dysfunksjonell.no
8Dec/100

M·A·C Venomous Villains

I know I've said more than once that I decided to skip this collection completely, as I didn't like the packaging and didn't thing it had anything special at all, until I caved and bought the two Mineralize Eyeshadow Duos because I was secretly sad I didn't get "Young Punk" and "Blue Flame" from Style Black back in September 2009. I still hate the packaging. I still think it looks both cheap and tacky, like makeup for kiddies - but as I've stated many times before I buy my items because of the actual product, not the packaging. Sounds like a lot of bullshit, doesn't it? Anyway. I caved once again a few months ago and ended up buying several more items from Venomous Villains than I ever intended to.

  Venomous Villains (September 2010)

 • Sweet Joy (frost)
 • De-Vil (veluxe pearl)
 • Her Alter Image (veluxe pearl)
 • Vainglorious (frost)
 • Vile Violet (matte)
 • Toxic Tale Lipstick (satin)
 • Heartless Lipstick (amplified)
 • Bite of an Apple Powder Blush (matte)
 • Bad Fairy Nail Polish

The one item I was really sad about skipping was "Bite of an Apple" blush from The Evil Queen part of the collection. I absolutely loved the swatches I'd seen, and the color was quite unique - at least I haven't seen anything like it. The second thing I wanted was "Bad Fairy" nail polish, but I couldn't really make up my mind about it since people keep saying that nail polish from M·A·C doesn't really have the dexterity and quality as many other brands, and I was kinda convinced that "The Show Must Go On!" from O·P·I would be a quite OK dupe. It turned out it wasn't, and "Bad Fairy" is such an amazing color! Since I was already at it I also picked up two lipsticks and topped it all off with the five eyeshadows I didn't own from before.

Nice haul, right. Go ahead, mock me.
Oh willpower, where art thou?

MAC Venomous Villains: Haul

Photo © Shamini Thevarajah '10

Posted by Shamini on December 8, 2010 – 6:12 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg tenkte også å hoppe over denne kolleksjonen, men nå sitter jeg her med flere ting jeg har kjøpt på ebay da tji hi. Fikk Briar Rose beauty powder i dag… gleder meg til å prøve det <3

 2. Ragnhild:
  Det er merkelig med det. Det ble eBay på meg også, selvsagt endel dyrere enn om jeg hadde kjøpt dette når det kom ut.. men sånn er det. Briar Rose ja, den kjøpte jeg av en annen blogger for ikke så lenge siden – kjempefin som blush! Smile

  Hvilke produkter endte du opp med?

 3. Hei! Jeg har Toxic Tale, Innocence Beware. Briar Rose, Oh So Fair, Darkly my dear og Bite of an Apple Smile Er et par ting jeg kunne tenkt meg… men tror jeg sier meg fornøyd nå Wink Gleder meg til Peacocky kolleksjonen, høres veldig fin ut Grin

 4. Ragnhild:
  Såpass! Jeg var ikke klar over at vi delte M·A·C-interessen (selv om min nok er litt i overkant). Jeg gledet meg sånn til vi skulle få M·A·C til Trondheim, men jeg har fortsatt ikke vært der mer enn tre ganger. Prisene er litt voldsomme, så jeg foretrekker fortsatt å handle fra USA – du får si fra om du vil ha noe derfra! Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.