dysfunksjonell.no
28Jan/110

Tiffany & Co. Heart Key

Tiffany & Co. Heart KeyMr. UPS came with a delivery for me today, a delivery I've been very anxious to receive. I almost went crazy when the Germans decided to keep it in Koeln for four whole days before moving it on to.. another city in Germany! Thankfully they kept their word, and it was safely delivered at my doorstep today. The package held a Christmas present from Øyvind, my very own Tiffany & Co. Heart Key!

I usually find it kind of hard to imagine what something in a picture will look like in real life, so I was a little unsure if this key would be a good size for me. I'm not the kind of person who wears overstated jewelery, so I didn't want it to be too long, but I didn't want it to be so small it would disappear either. It measures 2" or 5.08 centimeters, and it's just perfect. When I went to order it I discovered that you could choose to have it engraved - by hand - with initials of your choice, so Øyvind told me to go ahead and have it done. I can honestly say it's the most precious necklace I own, and I absolutely adore it.

Tiffany & Co. Heart Key

Thank you so much, my sweetheart, for this gorgeous gift.
I'll keep it close to my heart forever. I love you, Øyvind! Heart

Photos © Shamini Thevarajah '11

Posted by Shamini on January 28, 2011 – 9:31 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Åååh, så heldig du er!! Denne har jeg ønsket meg i evigheter!! Bestilte du den rett fra Tiffanys eller hvordan gjorde du det? Gratulerer med megafint smykke!!

  • Tusen hjertelig takk, jeg er superfornøyd med det – det er helt perfekt. Smile Nei, nå skal du høre.. Tiffany & Co. ønsker tydeligvis ikke kunder i utlandet, og gjør hva de kan for å stoppe “eksport” av smykkene sine. Jeg forsøkte med MyUS først, hvilket ikke fungerte, men da jeg bestilte via US Unlocked fikk jeg omsider den fine turkise esken min tilsendt.

 2. So gorgeous! I hope you’ll wear it tomorrow Grin

 3. Aaw that is such an adorable necklace Smile Im sure it looks amazing on you hun Smile

 4. Utrolig at de ikke bare kan sende til Europa da!! Men bra du fikk tak i det. Smile Vurderer å droppe noen sterke hint til mannen i anledning bryllupsdag til sommeren hehe. Grin

  • Ja, du kan så si – jeg tror det handler om eksklusivitet eller noe. Tåpelig uansett! Jeg syns absolutt du skal hinte til mannen din, de har så utrolig mye flott.. jeg vil gjerne ha alt. Wink

 5. This is beautiful – and after seeing it on you in person Wink I have to say it looks really good on you.

 6. Åhh *vil ha*
  Heldig du er altso Grin Ønsket meg Tiffany smykke lenge Grin

  Men litt out of topic;
  Er det greit at eg linker til deg hvis noen lurer på det om Myus, at de kan høre med deg fordi det virker som om du har mye peiling på slik “adresse i usa som sender til Norge” ( eller hva en skal kalla det) ala MyUs,Jetcarrier o.l. Smile
  ??

  Jeg fikk spm om Myus i sted og eg sa hun sku høre med deg, men så kom eg på at eg må høyra om da e greit for deg at da kjem folk å masa Smile Razz

  • Jaaa, det skjønner jeg godt, og det var i aller høyeste grad verdt pengene (selv om det ikke var mine penger da). Et nydelig smykke, og min absolutte favoritt blant alt jeg eier av denslags. Grin

   Det er overhodet ikke noe problem at du linker til meg om folk spør om MyUS. Jeg kan ikke garantere at jeg kan svare, men jeg kan iallfall gjøre mitt aller beste! Jeg trodde jeg hadde skrevet et innlegg om dem, men jeg fant ikke noe så jeg kan jo kanskje gjøre det også etterhvert. Om jeg har så mye peiling vet jeg nå ikke, men jeg har brukt dem en stund (det har etterhvert blitt mange pakker fra “uniten” ja), og jeg gjorde endel research før jeg bestemte meg for å bruke MyUS. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.