dysfunksjonell.no
4May/110

Illamasqua Skin Sketching

"Ever since the 1940s, when Greta Garbo picked up her black pencil and created the iconic illusion of depth on her eye socket line for the Hollywood cameras, make-up users across the world have searched for the tools and technique to create that show-stopping moment.

Modern lives are bound in an endless chain of time constraints, practicality, and tiny clutch bags, which conspire to make the luxury of make-up application before, during or even after work an endless challenge. Therefore, the Illamasqua School of Make-Up Art, a hub of unbridled creativity, has developed a simple yet brilliant solution to tick all the boxes of time, practicality and space saving – the Skin Sketching Technique.

Skin Sketching enables you to define, contour and highlight your face all using Illamasqua Medium Pencils. Choose from the two categories of neutral or vibrant tones to create a wide range of looks, from subtle contouring to bright graffiti for your eyes! With the Medium Pencil’s, blendable, long-lasting creamy formula, that glides on effortlessly, this innovative technique will take you from boardroom to bar in minutes."

Buy them here for £13 a piece!

Illamasqua Medium Pencils: Neutrals

Illamasqua Medium Pencils: Vibrant Tones

Photos and information: Illamasqua

Posted by Shamini on May 4, 2011 – 6:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Høres interessant ut, har du prøvd ut? Jeg får SUPER haul fra Sephora neste uke, det ligger i en pose og venter på meg i London. Gleder meg!!

  • Nei, jeg har ikke prøvd dem enda, men jeg regner med at jeg kommer til bestille et par-tre stykker. Beklageligvis har Illamasqua mange flotte farger som jeg ikke kan bestille siden jeg er utenfor EU. Sabla irriterende!

   Ooh! Haul! Hva har du handlet? Gleder meg til å høre mer! Grin

 2. Si ifra hvis jeg kan hjelpe deg, vi har jo en Illamasqua butikk i London vettu. Har faktisk ikke vært inni der ennå. Og haulen min er alt fra deilige sommerparfymer, øyenskyggepaletter til blush og Dior lipsticks! Følg med på bloggen, kommer nok til å gjøre ett innlegg om det snart.

  • Tusen takk, snille du! Har du prøvd noe av Illamasqua? Du burde absolutt ta turen innom der, jeg blir bare mer og mer fan etterhvert som jeg prøver produkter fra dem. Jeg håper det blir en tur til London etterhvert, og da skal jeg innom!

   Haulen din høres kjempespennende ut! Når jeg ikke har penger til å haule selv, er det ingenting som er bedre enn å se hva andre hauler. Skal følge med.

 3. Glemte å svare på denne her jeg… Ja, jeg har Illamasqua ting. Har en quad med liquid metal i sølv, gull bronze og kopper. Har ikke brukt den så mye men fargene er veldig intense. Også har jeg en flytende eyeliner som har en syk staying power. Den kommer seriøst til å overlever verdens undergang liksom, haha. Ellers har jeg vel ikke noe annet…. Men jeg anbefaler eye liner! Den er veldig bra. Litt dyr.

  • Liker du Liquid Metal paletten da? Jeg kjøpte aldri noen av palettene, men har fler av dem i full size. They are truly mesmerizing! Eyelineren, er det en Precision Ink? Jeg har tre av dem, og liker dem utrolig godt – spesielt “Alchemy” som er i gull. De minner endel om de M·A·C lanserte i Fabulous Felines, men jeg syns Illamasqua sine lager finere strøk.


Leave a comment

No trackbacks yet.