dysfunksjonell.no
5Mar/110

More Toxic Nature!

Illamasqua Toxic Nature

Today Mr. Postman dropped off a black box from Illamasqua, and once again I was quite surprised to receive a package from them. As I opened it up I couldn't avoid letting out a little squeal, as I found four items and a mixing palette from their upcoming collection Toxic Nature inside!

I received two of their new Cream Pigments in Emerge (peach) and Delirium (rosy taupe), a Nail Varnish in Radium (acidic lime shimmer) and a Precision Ink in Glister. I don't know what to say! I feel like she who sends me these packages really know me, because I always get the items I like the most. Unfortunately it's pretty much impossible to capture the shimmer in Radium, but it looks nothing like anything I've seen before, and it's truly a special color. I'll post pictures of Radium on my nails as soon as I'm up to it!

Illamasqua Toxic Nature

I'm pretty sure I'll be adding more items from Toxic Nature to my own collection when it's launched, as I really, really like these Cream Pigments and how you can use them for several things, and I'm unable to resist the gorgeous orange lipstick and matching lipgloss.

Feeling intrigued? Read more about Toxic Nature here.

Photos © Illamasqua & Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on March 5, 2011 – 1:17 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ännu en helt otroligt underbar promo bild Smile
  Produkterna ser helt underbara ut, speciellt Emerge (älskar persiko färgade saker) och Radium Smile
  Delirium, även fast jag älskar namnet, påminner mig om något jag redan har… men det ser underbart ut för det Smile
  Kram

 2. Kampanjen har jo helt råe bilder! Litt vemmelige, men jeg syns fargene er flotte.. De kremskyggene er fine, men jeg prøver å la være for denne gangen.. jeg har jo alle paintpots og smudgepotsene jeg trenger for en stund fremover. Du, forresten, jeg har åpnet Ebay butikk til sminka mi. Har ikke planer om å selge Barry M ennå, men jeg sier fra om jeg gjør det altså. hehe. Jeg kan tenke meg at det er noen farger jeg kan kvitte meg med. MEN VI FÅR SE! Smile

  • Syns du de er vemmelige altså? Jeg tror jeg har utviklet en “thing” for Illamasqua og deres utenom-det-vanlige promobilder. Fargene er flotte ja, jeg er helt enig. Jeg var innom eBay-butikken din isted og jeg skal prøve å huske å sjekke den jevnlig! Må innrømme at jeg er veldig spent på hva du legger ut. Wink

 3. Vel, jeg har hvertfall planer om å legge ut mer utover uka. Det er mye billig sminke, men det er vel noe som er mer interessant også. Tror kanskje jeg kvitter meg med noen av Sleek palettene… (men du har jo alle uansett, så jeg vet ikke hvorfor jeg engang nevner det!) Jeg vil bare minimalisere litt.


Leave a comment

No trackbacks yet.