dysfunksjonell.no
6Apr/110

Paris Adventure Extravaganza 2011

This is me being happy and optimistic, a sure sign of feeling better. Summer's approaching slowly, but surely - and we've been talking about this year's vacation for a while already. Our road trip to France last year was such a success that we decided to do a rerun of the whole experience this year too. July is the month, and I'm already super excited about everything! I just love having something grand to look forward to, even though I'm probably the most impatient being on this planet..

So far we don't have any special plans for this year's trip, but we're gonna (st)roll down Champs-Elysées, enjoy many a cup of coffee at Starbucks, eat French pastry and go shopping. I'm gonna soak up lots of glorious sun, get a nice tan, and wear light clothing as t-shirts and plaid skirts! I'm also thinking about booking a makeup session at M·A·C Pro, and we really want to go see all the things we were unable to last year because of the stupid wheelchair battery charger.

I feel like squealing and dancing around! Is it July soon? Is it? Is it? Grin

Photo: Dreamstime.com

Posted by Shamini on April 6, 2011 – 12:33 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Saa goy! Er det bare deg og kjaeresten eller? Blir det ny runde paa Sephora? (DUH) Lurer faelt paa hva du skal hamstre med deg pa Mac Pro Smile

  • Det er kjærestetur ja! Grin Jeg kan nok ikke se bort fra at det blir både en og to turer på Sephora, den var tross alt ikke så voldtsomt langt unna hotellet. Wink I skrivende stund har jeg ikke planer rundt shopping M·A·C Pro, jeg har bare lyst til å ta en sånn 1,5 times makeup konsultasjon eller whatever der – kan kanskje lære noe nytt og spennende?

 2. Åh, du vet, hadde vi bodd nærmere så kunne jeg tatt en konsultasjon på deg jeg! Jeg har nok en gang vært på Mac i helgen og lagd “sminkeprogram” for en venn av mor. Det skader ikke at jeg har Mac Pro kort lda liksom…Moro å hjelpe folk som ikke har peiling (selv om jeg tror kanskje du har mer peil enn meg på det meste). Uansett, det er veldig tilfredstillende. Folk vet jo ikke hvor skjønne de har potensiale til å være og de blir alltid super glade og stolte når de ser det.

  Men Sephora ja! Jeg har en venn som dro til USA idag faktisk, og han vil alltid at jeg skal skrive liste over sminke jeg ønsker meg når han skal ut og reise. Slitsomt gett Razz

  • Om du noen gang har tenkt deg til Trondheim, så håper jeg du har tid til å treffes, om så bare for å skravle litt! Jeg har et håp om å komme meg til London etterhvert, og da skal jeg si fra. Jeg er helt sikker på at du kunne lært meg en hel masse! Jeg er god på teori, men slett ikke like flink i praksis – så jeg hadde ikke sagt nei takk til en konsultasjon med deg. Skulle gjerne hatt M·A·C Pro kort selv, men nå som jeg ikke studerer lenger har jeg iallfall ingen grunn til å søke. Oh well.

   Det er magisk å ha venner som tilbyr seg å handle for en når de reiser utenlands! Det er ikke alltid jeg er like komfortabel med å takke ja, men hadde det ikke vært for fantastiske venninner hadde samlinga vært betraktelig mindre innholdsrik. Og vil du ha noe fra Frankrike, må du endelig si fra! Wink

 3. Finally! I’m so happy for you babe, and so glad to see you in good spirits! I’ll join in with the cheering Grin Now all you have to do is survive your impatient… ness. I’m sure that’s a word Smile

  • Thank you so much, darling! I’m really happy nowadays, smiling and looking forward to better weather, summer, happenings and life in general. I’m forever grateful for all the times you and Fieran kept my head above water when I was really down. When I managed to survive this past fall and winter, I’ll manage to survive my impatientness.. too! Grin I love you dearly, sweetheart.

 4. Aww, you’re too sweet. I’m so glad me and Fieran could be of some use to you! Smile Love you too, babe! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.