dysfunksjonell.no
11Jan/110

Chanel Le Vernis Black Pearl

Chanel Le Vernis Black PearlUp until today I've been a very good girl, managing to stay away from seriously high end brands like Chanel, Dior, Louis Vuitton and their likes, but on the last Tuesday in December I failed - but while I was failing I happened discovered how easy it was to order from Nordstrom. I'm now the proud owner of my very first Chanel Le Vernis Nail Colour, in fact my very first Chanel product ever, and I intend to keep them to an absolute minimum. I hope they are as good as everyone's raving about for the color looks amazing.

Black Pearl is one of three nail polishes from Les Perles de Chanel for spring 2011, the other two being Pearl Drop and Pêche Nacrée. I'm not sure if it's a limited edition or not, but the color is certainly too hot not to own! I just hope I won't spark another flame, kindling an addiction to Chanel polishes. It's said to be a slippery slope.

Wanna see swatches?
Take a look at the ones Karen posted.

Photo © Chanel

Posted by Shamini on January 11, 2011 – 1:17 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Very beautiful color Smile I went to Karens blog and I really want Peche Nacree Grin Its such a beautiful peach Smile Been on the hunt for the perfect peach nailpolish and that one really caught my eye Smile
  And that black pearl one looks amazing too Smile love it

  hugs

  • Thank you so much, sweetie! I’m kinda (secretly) lusting after Pêche Nacrée myself because of the beautiful color, but I’m not going to cave. I need to start using my nail polishes before I start buying the really expensive ones, like these Chanel ones. $23 for a nail polish is “a bit” steep, if you ask me.

   *hugs right back!*

 2. Den var helt nydelig! Grats! Jeg trodde ikke man kunne shippe neglelakk inn til Norge? Og heller ikke gassbeholdere som hårspray? >_> eller er det slik med parfyme at man payer litt ekstra?

  • Jeg har ikke orket å prøve den enda, men jeg er absolutt fornøyd med kjøpet så langt, takk! Jeg betalte ingenting ekstra for den ene neglelakken nei, og jeg har aldri bestilt noe mer enn én per pakke. Gassbeholdere er eksplosive, neglelakk er brannfarlig – kanskje de ser mellom fingrene når det ikke er snakk om de store mengdene. I dunno! Smile

 3. Samme her. Trodde aldri jeg skulle bry meg med de dyre merkene, men dag jeg så Black Pearl bare _måtte_ jeg… Hva ble fraktkostnadene på ordren hos Nordström? Jeg bestilte min på ebay denne gangen, men selv om det gikk bra og prisen var ok, så foretrekker jeg å bestille fra en “orntlig” butikk neste gang jeg skal investere i så dyr lakk tror jeg Wink

  • Jeg har ikke testet ut Black Pearl enda, men jeg kan gjerne sitte og se på flasken – fargen er så utrolig flott! Frakten fra Nordström kom på $8 pluss $2.17 i “estimated sales tax” innen USA. Selve lakken kostet $23 eller 135,- NOK med dagens valutakurs, så i norsk målestokk ble det slett ikke dyrt. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.