dysfunksjonell.no
27Nov/100

Ugh, more blood work..

Once again I'm starting to feel a little better, but I don't dare hope for better days just yet. I spoke with my doctor on the phone today - finally - and asked him to send me a requisition to go to the nearest lab to have some more blood work done. I don't know if it'll do anything, but it's worth a shot. Maybe I have some kind of vitamin or mineral deficiency, who knows, all I know is that this has to stop. I want my old self back. The thing that's troubling me the most now is this rapid heartbeat I'm experiencing. It's exhausting! Sometimes it feels like my heart is trying to break out of my chest, and sometimes it feels like it skips a beat.. or two. Or both. Today's been a good day, but have I reached the point where I have to appreciate the good days, health-wise I mean? Man, that's depressing, it's not like I don't have enough on my plate already.

This is me being negative, in case you're wondering. If someone have a little energy to spare, please send me some so I can go back to playing with my makeup. I have several products to test and write reviews on, and I feel like such a douche for not having done so yet. I miss being creative with colors, and my girls are expecting me to share some intriguing looks soon.

Posted by Shamini on November 27, 2010 – 3:36 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Sender mange varme tanker og klemmer – bli frisk snart! Smile

 2. Lots of energy comming your way Wink))

 3. Jag hoppas du börjar må bra snart vännen *skickar många varma kramar till dig*

  Krya på dig Smile

 4. Tusen takk, alle. Smile Jeg setter veldig stor pris på at dere tenker på meg, og håper at det hjelper sånn at jeg kommer meg tilbake til normalen snart.. Smile *klemmer*

 5. har de tatt ekg Shamini? Jeg har nattevakter hele uka her Shamini, men hvordan ser neste uke ut for deg? Hadde vært så koselig å møtes igjen !!

 6. Ragnhild:
  To ganger EKG (først på legevakta og så senere på Lungeavd.) og en gang ultralyd nede på Kardio – alt var “normalt og fint” visstnok. En venninne mente de burde tatt 24-timers EKG, men det er det ingen som har nevnt noe om for meg.

  Jeg tør ikke svare på hvordan neste uke ser ut, ettersom Øyvind har eksamenstid nå – men vi kan snakkes etterhvert? Han er ferdig 8. desember, så etter det er det iallfall ikke noe voldsomt som står på her. Smile

 7. Hm… 24 timers EKG kalles telemetri. Spørre om det neste gang da? Har du uregelmessig puls hele tiden eller er det bare av og til? Hvis du har veldig høy puls føler du deg veldig sliten forresten Wink Stor klem! Smile

 8. Ragnhild:
  Hun snakket om “Holter”, tror jeg? Etter planen skal jeg ikke tilbake før oktober 2011, så det blir neppe noe av det med mindre prøvene kommer tilbake med resultater som gjør at de vil ha meg inn igjen. Pulsen kan være helt normal (til meg å være) og så plutselig blir den høyere og hjertet slår hardere. Etter en stund roer den seg igjen, og jeg føler meg normal igjen. Har ikke klart å oppdage noe mønster i det.

  Jeg er fullstendig klar over at høy puls er enormt slitsomt, jeg har tross alt en “normal” hvilepuls på 100-110 – og det var verre før. Wink Legen har fikset rekvisisjon til blodprøver iallfall, sånn at jeg kan få sjekket stoffskiftet og om jeg evt. har noen mangler. Helt ærlig håper jeg at de finner noe som kan behandles, for det er dritkjedelig å hangle over lengre tid.

  *kjempeklem* Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.