dysfunksjonell.no
22Dec/100

Radioresepsjonen – på ordentlig!

Det er kaldt i Trondheim. Dødsens kaldt. Selv ikke det klarte stoppe meg fra å tusle ned på Norli Solsiden for å treffe gutta fra Radioresepsjonen, og det sier litt.. for jeg er virkelig ikke typen som beveger meg utendørs frivillig dersom jeg er nødt til å faktisk kle på meg for ikke å fryse ihjel. Uansett, jeg kunne ikke la sjansen til å hilse på Bjarte, Steinar og Toremann gå fra meg. Som bevis har jeg nå et signert eksemplar av boka "Den relativt store boka om Radioresepsjonen", for ikke å snakke om dette bildet.

Radioresepsjonen at Norli SolsidenBjarte, meg, Steinar og Tore

Jeg vil helst ikke innrømme dette, men jeg innser at jeg ble en smule starstruck. Hjertet dunket i brystet mens jeg stod der og ventet på at de skulle komme, og det slo ikke mindre av at Bjarte åpenbart skjønte at det var meg fra Twitter. Det var utrolig kult å hilse på dem! Køen bak meg ble bare lengre og lengre, og da jeg snudde meg for å gå oppdaget jeg Maria! Det ble ikke tid til noe skravling, men jeg fikk iallfall vinket til henne. Next time baby!

Til slutt vil jeg vil gjerne rette en stor takk til Norli Solsiden som ordnet det slik at jeg fikk stå først i køen. Awesomeness! Grin


In English:
Today I decided to conquer the insane cold weather to venture outside and down to the nearest mall to meet the guys from Radioresepsjonen, which is an Norwegian radio and TV show. They are currently on a book signing tour, and I couldn't miss the chance of seeing them while they were here. As proof I now own a signed copy of their book, and the coolest picture ever. Starstruck much?

Photo © Øyvind H. '10

Posted by Shamini on December 22, 2010 – 7:56 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Sukk og stønn, hvis det er lov å si. Next time, definitely! Forresten, ble jeg med på bildet som ble tatt av køen? Jeg mener å huske at Øyvind tok bilde av køa, men jeg var for nervøs til å huske om jeg snudde meg vekk fra linsa i tide Razz

 2. Det er lov! Jeg joiner deg på den. Grin Du ble med på bildet fra køen, du er den eneste som ser rett i kamera! Det var et fint bilde dog, så du trenger ikke være engstelig. Smile

 3. ÅÅÅh, heldig! Grin Digger at Bjarte kjente deg igjen. Han er rå.

 4. Så kult! Digger Radioresepsjonen, har fulgt iherdig med dem siden tidenes morgen. Er faktisk med på et bilde med dem sjøl, i fellesbildet fra Marinlyst etter siste sending. Wink

  God Jul forresten..

 5. Margrethe:
  Jeg må nesten si at jeg er like stor fan av alle tre gutta, men det er litt kult at Bjarte følger meg på Twitter da. Wink

  Jerven:
  Næmmen! Hadde jeg visst hvordan du ser ut, så skulle jeg sett etter deg. Radioresepsjonen er herlig, savner dem på radioen – det sendes mye søppel som med stor fordel kunne vært byttet ut med mer RR.

  God jul til deg også! Smile

 6. Så hyggelig at du fikk treffe dem! Forstår at jeg har gått glipp av noe her Smile

 7. Så gøy! Grin Arti med sånt når de faktisk kjenner deg igjen fra nett Grin

 8. Pinchy:
  Du skulle ikke forlatt oss, skjønner du! Wink Ja, det var kjempekult. Veldig fin avveksling fra å synes synd på meg selv fordi formen er dårlig.

  Linda:
  Helt knall, jeg ble nesten litt høy på pæra. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.