dysfunksjonell.no
4Feb/110

M·A·C Wonder Woman

MAC Wonder Woman 2011Don't you just love it when you suddenly remember that you actually have money you had forgotten all about? I do. For I suddenly remembered that I had actually put away some money so I could do some shopping when M·A·C launched their newest collection Wonder Woman a couple of days ago, and I was very happy to see that nothing had sold out by the time I got around to ordering. I didn't get much though. I wanted all three palettes, but since most reviews seemed to be bad in one way or another, I ended up getting only Valiant of the three - and I'll be happy to admit that I decided on Valiant solely because of the look Temptalia did. I'm sure all four of these colors are dupable, but think the packaging is kinda cool.

In addition to the Valiant quad I also ended up getting Russian Red (intense blueish red) lipstick, Wonder Woman (bright red with soft pearl) Lipglass and Mighty Aphrodite Blush Duo. Funny thing is that M·A·C super-sized the Wonder Woman Lipglass, so it's a stunning 10 grams (or 0.37 US oz) as opposed to the regular 4.8 grams (or .17 US oz). A bit over the top if you ask me, but the color looks absolutely stunning. I decided to order Russian Red, despite of it being blueish red, since Temptalia wore it beautifully and says that it looks stunning on light to dark, cool to warm. Jo is also sporting it here topped with Wonder Woman, and I love these red lips on her. I'm well aware of the fact that I cannot use blueish reds with my warm skin tone, but I'm taking my chances with this one. Temptalia also says that it looks orange-based when she wears it, and judging by her picture I agree. Crossing my fingers! Russian Red is a permanent lipstick, but I wanted the Wonder Woman edition.

Looking forward to receiving a visit from Mr. Postman DHL!

Photo courtesy of Temptalia

Posted by Shamini on February 4, 2011 – 11:19 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Packaginga her må være noe av det beste på lenge…! men spørs om jeg kjøper, har veldig lyst på paletten med rosa tonene da… mmmm

  • Jeg tror nesten jeg må si meg enig med deg. Ja, Defiance ser kjempefin ut, og det er den eneste av de tre palettene som ikke har en “repromote”, men jeg må innrømme at jeg ble litt “skremt” av alle de dårlige anmeldelsene.. den grønne kunne jeg likevel ikke motstå. Fortell meg om du bestemmer deg for å handle da! Wink

 2. Definitely think you made some good choices! Hope Russian Red will suit you Smile I’m a tad bummed I couldn’t get anything, but I’ll be excited on your behalf instead Grin

  • Thank you, sweetie! I hope Russian Red will suit me too, it looks so good on both Temptalia and Jo, but you never know. Please tell me why I’m looking for more red lipsticks? Wink You never know what time will bring, I’m sure you’ll get your hands on the items you want sooner or later. Smile

 3. I love the packaging Smile I loved the venomous villains packaging too. Well at first I was like Meh, but then it grew on me Smile Funny that I have anything to say about that since I dont even have access to MAC Smile oh well
  I have seen many reviews of MAC Wonder Woman, and I really love the lipglosses, lipsticks and blushes Smile Oh and the mineralize skinfinishes that they had… Im happy for you that you could get something from the collection… out of all the reviews Ive seen, it seems like an awesome collection Smile

  Hugs

  • I didn’t know what to think about the packaging for Wonder Woman at first, but now I think it’s kind of unique and cool. Venomous Villains on the other hand I never liked, I think they could have done so much more out of it, instead of making it look tacky and cheap. I’m sure I’ll write a little something about the things I decided to get when I get them. Smile *hugs*

 4. I think they made more effort for Wonder Woman than Venomous Villains – at least they didn’t just stick a sticker on it.

  I think the collection is cool – but I’ve become picky with e/s these days Smile

 5. I agree, but I’m one of those who think that Venomous Villains would have looked a lot better with the artwork/sketches on the actual packaging as well.

  Have you become picky after Inglot, or just in general? I still need my M·A·C fix, although I would have skipped these quads if it hadn’t been for Temptalia’s gorgeous look. Perfect for brown eyes! Smile

 6. Jeg har bestilt Wonder Woman lipstick og den røde lipglassen idag. Oohoooo. Jeg har Russian red fra før av, og den er faktisk veldig ålreit altså. EN av de bedre rødfargene fra MAC spør du meg. Jeg tror du må slå fra deg det med hooker looken, er man gjennomført i resten av trynet så ser det killer ut på, jeg tror du vil kle den!

  • Kjære deg, jeg vil gjerne styre unna hooker-looken uansett om den er gjennomført eller ikke..! Wink Du er varm, ikke sant? Om du kan bruke Russian Red, så kan helt sikkert jeg også – jeg har iallfall tenkt å prøve. Blir jeg seende ut som om at jeg skal “work the corner”, så sender jeg deg bilde, jeg lover. Grin

   Hvilken av leppestiftene kjøpte du? Jeg har egentlig veldig lyst på Heroine, men jeg tviler på at jeg ville brukt den, så da fant jeg ut at det var best å la være (dette er meg når jeg er fornuftig). Gleder meg enormt til å få den røde lipglassen!

 7. Jeg kjøpte Russian red, pga pakninga, har den jo fra før. Jeg syns den Marquise d er fin, men jeg har nok nudes fra før av. Jeg bare elsker nudes tydeligvis. Er ikke så fan av Heroine, sånne farger eier jeg ikke engang! Herregud, jeg så en kolleksjon på netter som var i november og gikk meg HUS FORBI. Den Marcel Wanders serien. Så en fin look fra den, men jeg er sikker på at det fins fine dupes. Det var en knæsj fuschia rosa ls med gull glitrete gloss over, tror det var temptalia. mmmmMMmm. FORNUFTIG ER DU!

  • Doh.. haha, enda godt jeg ikke er alene om å være gal. En venninne kjeftet på meg fordi jeg valgte å kjøpe Wonder Woman Russian Red istedet for å kjøpe den permanente utgaven av den. Selvfølgelig ble det WW versjonen!

   Nudes er flott, kom gjerne med tips om fine farger (så lenge de ikke er for lyse). Jeg har en hel haug, og favoritten så langt er Peachstock. Marcel Wanders kjøpte jeg ingenting fra, den fanget aldri oppmerksomheten min. Komboen til Temptalia var Gesina l/s og Mary l/g – hadde jeg sett den da Marcel Wanders var tilgjengelig hadde jeg helt sikkert kjøpt begge to. Nydelig!

   Aaw, takk! Kan du si det en gang til? Grin

 8. I think it’s more in general. I have little patience to work with chalky textures and only seem to buy stuff if I’ve read good reviews about them Smile

  Temptalia’s green look is definitely beautiful and like I’ve said – will suit you wonderfully. *HUG*

 9. OK! Jeg fikk Wonder Woman sakene mine igår! Jeg fikk Wonder Woman lipgloss, den røde vett, den lukter som tutti frutti lypsylen man fikk på 90-tallet! Jeg elsker den lukta. Fikk også RUssian Red, innpakningen er knall. Tør vel egentlig ikke bruke den, så fin er den. Fikk også en powder blush, den rosa. Jeg tror faen meg jeg må begynne å blogge igjen, jeg har jo ingen å fortelle det her til jo…

  • Ooh! Kult! Mine har ankommet den amerikanske adressen min, men jeg må vente litt før jeg bestiller pakke derfra. Når du er så fornøyd, så gleder jeg meg enda mer til jeg får mine! Jeg syns absolutt du burde begynne å blogge igjen, men hvis det ikke frister er du mer enn velkommen til å komme hit og fortelle meg det istedet. Jeg er lutter øre! Wink

   Når det gjelder Peacocky har jeg fortsatt ikke hatt et svakt øyeblikk, og har klart å holde meg unna alt sammen. Jeg satser på å fortsette med å motstå akkurat den kolleksjonen, men fortell gjerne mer. Wink Jeg ryddet i sakene mine for noen dager siden, og fant ut at jeg egentlig har altfor mange leppestifter og glosser – jeg må begynne å bruke dem før de blir ødelagte…

 10. Jeg kjøpte også 4- F I R E- lipgloss fra Peacocky collection. De er veldig fine altså. Nysgjerrig nå?

 11. Shamini! Jeg er overbegeistret for Peacocky kolleksjonen… Syns du burde får med deg noen av godsakene derfra før de er borte Wink – Eller overpriset på ebay Razz

  • Åh, jeg vet, jeg vet. Jeg har kjempelyst på fler ting fra Peacocky, men jeg har bestemt meg for å stå over den kolleksjonen, og nå har det nesten blitt en prinsippsak. Jeg er ikke så rent lite stolt av meg selv måvite! Wink

 12. Enig, øyenskyggene var egentlig veldig fine, men jeg føler bare at jeg har for mange fra før av. Lipglossene er lekre, “formulaen” er mye lettere og ikke like seig som en lipglass. Jeg har laget meg ny bloggadresse, jeg kommer til å unveil it soon. bra norsk gett.

  • Ingen fare, du spammer ikke! Takk for linken, jeg skal oppdatere linkene mine. Smile Skal du skrive om lipglossene fra Peacocky etterhvert? De høres veldig interessante ut, jeg får jo helt panikk om glossen er seig. Razz

 13. Ja, jeg kommer nok til aa skrive om de snart. Vi faar se hva som skjer utover helgen!


Leave a comment

No trackbacks yet.