dysfunksjonell.no
24Jan/110

Inglot Cosmetics

Inglot Cosmetics: MumbaiWhen I look at pictures from an Inglot store, I quite sure that this must be what it's like to die and go to heaven! At least for a makeup addict like myself. I'm a sucker for colors, and I would absolutely love to go to an Inglot store myself. I'm not sure I'd ever come back out. The nearest Inglot is in Copenhagen, Denmark - and I want to go. I've never really been to Denmark, just passing through, so shopping at Inglot would be a glorious experience!

Now that I've seen, read and heard so many people raving about Inglot Cosmetics and their ingenious Freedom System I wanna try them out myself - but how the heck do one choose between their 158 colors? I've been googling swatches, and I've added some must-have colors to my list, but it would be so much easier to actually swatch them in-store myself. Why don't we have Inglot in Norway? I mean, I'm sure it would cost a small fortune like most makeup do here, but at least I'd be able to swatch them and thereby choose my colors with ease.

They have round shadows (1.8g or 0.06 US OZ) and square shadows (2.7g or 0.09 US OZ), so you can choose which ones you want and design your very own palette. I'm in love! The palettes have see-through lids, so you can easily see which colors it contain, and they also have a magnet in each corner making them stackable. These Freedom palettes come in four sizes: 2, 4, 5 and 10 slots - where the biggest palette costs $50 including the eyeshadows of your choice. As far as I've understood it can be a bit tricky to get an eyeshadow out of the palette once placed, but I don't really care about that. Details, details - just let me get my hands on a few of those palettes already!

Thanks to the wonderful Makeup Fairy and her lovely Makeup Fairy Man (you know who you are Heart ) my little colorful fantasy is coming true! The two last weeks I've been looking up swatches, comparing pictures, looking them up on Inglot's website to narrow my want-list down to 10 colors. I decided on a 10 slot Freedom palette, square shadows, and believe me when I say it was damn near impossible to choose just 10 colors. Well, let's be honest. I couldn't decide, and ended up with 15 shadows in total. I'm super anxious to swatch them, try them out, play with them and wear them, you have no idea!

I'll post pictures and more information about my two precious Inglot palettes next week. Grin

Photo: Inglot Cosmetics Mumbai © IndyaBeauty

Posted by Shamini on January 24, 2011 – 11:05 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Har en Inglot i London og faktisk. Kjøpte concealer palette med 3 stk, men har ikke brukt den så mye. Vet ikke hva jeg helt syns om kvaliteten, men fargene er fine!

  • Ja, du kan tro jeg har lyst til å besøke den, men det blir nok ikke før til neste år. Jeg har en plan om å komme meg på IMATS 2012, så kryss fingrene! Concealer fra Inglot har jeg ikke hørt noe særlig om, men folk snakker jo om øyenskyggene deres som om at de skulle være det mest magiske på jord – både farge- og kvalitetsmessig. Du må sjekke ut neste gang du er på sminkekjøret! Og så må du gjerne si fra om du skal innom der, og har lyst til å fungere som “personal shopper” for en viss “addict” i kalde Norge. Wink

 2. Det skal jeg gjøre vet du! Jeg har vært ille flink i det siste, ikke kjøpt meg masse ting hele tiden. Kan godt hende jeg stikker innom der snart.

 3. wow thats lovely Smile show us your palette soon Smile

 4. Jeg har en inglot øyeskygge og jeg er ikke imponert.

 5. Im so happy for you Smile
  Inglot is a brand that I have been dying to try for the longest time too Smile
  I have seen so many great reviewa about this brand and I would also have a real hard time to choose only ten colors Smile
  I am almost 100% sure that it would end up like it did when I went to Stockholm and went to a MAC Store (we dont have any MAC store near where I live). I went totally black in my head and did not buy anything Grin Fail.. haha
  Can´t wait to see what goodies you will show us Smile

  hugs

  • I know exactly what you mean, I did the very same thing when I went to M·A·C in Paris. I went in, and came out with nothing else than the lipsticks I got from B2M’ing a bunch of empty eyeshadow pots. If I got the chance to visit Inglot, and didn’t buy anything, I’d kick myself forever! Grin

   Listen to Fieran, it’s a nice trick. Smile

  • @Anna: Hm, maybe you can make a list of what you would like. Then when you go to the store, ask for those and then swatch it? Swatching usually helps though I only end up buying half of what I had on my list when I go to a special store because half the stuff won’t suit me Smile

 6. Har aldri hørt om Inglot før jeg Shock Virket spennende! Smile

 7. Inglot høres fantastisk ut. Har sett diverse bilder fra ulike Inglot butikker, og jeg synes også det ser ut som makeuphimmelen. Så neste gang jeg skal til en storby som har Inglot – SKAL jeg innom! Smile

  • Godt å høre at det ikke bare er meg, og tusen takk for at du legger igjen kommentar! Jeg har planer om det samme, neste gang jeg er et sted som har Inglot skal jeg helt klart innom for å svi av litt penger. Wink

 8. Ååååh, jeg har så lyst til å blakke meg på Inglot!! (Og siden min mor er en engel har hun tilbudt seg å dra innom Inglot for meg i København, og jeg lurer derfor på om du husker hva du betalte for en 10-palett?)

  • Dessverre husker jeg ikke hva jeg betalte for én palett, siden det var en venninne og mannen hennes som handlet flere ting for meg i Finland, beklager! Inglot har fine skygger, men etter å ha vært i kontakt med deres amerikanske kundeservice har jeg fått dem fullstendig i vrangstrupen. Uansett, fargene er flotte og skyggene er av god kvalitet – så lykke til med anskaffelsen! Smile

 9. Åh? Fortell gjerne mer om den amerikanske kundeservicen! Og tusen takk, jeg har bestemt meg for å høre med ei venninne i USA i stedet for å satse på mamma i København, det er jo ENORME prisforskjeller!

  • For å gjøre en lang historie kort, så mailet jeg dem første gang den 8. januar for å spørre om prisliste og hvor mye frakt til Norge ville koste meg. Jeg fikk en kort mail tilbake med “I’ll get back to you shortly”, og hørte ikke noe mer. Jeg sendte deretter mail etter mail etter mail, hvor jeg etterlyste svar på spørsmålene mine – og etter å ha sendt 11 mails fikk jeg til svar at det ville koste meg $200 bare i frakt for tre paletter (de kunne visstnok ikke sende mer enn tre per pakke). Dette svaret kom 4. april.

   Selv om dette var den amerikanske avdelingen av Inglot blir det uhyre uprofesjonelt å faktisk ha så enormt dårlig kundeservice ovenfor potensielle kunder. Jeg kunne godt lagt ned mye penger i Inglot kosmetikk, men det frister ikke så veldig lenger. Kundeservice er viktig for meg, og på det punktet får de strykkarakter fra meg!

 10. Såpass ja…. Det blir for dumt! Jeg tror imidlertid at det ordner seg for meg da, fordi jeg får “låne” adressen til ei amerikansk venninne, og har foreløpig kun opplevd god kundeservice. (Men så er ikke ordren bekreftet enda da, fordi jeg måtte bestille over mail fordi nettsiden deres ikke aksepterer utenlandske kort.)

  • Ja, for meg blir det uholdbart. Kundeservice er en stor del av det å handle i en butikk, uansett om det er på nett eller ikke, og hvis kundeservicen er dårlig.. så finner jeg heller en annen butikk. Jeg hadde tenkt å legge igjen endel penger hos dem, nå kommer det ikke til å skje – their loss. Hører stadig folk twitre om problemer med Inglot USA, produkter som er ødelagte ved ankomst, varer som mangler, feil osv., og syns det er synd. De ødelegger for seg selv, og delvis for merket.

   Håper du får bekreftelse på ordren din! Det er veldig få amerikanske nettbutikker som godtar utenlandske betalingskort, men jeg ville heller ha ringt dem med kortinfo istedet for å maile dem. En mail kan lett havne på avveie, og det er dumt når den inneholder sensitiv informasjon som det.

   Om jeg skal ha mer Inglot, noe jeg gjerne vil etterhvert, så blir det enten direkte fra butikk i Danmark eller Finland, eller om noen jeg kjenner skal innom en butikk selv. Smile Kanskje en dag om ikke så altfor lenge?

 11. Ja, jeg er klar over det, men jeg må pinlig innrømme at jeg hater å snakke ikke-norsk over telefon, og at jeg derfor velger å sende mail. Håper bare at alt går fint, og selv om det selvsagt ikke er noen grunn til å være uforsiktig så har jo heldigvis Visa gode ordninger på sperring og slikt OM noe skulle gå galt… (Okei, det der var mer ansvarsfraskrivende enn jeg tenkte å være.)

  Jeg er uansett spent på hvordan dette ender, og håper virkelig, om ordren går gjennom, at jeg slipper styr med feil produkter og slikt. Jeg ble litt nervøs nå, kjenner jeg, men det er i grunn en risk jeg har valgt helt selv, så det får gå!

  Uansett godt å høre at selve produktene frister til gjenkjøp, jeg håper du får tatt deg en Inglot-tur en dag Smile (Selv var jo min originale plan å sende handleliste med mamma til København, men det var svindyrt! Om alt går fint med ordren fra USA har jeg “spart” enormt mye, og det er derfor jeg tillater meg å bestille en god del når jeg først bestiller.)

  • Jeg skjønner hva du mener, jeg er ikke så veldig stor fan av å måtte snakke engelsk med amerikanere selv, iallfall ikke på telefon. Jeg håper iallfall det ordner seg for deg, og at du får det du ønsker deg uten noen problemer! Smile Jeg ville nok også bestilt en god del om jeg først skulle bestille, og den danske krona er jo noe høyere enn den norske, så ja.. det blir vel dyrt. Vi får se hva som skjer, når vi kommer oss til Danmark, og sånne ting. Smile Si fra når du får tingene dine, jeg vil gjerne høre hva du syns om Inglot.

 12. Inglot København startet i juli 2011 med kundeklubb og har åpnet for å sende varer både til Norge og Sverige; det er bare å ta kontakt med dem Smile

  Var innom der på vei hjem fra ferie i år og fikk med meg flere ting; det er vanskeligere å velge der enn hos MAC (og jeg er hekta på MAC… Wink.

  Første møte med merket var på Westfield kjøpesenter i London i april i år hvor jeg kjøpte meg 5-pallett med øyenskygger og en geleliner.

  Er kjempefornøyd med både fargeutvalg og hvordan fargen forblir den samme etter at den er påført dit den skal; det er ikke alle merker som får til det.

  Gele-lineren sitter bedre på øynene mine enn både MAC og Bobbi Brown. Sliter med øyne som “vanner” når det er vindtrekk og når det blir kjølig/kaldt (og det er det jo gjerne her hjemme).

  Vurderer også IMATS 2012, evt tur til Krakow siden jeg har fått med meg at INGLOT er veldig mye billigere der enn i København og England.

  Btw språkvansker…. Jeg måtte slå over til engelsk i København (hos INGLOT) fordi hun som sto bak disken der ikke forsto norsk Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.