dysfunksjonell.no
13Jan/110

Changing the Strategy

As I briefly mentioned in a comment to some of my lovely readers of my last post, I experienced a quite terrifying panic attack this Tuesday. I don't know if it actually was a panic attack since I've never experienced one previous to this one, but everyone else seem to think it was a panic attack - and after reading about it on Wikipedia several pieces of my complex puzzle just magically fell into place. The attack itself felt horrible. I would describe it like I could feel my heart changing gears - like on a car - several times, before it raced away. I freaked out, had to lay down, and about 30 minutes later I started feeling better even though I was completely exhausted from the whole experience. My doctor immediately prescribed some allergy pills meant to have a calming effect on anxiety and such, and I've been OK since I started taking them. It's a very small dosage, and they are not addictive. It's only been two days, so it's really too early to say anything about how they are working, but so far they seem to have a good effect on me. Unfortunately they also make me feel like my brain is slowly melting away - I actually needed three tries to successfully type the word "prescribed" - and I'm feeling immensely tired for several hours after taking one pill.

I don't know when I'll get scheduled for my first appointment with a psychologist, but I'm actually looking forward to it. I think it might be helpful to share my thoughts with someone who doesn't know me, to get an objective opinion of things, a different view maybe. I was told it could take a few weeks. As I'm writing this I'm actually feeling a tad more positive, imagine that! I'll do my best to rapidly update my diary on what's going on, if not for everyone else then for myself, it might just be pulling me in the right direction.

Posted by Shamini on January 13, 2011 – 7:27 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Forskjellig folk har forskjellig erfaringer med antihistaminer. Jeg har hatt god effekt av Zyrtec mens andre har blitt trøtt av den. Om du skal ta dette i lengre tid så kanskje det hadde vært en ide å snakke med legen om å prøve et annet merke?
  Uansett… Mange varme klemmer til deg Smile

  • Jeg tror nok fastlegen visste hva han gjorde når han skrev ut disse jeg har fått, sånn med tanke på størrelse og kroppsvekt, osv. Smile De har rød trekant, så jeg regner med at det ikke er uten grunn at jeg føler meg ganske pudding i hodet. På sett og vis er det dessuten en bra ting, for tankevirksomheten min får seg en velfortjent pause. Og tusen takk, alle klemmer tas imot med enorm takkenmlighet! Smile

 2. Zyrtec er fine saker. Smile Jeg for min del tok det mot allergi, men pleide å da de på kvelden. Da sov jeg så godt og slapp å være trøtt om dagen. Smile

  Super at du har fått noe som du føler hjelper. Ingen skal måtte gå rundt og føle seg panisk, redd, vondt o.l.

  • Det er ikke Zyrtec jeg tar, disse er reseptbelagte og har som sagt rød trekant på seg. Det problematiske for min del er jo at jeg ikke har gått rundt og følt meg hverken panisk, redd eller noe annet sånn – som jeg er klar over – men jeg fikk vite av en venninne som nå er lege at jeg slett ikke trenger å være bevisst på problemet selv. Frown

 3. Awh!! Føler jeg blir veldig bekymret når jeg leser det du skriver.. Men så lenge du faktisk skriver på bloggen så vet jeg at du har det bra! Smile *klem* Håper du ikke må gå lenge på disse pillene, da. Synes piller i seg selv er skumle saker! Du må bli bra <3

  • Det var det jeg også tenkte, så lenge jeg skriver her vet iallfall folk at alt er bra med meg – at jeg iallfall er oppegående. Smile Jeg er helt enig med deg, og er selv motstander av medisiner på generell basis (bruker helst ikke smertestillende engang), men jeg har forstått at angsten for angsten fort kan bli en veldig vanskelig sirkel å bryte ut av, og setter pris på at disse allergipillene faktisk gir meg en liten pause. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har en fastlege som ikke er kjapt ute med reseptblokka, og som heller er forsiktig med å medisinere meg. Dosen jeg har fått foreskrevet er mindre enn anbefalt dose til barn ved allergi, som pillene egentlig er til.

   Det hele er merkelig, vet du. Fornuften sier meg én ting, mens resten av hodet sier en annen, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvem av dem jeg tror mest på.

   Tusen takk for omtanken, det betyr mye for meg. Smile Jeg vil veldig gjerne bli bra igjen, helst med en gang! *klem* <3


Leave a comment

No trackbacks yet.