dysfunksjonell.no
8Apr/110

I heart MyUS and US Unlocked

Mr. DHL made my day a lot better by calling me up early this morning to tell me he'd stop by later on to deliver a package for me. It wasn't that exciting as I hadn't gone completely overboard this time. It contained my M·A·C Jeanius haul + both blushes in "Overdyed" (bright magenta) and "Pink Cult" (midtone dirty neutral pink), the M·A·C Pink Power MSF from Wonder Woman, M·A·C Gotta Dash! (pale clean coral) from Sheen Supreme, some bottles of PocketBac® and a few drugstore items.

I recently found out that I could order from Drugstore, something I've been wanting to do for a long time, so I ordered the items listed below. It's quite weird that we have most of these brands in Norway, but not these particular products - at least not as I know of, and several of the items on my list are highly praised among my fellow American makeup addicts. I paid a total of $40 or about 217,- NOK with today's exchange rate.

 • Maybelline Great Lash Clear Mascara for Lash and Brow
 • L'Oreal HIP Bright Duos Shadow in "224 Showy"
 • L'Oreal HIP Color Rich Cream Eyeliner in "945 Teal"
 • L'Oreal Lineur Intense Felt Tip Eyeliner in "960 Carbon Black"
 • Chapstick Classic Lip Balm SPF 4 in "Cherry" and "Spearmint"
 • Chapstick Medicated Skin Protectant/External Analgesic Lip Balm
 • Nivea Lip Care in "Milk & Honey" and "A Kiss of Shimmer"

There won't be a lot of hauling to read about for a while now, I need so save up for our upcoming trip to Paris. I have to have at least a little money to spend in Sephora (where I can use my black membership card), M·A·C, Galeries Lafayette and wherever else I feel the need to splurge a little. Wink

Posted by Shamini on April 8, 2011 – 5:39 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg kjøpte Golden Lariat MSF og det var en kortvarig glede Wink – Elisabeth fikk tak i den og må til og med ha den med i senga om natta (og i barnehagen der den må ligge sammen med smokken…).

 2. Hei! Alt er bra med oss ja Smile Elisabeth har selvfølgelig snudd om litt på soverutiner i påska, så det har blitt lite søvn. Enn du da?

  • Så fint å høre. Smile Soverutiner er oppskrytt! Jeg har det helt greit egentlig. Formen har bedret seg mye, selv om den i det siste har vært litt vrang igjen. Var i Steigen i en uke som du sikkert vet, og til helga reiser vi på hundeutstilling. Smile Vi får gjøre alvor av å sees igjen snart?

 3. Jaaaa Smile vi skal flytte i helga, bare ned en etg men etter det gjerne uka etter for da er mamma her Wink kan jeg møte deg!! Jeg kjøpte noen scott barnes blusher på strawberrynet for en uke siden eller noe og fikk dem i dag. 63 kr for 3 blusher og de er superfine. Bare et lite tips Wink Jeg må få se sminkesamlingen din!!!! <3

  • Jeg tør ikke love noe, ettersom formen min er ganske variabel for tiden, men send meg en melding? Smile Skal til Sunndalsøra i helga med hundene. Uansett, rop ut når du har tid. Smile

   Scott Barnes har jeg aldri vært borti faktisk? Strawberrynet holder jeg meg personlig unna, siden folk har fått fake M·A·C derfra – og da blir jeg automatisk veldig skeptisk. Jeg fikk to Tarte Amazonian Clay blusher i posten selv idag, gleder meg til å teste dem ut! Når det gjelder å vise frem samlingen min er jeg litt skeptisk, jeg har ikke fått organisert skikkelig enda – og alt er dessuten på soverommet! *sukk* Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.