine, patchouli) just for fun. Oh, the Eau de Perfume, that is. Funny enough I didn't really like it at first. It felt a little too strong and overpowering for my liking, but somehow it grew on me. I accidentally sprayed a little on my scarf when I tested it, and I haven't been able to stop sniffing the spot where "Miss Dior Cherie" still is very much noticeable, several days later. I've decided to splurge on it, but not before I'm at a tax-free store or in Paris.

56 more days! Life is good, and I smell delicious! Grin

Photo: "Summer for Women" by Burberry

Posted by Shamini on May 10, 2011 – 10:26 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Moro at du ogsaa blogget om parfyme idag! Haha.. Forresten, av CLEAN vil jeg anbefale at du sprayer Clean Ultimate pa handleddet, lar det hvile noksaa lenge og sniffer. Jeg syns den er den aller beste av Clean serien. Jeg testa Clean for men idag og tror kanskje jeg maa ha den selv, den faar en slags undertone av babypudder/deilig barbie dokke plastikk hode, hvis du skjonner hva jeg mener?? Vel, uansett, Den du kjopte har jeg faktisk vurdert selv. Den er god!

  • Vet du, jeg stod faktisk på Cubus idag med Clean Warm Cotton i hånda. Den var ikke blant de de hadde på Esthetique, og denne likte jeg faktisk. Kan hende jeg må plukke med meg den minste flaska. Clean Ultimate har jeg ikke sett her? Skal sjekke den ut om jeg kommer over den, kanskje de har den på tax-freen på Kiel-ferga. Av en eller annen syk grunn skjønner jeg nøyaktig hva du mener med “babypudder/deilig barbie dukke plastikk hode”.. Grin

   Forresten, om du er innom et parfymeri igjen snart, kan du være en engel og høre om de kanskje har en prøve av Dior Miss Dior Cherie (eau de perfume) til meg? Jeg har spurt fler, men det virker ikke som om at den er den enkleste å få tak i..

 2. Miss Dior Cherie har jeg, og jeg liker den veldig godt. Smile Fin sommerduft!

  • Hjertelig takk for tips! Smile Jeg er generelt skeptisk til alle slike sider som ikke er offisielle, men såvidt jeg kan skjønne etter å ha googlet litt, så ‘dekanterer’ (kan man si det på norsk?) de flasker. Selvsagt en temmlig dyr løsning, men veldig kurrant om man bare vil ha litt.

 3. 55 days! WOOOO! Grin I’m anxiously waiting with you, my love! Smile

 4. Hei !! Har du prøvd Deborah Lippmann neglelakker? Isåfall hva syns du og hvilke har du? Jeg fikk med meg hjem 4 stk i dag… og jeg bare elsker dem! Enda jeg ikke er så begeistret for glitterneglelakker Grin

  • Jeg skrev nylig om tre Deborah Lippmann neglelakker en god venninne kjøpte for meg fra USA: “Lady Sings the Blues”, “Ruby Red Slippers” og “I Know What Boys Like”. Jeg har ikke fått prøvd dem enda, men jeg skal. Smile Hvor kjøpte du dine?

 5. Jeg fikk broren min til å handle dem til meg da han er i Oslo hver uke (verdens snilleste bror!) Grin Boom Boom Pow (utrolig nydelig!), P.Y.T – Pretty Young Thing, Today was a Fairytale (veldig fornøyd med denne også!!) og Happy Birthday. Nå har jeg Boom Boom Pow på hendene og Today was a Fairytale på tærne. De ser så utrolig sofistikerte ut. Elsker dem Wink

  • For en snill storebror du har! Send meg gjerne bilde, om du kan? Jeg kunne tenkt meg “Happy Birthday” og “Marquee Moon” selv, men jeg er så veldig flink til å handle og deretter putte i en skuff.. må lære meg å bruke det jeg kjøper! Razz

   Jeg lurte på om jeg skulle stikke innom Carma en dag, men 170,- for en neglelakk er uaktuelt.. da handler jeg heller fra USA altså. Smile

 6. De selger dem forresten på Carma her i Trondheim, men der er de jo mye dyrere enn i Oslo bl.a. 170 kr pr stk

 7. Mine negler er langt fra fotogene, men Scrangie har litt mer på enn det jeg har på sine bilder – men her er en link – http://www.scrangie.com/2011/01/deborah-lippmann-holiday-2010-shades.html. Jeg er vel en mellomting mellom Camilla Pihl – http://camillapihl.no/2011/05/12/today-was-a-fairytale/ og Scrangie.

  • De to lakkene ser enormt kule ut på neglene! Jeg er heller ikke den helt store glitterfantasten, men noen neglelakker er utrolig kule til tross for glitter (jeg hater å fjerne glitterlakk). Katy Perry-lakkene for eksempel, de rocker!

 8. Hvis jeg ser en prøve skal jeg nok samle inn en til deg!


Leave a comment

No trackbacks yet.